chylon Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 w Aleksie też pokropiło ale jest oki motocykl wypucowany można filmik kręcić ja jestem i ze mną jeszcze dwa motorki 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dzięki za dzień filmowy , a przede wszystkim za trasę przelotową 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Właśnie zgrywam materiał na dyski... aż się boję tych trzech kart po 32GB każda Jeżeli ktoś filmował lub robił fotki z przejazdu lub w czasie postoju, proszę o zgłoszenie się do mnie! Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Thebestof sebol potem sobol i nikt mnie nie zakumal hehe biada WAM Może tak,wbiłem tam na kilka minut i pogadałem z Łukaszem który zaparkował obok mnie,nawet z moto nie zlazłem,Wiesz o zmroku większość plastików wygląda tak samo A że mój kundel bury zupełnie inaczej to sam wiesz.Hehe pomaluj każdy element w inny kolor,wtedy bankowo cię rozpoznam :biggrin: 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Właśnie zgrywam materiał na dyski... aż się boję tych trzech kart po 32GB każda Jeżeli ktoś filmował lub robił fotki z przejazdu lub w czasie postoju, proszę o zgłoszenie się do mnie! Jeszcze troche i powstanie taki film ze premiera bedzie w kinach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jeżeli ktoś filmował lub robił fotki z przejazdu lub w czasie postoju, proszę o zgłoszenie się do mnie! Ja mam filmy z przejazdu spod Centralu na pl Wolności, tam kilka kółek i ustawiłem się na Nowomiejskiej gdzie złapałem Was jak opuszczaliście plac. Potem droga do Arturówka. Łącznie ok 5 GB. Chcesz to na Dropboxa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 mam pewne spostrzeżenia po wczorajszych nagraniach, po 19 już jest za mało światła dla GoPro Film nagrany po tej godzinie zawiera już za dużo szumu... Jeśli chcemy więcej materiału dla postprodukcji musimy umawiać się w godzinach około południowych! Pytanie czy udałoby się zgromadzić liczną grupę w któryś weekend ok 12? Dodatkowo proponuję nagrać przejazd drogą 71 z Aleksa w stronę Kansas. Droga jest prosta i daje dużo frajdy Jest szansa na dobry materiał filmowy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 My ze Smoothem staliśmy w takich miejscach z kamerą, że sztuczne oświetlenie było dobre, zatem nie ma sensu jeździć 10 razy, bo mamy to co chcieliśmy. Teraz będziemy gromadzić konkretne motocykle i dyskutować z osobami, które mogłyby wystąpić w tym filmie ze swoimi maszynami. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Teraz będziemy gromadzić konkretne motocykle i dyskutować z osobami, które mogłyby wystąpić w tym filmie ze swoimi maszynami. Widze tu role dla mojej Hondzi jak w morde strzelił 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Moja Ninja chetnie podejmie wspolprace A moze zalozymy gopro na jakis motocykl? Fajnie by wygladalo takie nagranie, moto na gumie z 2 na liczniku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi