legol97 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Tak więc przedstawię wam moją Apkę z 2012 roku, jestem jej drugim właścicielem. Przebieg przy kupnie miała prawie 3300km. Aprilia jest zablokowana do 120 km/h. Nic nie zmieniane oprócz sportowej przyciemnianej szybki ;p Aprilia najbardziej zaskoczyła mnie spalaniem do 5l, a nie jeżdzę jakoś 50 km/h max tylko lubię czasem przycisnąć ;D wiadomo odblokowana będzie paliła więcej ;P A teraz parę fotek: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Świetnie się prezentuje ! Odblokuj maszynę i jazda, bo ze 180km/h poleci chyba 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Moto ładne i fajne! Bardzo dobre na początek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzikkk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No włoskie machiny najpiękniejsze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 no piękna włoszka! Super podjedź pod central w czw chętnie zobaczę na żywo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Świetne moto tak jak koleżanka pisze pojaw się pod centralem w czwartek to chętnie po dotykamy Ale z tym spalaniem to nie wiem czy taka rewelacja moja pali około 6 - 6,5 przy spokojnej jeździe 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legol97 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jeśli nie zapomnę i będę miał czas to się pojawię, ale mniej więcej o której i w którym miejscu czy po prostu bezpośrednio pod Centralem? A to jakaś większa grupa ma być w czwartek, bo założyłem tu konto głównie po to by wiedzieć o jakiś spotkankach itp? ;D Suchy: Nie załamuj mnie chłopie, poszło PW, bo się śmietnik zaraz utworzy. Już właśnie odczytałem wiadomość na PW Dzięki ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Rska prezentuje się zaje... A jak wygląda sprawa z jej osiągami po odblokowaniu i ile kucy jest wtedy do wykorzystania ? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Pewnie byś moją ninję objechał, trzeba się podstawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ładna maszyna, ale odblokuj bo Cię skuterem objade Spalanie dużo się nie zwiększy, a za to jaka różnica w jeździe będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legol97 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Hehe spoko spoko Na wszystko przyjdzie czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Ładna maszyna Tez sobie chciałem kupić na początek Aprilkę, ale za dużo pochłania paliwa jak dla mnie. Podziel się spostrzeżeniami co do awaryjności i spalania ( po odblokowaniu na bank nie będzie ci paliła 5l ) Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez GroNeX (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legol97 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Na razie zadnej awarii nie bylo i oby nie bylo Wiem, ze nie...(w koncu gdzies tam to poruszylem... -.-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi