Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Ślub - 31.08.13! Dadza84 I _Michał_

_Michał_

Rekomendowane odpowiedzi

ten stary zostawie na nastempne obstawki a nowy trzdeba załozyc bo głowa bali chociasz szkoda zmieniac bo teraz tak ładnie mruczy hahah
marcin jak odjechałeś z pod mojego garażu to było cię słychać na całym osiedlu i chyba gdzieś koło kościółka doje...eś to temu gościowi od auta jak zamykał bramę to aż kluczyki z ręki wypadły,doszedł do mnie i powiedział że ma słabe serce i czy ja teraz też wyjeżdżam,czy już przyjechałem i parkuje,bo chce wiedzieć czy jeszcze ja tak chałasu narobię :biggrin: człowiek był przerażony :wacko:

..... i chyba gdzieś koło kościółka doje...eś to temu gościowi od auta jak zamykał bramę to aż kluczyki z ręki wypadły,doszedł do mnie i powiedział że ma słabe serce i czy ja teraz też wyjeżdżam,czy już przyjechałem i parkuje,bo chce wiedzieć czy jeszcze ja tak chałasu narobię :biggrin: człowiek był przerażony :wacko:

armagedon :biggrin: hahaha

A to ode mnie :smile:

Sory za jakość :sad2:

Mam jeszcze mały filmik gdzie naliczyłem 62 motocykle i był to początek ślubu. Jak wiemy jeszcze sporo nas dojechało w trakcie więc myślę, że gdy ruszaliśmy to było spokojnie 80 :biggrin:

filmik daje rade masz cos jeszcze 

??

marcin jak odjechałeś z pod mojego garażu to było cię słychać na całym osiedlu i chyba gdzieś koło kościółka doje...eś to temu gościowi od auta jak zamykał bramę to aż kluczyki z ręki wypadły,doszedł do mnie i powiedział że ma słabe serce i czy ja teraz też wyjeżdżam,czy już przyjechałem i parkuje,bo chce wiedzieć czy jeszcze ja tak chałasu narobię :biggrin: człowiek był przerażony :wacko:

jednak suzi robi wrazenie niewszyscy sa w stanie oprzec sie jej urokowi i prawie im serca staja HAHAHAHAHA 

wracam do tematu kto ma tłumik na zbyciu mocowany na 3 sruby

???

najlepiej krutki zeby był 

Kochani!!! Jestem jeszcze zbytnio nie ogarnięty ( :P ) po wczorajszym ale napiszę kilka słów... To co dla nas ZROBILIŚCIE było NIEPRAWDOPODOBNE!!! :biggrin: Istny szok!!! Wszystko perfekcyjnie zaplanowane, dopięte na ostatni guzik :smile: Nie ukrywam, że mnie to wszystko przerosło... Nie spodziewaliśmy się... :smile: 

Pewnie dlatego też Żona od rana tylko płacze :P ze wzruszenia :biggrin: 

Słowo DZIĘKUJEMY to za mało... Tego się nie da opisać! Trzeba coś takiego przeżyć :smile: 

Wszystkim Wam DZIĘKUJEMY za przybycie i zaangażowanie :smile: To był wspaniały prezent od Was!!! 

Dodam tylko, że życzę każdemu motocykliście / motocyklistce takiej GRUBEJ, WSPANIAŁEJ OBSTAWY! :smile: 

To jakiś matrix :P 

Jeszcze raz DZIĘKUJEMY :biggrin: 

P.S mam nadzieję, że materiały do mnie dotrą :P Po tych pierwszych filmikach chce się więcej i więcej :P 

Michał i Daga

Michał i Damara to była dla nas ogromna przyjemność, że mogliśmy Wam uświetnić ten szczególny dzień :smile:

Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

P.S. Nie mogłem się powstrzymać. Roland nie denerwuj, się jak coś usuniemy filmik  (film jest niepubliczny)

Spoko suchy :biggrin: trochę jak dziecko specjalnej troski wyszedłem ale luzik... prawie naturalnie ;)

Ps: Czy może ktoś ma filmik jak ratowałem moto przed upadkiem z tego zjazdu z dwóch schodków sprzed kościoła ?! Bo chciałbym zobaczyć jak żałośnie to wyglądało ;D

Ps: Czy może ktoś ma filmik jak ratowałem moto przed upadkiem z tego zjazdu z dwóch schodków sprzed kościoła ?! Bo chciałbym zobaczyć jak żałośnie to wyglądało ;D

Akurat miałem kamerę odwróconą w drugą stronę  :unsure: A tak serio, to miałem już lecieć Cię zbierać! Nie martw się, nikt nie widział  B)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Coś niesamowitego...... w życiu nie przeżyliśmy czegoś tak wspaniałego... nie jestem w stanie opisać słowami tego co czuliśmy...co czułam ja.... trzęsły mi się nogi, miękkie jak z galarety.... chyba samej przysięgi małżeńskiej nie będziemy tak pwspominać  jak tego co stworzyliście dla nas WY...!!!!!!  tak jak napisał Michał, to przerosło nasze wszelkie oczekiwania, motocykle mnożyły nam się przed oczami i mnożyły :smile: dziękujemy pięknie za Waszą obecność, za huki ( cholera i te finansowe również- tłumik :sad2: )  duże dymy za całą przepiękna oprawę,Boże mogłabym wymieniać bez końca ....  DZIEKUJEMY ! DZIEKUJEMY! dzisiaj dopiero na spokojnie obejżeliśmy filmiki i tak jak powiedział Michał-  łzy cisnęły się do oczu.... istny MEKSYK!

dziekujemy  Wam wszystkim pięknie :*

Coś niesamowitego...... w życiu nie przeżyliśmy czegoś tak wspaniałego... nie jestem w stanie opisać słowami tego co czuliśmy...co czułam ja.... trzęsły mi się nogi, miękkie jak z galarety.... chyba samej przysięgi małżeńskiej nie będziemy tak pwspominać  jak tego co stworzyliście dla nas WY...!!!!!!  tak jak napisał Michał, to przerosło nasze wszelkie oczekiwania, motocykle mnożyły nam się przed oczami i mnożyły :smile: dziękujemy pięknie za Waszą obecność, za huki ( cholera i te finansowe również- tłumik :sad2: )  duże dymy za całą przepiękna oprawę,Boże mogłabym wymieniać bez końca ....  DZIEKUJEMY ! DZIEKUJEMY! dzisiaj dopiero na spokojnie obejżeliśmy filmiki i tak jak powiedział Michał-  łzy cisnęły się do oczu.... istny MEKSYK!

Ogólnie muszę dodać ,że radość i te szczęśliwe miny i uśmiechy oraz wyraz twarzy mówiły wszystko,byliście zadowoleni i szczęśliwi a MY wszyscy po to właśnie tam pojechaliśmy dać Wam tą niezapomnianą radość i satysfakcje więc myślę że całe wasze podziękowanie było na Waszych pięknych radosnych buźkach,by najmniej ja tak to sobie widzę :biggrin:

z tymi tłumikami to bez stresu okazuje sie ze da sie go jeszcze poskładac a koszt wcale nie taki duzy. a wrazenia sobotniego dnia dla was powinny byc bezcenne mam nadzieje ze moj tłumik sie do tego przyczynił!!! było mi niezmiernie miło uczestniczyc w tak waznym dla was dniu pozdrawiam.

Zakonnice były, ze 4 drobne staruszki chyba ;p Bo ważyły nie więcej niż 40kg każda ;p

A co do wspomnień, dla nas również to przeżycie którego nie zapomnimy ;) Tłumika szkoda, ale Marcin, teraz dopiero jest moc! ;p

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Dagmara- Michał cała przyjemność po naszej stronie :riding: ,wasza radość jest naszą radością po to jesteśmy :biggrin: , jeszcze raz wszystkiego co najlepsze na nowej drodze :dance:

Zakonnice były, ze 4 drobne staruszki chyba ;p Bo ważyły nie więcej niż 40kg każda ;p

A co do wspomnień, dla nas również to przeżycie którego nie zapomnimy ;) Tłumika szkoda, ale Marcin, teraz dopiero jest moc! ;p

bedzie poskładany i nie jest szkoda teraz bedzie pusty przelotowy

Edytowane przez marcingsxr (wyświetl historię edycji)

• 4 tygodnie później...