Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Ślub - 31.08.13! Dadza84 I _Michał_

_Michał_

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że impreza udana, a Michał z Dagmarą podzielą się spostrzeżeniami jak "dojdą do siebie" po weselu  :hihi:

P.S. Przy okazji nagraliśmy dużo dobrego materiału, który przyda się do klipu!  :cheers:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Aha.. zapomniałem dodać, że tak MNIE GŁOWA NAPIERD**A od tych strzałów z wydechów, że nie wiem czy usnę  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Jakoś umknął mi ten fakt z księdzem :P ale powiem jedno FŁM terror Łódź !!!! Pozdro dla obecnych, też mam trochę materiału jak skleję w całość to wrzucę :smile: tylko jakość jest nienadzwyczajna bo lipna kamera :P

Życzę szczęścia na nowej drodze życiowej, dzielił mnie od Was parkan kościelny, niestety z racji innych obowiązków i braku sprzętu nie mogłem Wam towarzyszyć, na szczęście byłem przed blokiem i pokierowałem jakiegoś kolegę na zgierskich blachach... :smile:

128330.png

Wszystko było tak jak powinno , dzięki za obecność , spalone laczki i przygotowane gadżety na tą okazję. FŁM jest najlepsze :biggrin:

co ja bede duzo mowił  jak bedzie jeszcze kilka takich obstawek to ja na tłumiki nie zarobie!!!!!!! warto było .    

pozdrowienia dla pary młodej 

Było elegancko,świetnie i faktycznie od tych strzałów przez chwilę nie wiedziałem gdzie jest północ a gdzie południe hi hi ale sądzę że prócz księdza i jego wsparcia wszystkim się podobało:) Ja za zdrówko młodych wypilem i życzę najlepszego na wspólnej drodze:) oczywiście pozdro dla wszystkich przybyłych LwG.

Rowniez chciałem podziękować wszystkim za tak liczne stawienie sie na ślubie, ja niestety bylem nie dzisiejszy przez chorubsko.ale u Michała i Dagi musiałem się stawić

Pozdro...

Najlepszego dla młodej pary

TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR

Mogliśmy puścić czołg po Rokicińskiej :biggrin: LwG!! :smile:

Niech zgadnę,znów dostarczał kwiatki?i Paweł był z czołgem?

Edytowane przez SOBOL (wyświetl historię edycji)
http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

Pojawił się pierwszy materiał ze ślubu!

P.S. Nie mogłem się powstrzymać. Roland nie denerwuj, się jak coś usuniemy filmik  :hihi: (film jest niepubliczny)

super obstawa, dopiero co dotarłem do domku.... dzięki wszystkim....

Szczęści młodym.... :smile:

Sebol jak moto?? Już wszystko dobrze.... ??

co ja bede duzo mowił  jak bedzie jeszcze kilka takich obstawek to ja na tłumiki nie zarobie!!!!!!! warto było .    

pozdrowienia dla pary młodej 

A po co Ci tłumik..... jest dobry..... :smile: Tylko nie strzelaj tak dużo, bo aż w głowie huczalo

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

A to ode mnie :smile:

Sory za jakość :sad2:

Mam jeszcze mały filmik gdzie naliczyłem 62 motocykle i był to początek ślubu. Jak wiemy jeszcze sporo nas dojechało w trakcie więc myślę, że gdy ruszaliśmy to było spokojnie 80 :biggrin:

super obstawa, dopiero co dotarłem do domku.... dzięki wszystkim....

Szczęści młodym.... :smile:

Sebol jak moto?? Już wszystko dobrze.... ??

A po co Ci tłumik..... jest dobry..... :smile: Tylko nie strzelaj tak dużo, bo aż w głowie huczalo

ten stary zostawie na nastempne obstawki a nowy trzdeba załozyc bo głowa bali chociasz szkoda zmieniac bo teraz tak ładnie mruczy hahah