chylon Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 dobre 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 hehe zdjęcie dobre .... powiem tak : na naszym osiedlu jest strasznie kijowy dojazd kawałek wylanego asfaltu, uliczki wyłożone kamieniami i dość wąskie czyli tradycyjne miejsce w Łodzi gdzie psy d*** szczekają pomyśleliśmy więc , że bardziej komfortowo dla Waszych maszyn i przede wszystkim bezpieczniejsze byłoby juz spotkanie przed kościołem i eskorta z Waszej strony z nami wprost pod salę ( w normalnych ludzkich juz warunkach ;p ) tam też będziemy mieli miłą mam nadzieję niespodziankę dla każdego także nie uciekajcie zbyt szybko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Mi wystarczy zdjecie z mlodymi bo bylem juz na kilku obstawach i o mnie zapominano zawsze :-( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jak pogoda dopiszę to chętnie wezmę udział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 I cały misterny plan w .... niestety nie mam się w tym momencie na czym pojawić 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Mi wystarczy zdjecie z mlodymi bo bylem juz na kilku obstawach i o mnie zapominano zawsze :-( My nie zapomnimy I cały misterny plan w .... niestety nie mam się w tym momencie na czym pojawić Kurczę, no tak czasem bywa Turbo Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało a moto się pomaluje Pożycz od jakiegoś kolegi moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Pożycz od jakiegoś kolegi moto np jakąś Ninję 636 3 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wbijam z plecakiem, dzięki za zaproszenie, do zobaczenia w kłębach dymu )))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Bozia niech Wam błogosławi,ród Wasz w świecie niech rozsławi,a z teściami żyjcie w zgodzie,bo wygodnie to i w modzie.Żyjąc w szczęściu i radościpowiększajcie stan ludności. Chętnie się pojawie i dziękuje za zaproszenie Wydawniczej 13, Castorama parking 16:30 si? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 si klaro poinformowałem już ochronę sklepu że może być nas trochę więc raczej nie będą się czepiać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 si klaro poinformowałem już ochronę sklepu że może być nas trochę więc raczej nie będą się czepiać Gitarka bo jeszcze pomyśleliby że to napad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 UWAGA WAŻNE INFO jutro o 15:30 u siebie gra Widzew czyli kończą 17:15 więc może być strasznie ciasno na każdym wolnym miejscu w okolicach stadionu, będzie też sporo psiarni znając życie plus jest taki że skupią się na kibicach jeśli ślub potrwa godzinę to większość kibiców powinna już się rozjechać mimo to na 100% będą grupki pijanych wchodzących na ulicę bez używania mózgu więc oczy dokoła głowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dobre info :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 ożesz w mordę rzeczywiście jest mecz...to się kurde wpasowaliśmy ale dobra info : sam ślub potrwa 30 min ( krótka wersja ;p ) a pozniej juz tylko zyczenia, zbieranie karmy przez pracowników schroniaska i.... długaaaaa ps. błysk w oku księdza na wieść o obecności motocyklistów bezcenny :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ave dla niego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 UWAGA WAŻNE INFO jutro o 15:30 u siebie gra Widzew czyli kończą 17:15 więc może być strasznie ciasno na każdym wolnym miejscu w okolicach stadionu, będzie też sporo psiarni znając życie plus jest taki że skupią się na kibicach jeśli ślub potrwa godzinę to większość kibiców powinna już się rozjechać mimo to na 100% będą grupki pijanych wchodzących na ulicę bez używania mózgu więc oczy dokoła głowy Dzięki za info ;] to już wiem, aby samochód sobie przestawić ;] bo faktycznie w okolicy jest mega ciasno... Tak samo pajaców szukających przygód, również nie brakuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja też sie chętnie wpisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Myśle że kibice nie będą wprowadzać zbędnego zamieszania z okazji końca wakacji Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Hosel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 szczescia zycze tez podlece narazie kombinuje jak tu sebola z mpk odebrac zeby zdazyc a jak jeszcze bym dokładnie wiedział gdzie sie spotykamy o 16 30 to by było super pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) szczescia zycze tez podlece narazie kombinuje jak tu sebola z mpk odebrac zeby zdazyc a jak jeszcze bym dokładnie wiedział gdzie sie spotykamy o 16 30 to by było super pozdrawiam Wydawnicza 13, Castorama parking 16:30 no chyba że nie zdążysz to Parafia Świętego Kazimierza, ul. Niciarniana 7 Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Hosel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Melduje obecnosc...... Wszystkiego dobrego mlodej parze...... 1 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ave dla niego Dla wielebnego.... AVE MANETA ))))))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 bede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Pogoda w miarę dopisuje Mam nadzieję, że się utrzyma bez opadów Tak więc powinno być dobrze Pozdrawiamy Wszystkich i do zobaczenia! Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzikkk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Idę pucowaćFazera i do zobaczenia pod Casto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi