Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Zaproszenie Na Ślub - 31.08.13! Dadza84 I _Michał_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

;) hehe zdjęcie dobre ;)  .... powiem tak : na naszym osiedlu jest  strasznie kijowy dojazd :sad2:  kawałek wylanego asfaltu,  uliczki  wyłożone kamieniami i dość wąskie :sad2: czyli tradycyjne miejsce w Łodzi gdzie psy d*** szczekają ;) pomyśleliśmy więc , że bardziej komfortowo dla Waszych maszyn i przede wszystkim bezpieczniejsze   byłoby juz spotkanie przed kościołem i eskorta z Waszej strony z nami wprost pod salę :smile: ( w normalnych ludzkich juz warunkach ;p )  tam też będziemy mieli miłą mam nadzieję niespodziankę dla każdego także nie uciekajcie zbyt szybko :smile:

Opublikowano

Mi wystarczy zdjecie z mlodymi bo bylem juz na kilku obstawach i o mnie zapominano zawsze :-( :biggrin:

Opublikowano

Jak pogoda dopiszę to chętnie wezmę udział :smile:

Opublikowano

I cały misterny plan w .... niestety nie mam się w tym momencie na czym pojawić :sad2:

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

Mi wystarczy zdjecie z mlodymi bo bylem juz na kilku obstawach i o mnie zapominano zawsze :-(

My nie zapomnimy :biggrin: 

I cały misterny plan w .... niestety nie mam się w tym momencie na czym pojawić

Kurczę, no tak czasem bywa Turbo :sad2: Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało a moto się pomaluje ;) Pożycz od jakiegoś kolegi moto :P 

Opublikowano

Pożycz od jakiegoś kolegi moto :P

np jakąś Ninję 636 ;)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Wbijam z plecakiem, dzięki za zaproszenie, do zobaczenia w kłębach dymu :smile:))))))

Opublikowano

Bozia niech Wam błogosławi,
ród Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności.

Chętnie się pojawie :biggrin: i dziękuje za zaproszenie :biggrin:

Wydawniczej 13, Castorama parking 16:30 si?

Opublikowano

si klaro :P poinformowałem już ochronę sklepu że może być nas trochę więc raczej nie będą się czepiać :biggrin:

Opublikowano

si klaro :P poinformowałem już ochronę sklepu że może być nas trochę więc raczej nie będą się czepiać :biggrin:

Gitarka bo jeszcze pomyśleliby że to napad :biggrin:

Opublikowano

UWAGA WAŻNE INFO jutro o 15:30 u siebie gra Widzew czyli kończą 17:15 więc może być strasznie ciasno na każdym wolnym miejscu w okolicach stadionu, będzie też sporo psiarni znając życie plus jest taki że skupią się na kibicach :P jeśli ślub potrwa godzinę to większość kibiców powinna już się rozjechać mimo to na 100% będą grupki pijanych wchodzących na ulicę bez używania mózgu więc oczy dokoła głowy :smile:

Opublikowano

ożesz w mordę :smile:  rzeczywiście jest mecz...to się kurde wpasowaliśmy ;) ale dobra info : sam ślub potrwa 30 min ( krótka wersja ;p ) a pozniej juz tylko zyczenia, zbieranie karmy przez pracowników schroniaska i.... długaaaaa :smile:

ps. błysk w oku księdza na wieść o obecności motocyklistów bezcenny :-)

Opublikowano

UWAGA WAŻNE INFO jutro o 15:30 u siebie gra Widzew czyli kończą 17:15 więc może być strasznie ciasno na każdym wolnym miejscu w okolicach stadionu, będzie też sporo psiarni znając życie plus jest taki że skupią się na kibicach :P jeśli ślub potrwa godzinę to większość kibiców powinna już się rozjechać mimo to na 100% będą grupki pijanych wchodzących na ulicę bez używania mózgu więc oczy dokoła głowy :smile:

Dzięki za info ;] to już wiem, aby samochód sobie przestawić ;] bo faktycznie w okolicy jest mega ciasno...

Tak samo pajaców szukających przygód, również nie brakuje...

qxK0W5f.jpg

Opublikowano

Ja też sie chętnie wpisze :smile:

Opublikowano

szczescia zycze tez podlece narazie kombinuje jak tu sebola z mpk odebrac zeby zdazyc a jak jeszcze bym dokładnie wiedział gdzie sie spotykamy o 16 30 to by było super pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

szczescia zycze tez podlece narazie kombinuje jak tu sebola z mpk odebrac zeby zdazyc a jak jeszcze bym dokładnie wiedział gdzie sie spotykamy o 16 30 to by było super pozdrawiam

Wydawnicza 13, Castorama parking 16:30 no chyba że nie zdążysz to Parafia Świętego Kazimierza, ul. Niciarniana 7

Edytowane przez Hosel (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Melduje obecnosc...... Wszystkiego dobrego mlodej parze...... :smile:

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Opublikowano

Ave dla niego B)

Dla wielebnego.... AVE MANETA :smile:)))))))

Opublikowano

bede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano (edytowane)

Pogoda w miarę dopisuje  :smile: Mam nadzieję, że się utrzyma bez opadów :P Tak więc powinno być dobrze ;) Pozdrawiamy Wszystkich i do zobaczenia! 

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Idę pucowaćFazera i do zobaczenia pod Casto ;)