Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Ślub - 31.08.13! Dadza84 I _Michał_

_Michał_

Rekomendowane odpowiedzi

;) hehe zdjęcie dobre ;)  .... powiem tak : na naszym osiedlu jest  strasznie kijowy dojazd :sad2:  kawałek wylanego asfaltu,  uliczki  wyłożone kamieniami i dość wąskie :sad2: czyli tradycyjne miejsce w Łodzi gdzie psy d*** szczekają ;) pomyśleliśmy więc , że bardziej komfortowo dla Waszych maszyn i przede wszystkim bezpieczniejsze   byłoby juz spotkanie przed kościołem i eskorta z Waszej strony z nami wprost pod salę :smile: ( w normalnych ludzkich juz warunkach ;p )  tam też będziemy mieli miłą mam nadzieję niespodziankę dla każdego także nie uciekajcie zbyt szybko :smile:

Mi wystarczy zdjecie z mlodymi bo bylem juz na kilku obstawach i o mnie zapominano zawsze :-(

My nie zapomnimy :biggrin: 

I cały misterny plan w .... niestety nie mam się w tym momencie na czym pojawić

Kurczę, no tak czasem bywa Turbo :sad2: Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało a moto się pomaluje ;) Pożycz od jakiegoś kolegi moto :P 

Pożycz od jakiegoś kolegi moto :P

np jakąś Ninję 636 ;)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Bozia niech Wam błogosławi,
ród Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności.

Chętnie się pojawie :biggrin: i dziękuje za zaproszenie :biggrin:

Wydawniczej 13, Castorama parking 16:30 si?

UWAGA WAŻNE INFO jutro o 15:30 u siebie gra Widzew czyli kończą 17:15 więc może być strasznie ciasno na każdym wolnym miejscu w okolicach stadionu, będzie też sporo psiarni znając życie plus jest taki że skupią się na kibicach :P jeśli ślub potrwa godzinę to większość kibiców powinna już się rozjechać mimo to na 100% będą grupki pijanych wchodzących na ulicę bez używania mózgu więc oczy dokoła głowy :smile:

ożesz w mordę :smile:  rzeczywiście jest mecz...to się kurde wpasowaliśmy ;) ale dobra info : sam ślub potrwa 30 min ( krótka wersja ;p ) a pozniej juz tylko zyczenia, zbieranie karmy przez pracowników schroniaska i.... długaaaaa :smile:

ps. błysk w oku księdza na wieść o obecności motocyklistów bezcenny :-)

UWAGA WAŻNE INFO jutro o 15:30 u siebie gra Widzew czyli kończą 17:15 więc może być strasznie ciasno na każdym wolnym miejscu w okolicach stadionu, będzie też sporo psiarni znając życie plus jest taki że skupią się na kibicach :P jeśli ślub potrwa godzinę to większość kibiców powinna już się rozjechać mimo to na 100% będą grupki pijanych wchodzących na ulicę bez używania mózgu więc oczy dokoła głowy :smile:

Dzięki za info ;] to już wiem, aby samochód sobie przestawić ;] bo faktycznie w okolicy jest mega ciasno...

Tak samo pajaców szukających przygód, również nie brakuje...

qxK0W5f.jpg

szczescia zycze tez podlece narazie kombinuje jak tu sebola z mpk odebrac zeby zdazyc a jak jeszcze bym dokładnie wiedział gdzie sie spotykamy o 16 30 to by było super pozdrawiam

szczescia zycze tez podlece narazie kombinuje jak tu sebola z mpk odebrac zeby zdazyc a jak jeszcze bym dokładnie wiedział gdzie sie spotykamy o 16 30 to by było super pozdrawiam

Wydawnicza 13, Castorama parking 16:30 no chyba że nie zdążysz to Parafia Świętego Kazimierza, ul. Niciarniana 7

Edytowane przez Hosel (wyświetl historię edycji)

Melduje obecnosc...... Wszystkiego dobrego mlodej parze...... :smile:

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Pogoda w miarę dopisuje  :smile: Mam nadzieję, że się utrzyma bez opadów :P Tak więc powinno być dobrze ;) Pozdrawiamy Wszystkich i do zobaczenia! 

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)