żółwik Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jak pogoda pozwoli to chętnie przyjadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nooo Rrrraaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Oby pogoda była bo nas zmoooczyyyyyy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wujo tez postara sie wpasc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legol97 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja również postaram się wpaść ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Panie i Panowie - pogoda na sobotę już została zamówiona Deszczu nie będzie!!! (odpukać) Serdecznie zapraszamy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Czyli będzie zadymianie 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 I strzelanie - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzikkk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 To jak driverzy? Umawiamy się pod tą Castoramą? Mi osobiście pasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Moto zrobione, prawko zdane i mam tam rzut beretem to się dołączam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 A może i ja się pojawię 2 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Super, nieziemsko nam miło za tak duże zainteresowanie i odzew z Waszej strony :-) postaramy się ładnie odwdzięczyć :-) tańce szamańskie jak pacierz każdego dnia odtańcujemy co by żadnej chmury w tym dniu nie było :-) wszelkie czarne chmury - zadymienia, huki owszem - ale tylko z Waszych maszyn :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 CzeSC nie znamy się ale zamiłowanie mamy jedno, więc jestem na sto procent To jak driverzy? Umawiamy się pod tą Castoramą? Mi osobiście pasuje To na którą pod tą castoramą ? Jeszcze jedno szczęścia i miłości na nowej drodze życia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) :) :) hehe każda okazja nawet taka dobra aby się poznać ;D Dziękii piękne my już tak na dobra sprawę jak stare małżeństwo - 10 lat razem ;D ;D Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Dadza84 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 :dance: no to tańczmy Taniec Słońca - by nie padało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Z racji tego, iż przyszli małżonkowie, mają mnóstwo spraw na głowie, a mieszkają po sąsiedzku z wujkiem Suchym to jestem na bieżąco i zapodam trasę przejazdu. Łącznie ok. 10 km, przelotowa nie będzie męcząca Parafia Świętego Kazimierza, ul. Niciarniana 7 > Piłsudskiego > Rokicińska > Nawrotka przy OBI > Pomorska 316 - TUTAJ MAPKAUWAGA! Z racji tego, że jedni przyjadą wcześniej, a drudzy później to uczulam, aby stawać w pierwszej kolejności pod samym Kościołem! Należy kierować się do prawej krawędzi, iż jest tam podjazd (na zdjęciu patrz na strzałkę). Umożliwi to sprawny wjazd i wyjazd bez przepychu. Czerwone linie wyznaczają najlepsze miejsce, gdzie należy stawiać motocykle. Z drugiej strony budynku nie ma wjazdu, zatem można stawać tuż pod ścianami parafii. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 nie...no pełna profeska - Wujku Ty nasz, KOCHAMY CIĘ normalnie! :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Super widzę że będzie nas więcej niż w zeszłą sobotę oby pogoda naprawdę dopisała jeśli chodzi o miejsce spotkania to chodzi mi o Castoramę na ul Wydawniczej 13 czyli obok CH Tulipan. Od zawsze wszyscy pracownicy i przejezdni motocykliści ustawiali się wzdłuż betonowych klocków pod samą kasto. Wszystkim którzy chcą przyjechać pod Casto proponuję ustawiać się właśnie tam. Moje moto na 100 % już tam będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zdunek, o której na tej Castoramie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 :) :) hehe każda okazja nawet taka dobra aby się poznać ;D Dziękii piękne my już tak na dobra sprawę jak stare małżeństwo - 10 lat razem ;D ; Pozostaje mi tylko was poznać i życzyć kolejnych 100 lat razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kurna zapomniałem o imieninach dzieci w tą sobotę ..... To ja tylko pod kościół odprowadzę i potem spadam. 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zdunek, o której na tej Castoramie? o 17 jest ślub to myślę że tak o 16:30 max poczekamy 15 min, kto przyjedzie to przyjedzie i lecimy pod kościół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jestem z wami na 1000% trasa fajna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pod domem mlodego halas zaprowadzka do mlodej i tez halas eskorta pod kosciol azeby mlodym sie nie odwidzialo ladne ustawienie sie pod kosciolkiem a dalej to terror miasta hehe taki plan bylby dobry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 a może coś takiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi