Sebol Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ten stary zostawie na nastempne obstawki a nowy trzdeba załozyc bo głowa bali chociasz szkoda zmieniac bo teraz tak ładnie mruczy hahah marcin jak odjechałeś z pod mojego garażu to było cię słychać na całym osiedlu i chyba gdzieś koło kościółka doje...eś to temu gościowi od auta jak zamykał bramę to aż kluczyki z ręki wypadły,doszedł do mnie i powiedział że ma słabe serce i czy ja teraz też wyjeżdżam,czy już przyjechałem i parkuje,bo chce wiedzieć czy jeszcze ja tak chałasu narobię człowiek był przerażony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ..... i chyba gdzieś koło kościółka doje...eś to temu gościowi od auta jak zamykał bramę to aż kluczyki z ręki wypadły,doszedł do mnie i powiedział że ma słabe serce i czy ja teraz też wyjeżdżam,czy już przyjechałem i parkuje,bo chce wiedzieć czy jeszcze ja tak chałasu narobię człowiek był przerażony armagedon hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 A to ode mnie Sory za jakość Mam jeszcze mały filmik gdzie naliczyłem 62 motocykle i był to początek ślubu. Jak wiemy jeszcze sporo nas dojechało w trakcie więc myślę, że gdy ruszaliśmy to było spokojnie 80 filmik daje rade masz cos jeszcze ?? marcin jak odjechałeś z pod mojego garażu to było cię słychać na całym osiedlu i chyba gdzieś koło kościółka doje...eś to temu gościowi od auta jak zamykał bramę to aż kluczyki z ręki wypadły,doszedł do mnie i powiedział że ma słabe serce i czy ja teraz też wyjeżdżam,czy już przyjechałem i parkuje,bo chce wiedzieć czy jeszcze ja tak chałasu narobię człowiek był przerażony jednak suzi robi wrazenie niewszyscy sa w stanie oprzec sie jej urokowi i prawie im serca staja HAHAHAHAHA wracam do tematu kto ma tłumik na zbyciu mocowany na 3 sruby ??? najlepiej krutki zeby był 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kochani!!! Jestem jeszcze zbytnio nie ogarnięty ( ) po wczorajszym ale napiszę kilka słów... To co dla nas ZROBILIŚCIE było NIEPRAWDOPODOBNE!!! Istny szok!!! Wszystko perfekcyjnie zaplanowane, dopięte na ostatni guzik Nie ukrywam, że mnie to wszystko przerosło... Nie spodziewaliśmy się... Pewnie dlatego też Żona od rana tylko płacze ze wzruszenia Słowo DZIĘKUJEMY to za mało... Tego się nie da opisać! Trzeba coś takiego przeżyć Wszystkim Wam DZIĘKUJEMY za przybycie i zaangażowanie To był wspaniały prezent od Was!!! Dodam tylko, że życzę każdemu motocykliście / motocyklistce takiej GRUBEJ, WSPANIAŁEJ OBSTAWY! To jakiś matrix Jeszcze raz DZIĘKUJEMY P.S mam nadzieję, że materiały do mnie dotrą Po tych pierwszych filmikach chce się więcej i więcej Michał i Daga 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 To byla przyjemnosc dla mnie dzieki tej obstawie poznalem zajebiaszych ludzikow na o2o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Michał i Damara to była dla nas ogromna przyjemność, że mogliśmy Wam uświetnić ten szczególny dzień Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 P.S. Nie mogłem się powstrzymać. Roland nie denerwuj, się jak coś usuniemy filmik (film jest niepubliczny) Spoko suchy trochę jak dziecko specjalnej troski wyszedłem ale luzik... prawie naturalnie Ps: Czy może ktoś ma filmik jak ratowałem moto przed upadkiem z tego zjazdu z dwóch schodków sprzed kościoła ?! Bo chciałbym zobaczyć jak żałośnie to wyglądało ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ps: Czy może ktoś ma filmik jak ratowałem moto przed upadkiem z tego zjazdu z dwóch schodków sprzed kościoła ?! Bo chciałbym zobaczyć jak żałośnie to wyglądało ;D Akurat miałem kamerę odwróconą w drugą stronę A tak serio, to miałem już lecieć Cię zbierać! Nie martw się, nikt nie widział 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Coś niesamowitego...... w życiu nie przeżyliśmy czegoś tak wspaniałego... nie jestem w stanie opisać słowami tego co czuliśmy...co czułam ja.... trzęsły mi się nogi, miękkie jak z galarety.... chyba samej przysięgi małżeńskiej nie będziemy tak pwspominać jak tego co stworzyliście dla nas WY...!!!!!! tak jak napisał Michał, to przerosło nasze wszelkie oczekiwania, motocykle mnożyły nam się przed oczami i mnożyły dziękujemy pięknie za Waszą obecność, za huki ( cholera i te finansowe również- tłumik ) duże dymy za całą przepiękna oprawę,Boże mogłabym wymieniać bez końca .... DZIEKUJEMY ! DZIEKUJEMY! dzisiaj dopiero na spokojnie obejżeliśmy filmiki i tak jak powiedział Michał- łzy cisnęły się do oczu.... istny MEKSYK! dziekujemy Wam wszystkim pięknie :* 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 I tak mialo byc hehe jeszcze raz najlepszego p.s. Kamerzysta nagrywal przejazd bo nikogo takowego niewidzialem a bylem na kazdej odleglosici obstawy B-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Aż się łezka w oku kręci że omija mnie wszystko co najlepsze 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ktoś widział zakonnice? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Mam jeszcze parę klipów przed kościołem i przed salą tylko muszę je jakoś zmontować bo widać twarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Coś niesamowitego...... w życiu nie przeżyliśmy czegoś tak wspaniałego... nie jestem w stanie opisać słowami tego co czuliśmy...co czułam ja.... trzęsły mi się nogi, miękkie jak z galarety.... chyba samej przysięgi małżeńskiej nie będziemy tak pwspominać jak tego co stworzyliście dla nas WY...!!!!!! tak jak napisał Michał, to przerosło nasze wszelkie oczekiwania, motocykle mnożyły nam się przed oczami i mnożyły dziękujemy pięknie za Waszą obecność, za huki ( cholera i te finansowe również- tłumik ) duże dymy za całą przepiękna oprawę,Boże mogłabym wymieniać bez końca .... DZIEKUJEMY ! DZIEKUJEMY! dzisiaj dopiero na spokojnie obejżeliśmy filmiki i tak jak powiedział Michał- łzy cisnęły się do oczu.... istny MEKSYK! dziekujemy Wam wszystkim pięknie :* Ogólnie muszę dodać ,że radość i te szczęśliwe miny i uśmiechy oraz wyraz twarzy mówiły wszystko,byliście zadowoleni i szczęśliwi a MY wszyscy po to właśnie tam pojechaliśmy dać Wam tą niezapomnianą radość i satysfakcje więc myślę że całe wasze podziękowanie było na Waszych pięknych radosnych buźkach,by najmniej ja tak to sobie widzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Coś niesamowitego...... w życiu nie przeżyliśmy czegoś tak wspaniałego... nie jestem w stanie opisać słowami tego co czuliśmy...co czułam ja.... trzęsły mi się nogi, miękkie jak z galarety.... chyba samej przysięgi małżeńskiej nie będziemy tak pwspominać jak tego co stworzyliście dla nas WY...!!!!!! tak jak napisał Michał, to przerosło nasze wszelkie oczekiwania, motocykle mnożyły nam się przed oczami i mnożyły dziękujemy pięknie za Waszą obecność, za huki ( cholera i te finansowe również- tłumik ) duże dymy za całą przepiękna oprawę,Boże mogłabym wymieniać bez końca .... DZIEKUJEMY ! DZIEKUJEMY! dzisiaj dopiero na spokojnie obejżeliśmy filmiki i tak jak powiedział Michał- łzy cisnęły się do oczu.... istny MEKSYK! dziekujemy Wam wszystkim pięknie :* z tymi tłumikami to bez stresu okazuje sie ze da sie go jeszcze poskładac a koszt wcale nie taki duzy. a wrazenia sobotniego dnia dla was powinny byc bezcenne mam nadzieje ze moj tłumik sie do tego przyczynił!!! było mi niezmiernie miło uczestniczyc w tak waznym dla was dniu pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Zakonnice były, ze 4 drobne staruszki chyba ;p Bo ważyły nie więcej niż 40kg każda ;p A co do wspomnień, dla nas również to przeżycie którego nie zapomnimy Tłumika szkoda, ale Marcin, teraz dopiero jest moc! ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Dagmara- Michał cała przyjemność po naszej stronie ,wasza radość jest naszą radością po to jesteśmy , jeszcze raz wszystkiego co najlepsze na nowej drodze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Zakonnice były, ze 4 drobne staruszki chyba ;p Bo ważyły nie więcej niż 40kg każda ;p A co do wspomnień, dla nas również to przeżycie którego nie zapomnimy Tłumika szkoda, ale Marcin, teraz dopiero jest moc! ;p bedzie poskładany i nie jest szkoda teraz bedzie pusty przelotowy Edytowane 3 Września 2013 przez marcingsxr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Pojawił się nowy materiał z obstawy na profilu FB u Dagmary https://www.facebook.com/dagmara.swirska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 2 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Mam tu coś od Siebie 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No to jest jakość obrazu nie to co u mnie za***iście jaka kamerka ?? GoProH ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 GoPro HD2 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No widać za***iście ja chce na przyszły rok kupić 2 albo 3 zobaczmy na ile fundusze pozwolą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Jakosc zaje*ista !!! Fajnie zmontowany filmik . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi