Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Mam nadzieję, że impreza udana, a Michał z Dagmarą podzielą się spostrzeżeniami jak "dojdą do siebie" po weselu P.S. Przy okazji nagraliśmy dużo dobrego materiału, który przyda się do klipu! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ćirka `bout 70 motocykli cała Rokicińska nasza mam nadzieję, że młodzi byli/są/będa zadowoleni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Aha.. zapomniałem dodać, że tak MNIE GŁOWA NAPIERD**A od tych strzałów z wydechów, że nie wiem czy usnę 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Był OGIEŃ ! najlepsze jak ksiądz wybiegł z kościoła z opierdolem a za nim ze trzy moherowe berety pukające się w głowę :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jakoś umknął mi ten fakt z księdzem ale powiem jedno FŁM terror Łódź !!!! Pozdro dla obecnych, też mam trochę materiału jak skleję w całość to wrzucę tylko jakość jest nienadzwyczajna bo lipna kamera 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Tera rozgrzeszenia nie dostaniecie od księdza Na następną obstawe ściągam komin z cebry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Życzę szczęścia na nowej drodze życiowej, dzielił mnie od Was parkan kościelny, niestety z racji innych obowiązków i braku sprzętu nie mogłem Wam towarzyszyć, na szczęście byłem przed blokiem i pokierowałem jakiegoś kolegę na zgierskich blachach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wszystko było tak jak powinno , dzięki za obecność , spalone laczki i przygotowane gadżety na tą okazję. FŁM jest najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Najlepsiejsze! ;p 1 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Mogliśmy puścić czołg po Rokicińskiej LwG!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Czekamy na filmiki i zdjecia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzikkk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 No kurde był terror pod kościołem świetna sprawa! też chcę taki ślub! Lewa! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 co ja bede duzo mowił jak bedzie jeszcze kilka takich obstawek to ja na tłumiki nie zarobie!!!!!!! warto było . pozdrowienia dla pary młodej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Było elegancko,świetnie i faktycznie od tych strzałów przez chwilę nie wiedziałem gdzie jest północ a gdzie południe hi hi ale sądzę że prócz księdza i jego wsparcia wszystkim się podobało:) Ja za zdrówko młodych wypilem i życzę najlepszego na wspólnej drodze:) oczywiście pozdro dla wszystkich przybyłych LwG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Świetna obstawa Głowa bolała ale po piance zrobiło się lepiej Zdrowia młodej parze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Rowniez chciałem podziękować wszystkim za tak liczne stawienie sie na ślubie, ja niestety bylem nie dzisiejszy przez chorubsko.ale u Michała i Dagi musiałem się stawić Pozdro... Najlepszego dla młodej pary 1 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Mogliśmy puścić czołg po Rokicińskiej LwG!! Niech zgadnę,znów dostarczał kwiatki?i Paweł był z czołgem? Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Pojawił się pierwszy materiał ze ślubu! P.S. Nie mogłem się powstrzymać. Roland nie denerwuj, się jak coś usuniemy filmik (film jest niepubliczny) 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ale sie dzialo tlumik wystrzelil a ja myslalem ze ktos w tlumiku ma cekiny haha obstawa fajna ale moglismy bardziej terroryzowac uc wrocilem wlasnie do domku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jedna z lepszych obstawek na jakiej miałem okazję być. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 super obstawa, dopiero co dotarłem do domku.... dzięki wszystkim.... Szczęści młodym.... Sebol jak moto?? Już wszystko dobrze.... ?? co ja bede duzo mowił jak bedzie jeszcze kilka takich obstawek to ja na tłumiki nie zarobie!!!!!!! warto było . pozdrowienia dla pary młodej A po co Ci tłumik..... jest dobry..... Tylko nie strzelaj tak dużo, bo aż w głowie huczalo 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 A to ode mnie Sory za jakość Mam jeszcze mały filmik gdzie naliczyłem 62 motocykle i był to początek ślubu. Jak wiemy jeszcze sporo nas dojechało w trakcie więc myślę, że gdy ruszaliśmy to było spokojnie 80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 kapitan bomba hhee dawac wiecej materialu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Sebol jak moto?? Już wszystko dobrze.... ?? tak rooland dotknął magiczną ręką i moto odpaliło od pierwszego, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 super obstawa, dopiero co dotarłem do domku.... dzięki wszystkim.... Szczęści młodym.... Sebol jak moto?? Już wszystko dobrze.... ?? A po co Ci tłumik..... jest dobry..... Tylko nie strzelaj tak dużo, bo aż w głowie huczalo ten stary zostawie na nastempne obstawki a nowy trzdeba załozyc bo głowa bali chociasz szkoda zmieniac bo teraz tak ładnie mruczy hahah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi