Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Zaproszenie Na Ślub - 31.08.13! Dadza84 I _Michał_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello ;) 

W imieniu swoim oraz Dagi chcielibyśmy zaprosić Was, Użytkowników FMŁ na nasz ślub, który odbędzie się 31.08.2013 r. Ślub odbędzie się w Parafii Św. Kazimierza przy ulicy Niciarnianej 7, o godzinie 17 ;) Jest to ostatnia sobota sierpnia :P  

Serdecznie zapraszamy Wszystkich chętnych :smile: Będzie nam niezmiernie miło jeśli w tym dniu, ważnym dla nas pojawicie się na naszym ślubie :smile: Zapraszamy oczywiście osoby, które znamy osobiście oraz Wszystkich, których nie poznaliśmy... A mamy nadzieję, że poznamy :biggrin: 

W ramach podziękowania dla Osób, które zaszczycą nas swoją obecnością będziemy mieli przygotowany skromny "podarunek" :smile: 

Wszelkie szczegóły, odnośnie "Obstawy" pojawią się w temacie :smile: 

Opublikowano

_Michał_ dzięki za zaproszenie - chętnie wezmę udział w tej "obstawie" :riding:

Opublikowano

kolejny motocyklista zlapany w dyby ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

No MISIEK! Nareszcie żeś napisał :P bo już myślałem, że sami będziemy musieli się wprosić na obstawkę ;)

Ja na bank będę :P;) i ekipa z trapera również! :smile:

qxK0W5f.jpg

Opublikowano

Jak pogoda i czas pozwolą to będę

Opublikowano

Wpadam z obstawą  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Jezeli bede w lodzi to oczywiscie sie pojawie.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Będzie nam niesamowicie miło móc Was wszystkich widzieć tego dnia !! :-)  - niestety plan o zajechaniu przez nas na dwukołowej maszynie prysł tak szybko jak się pojawił ;) ( myślę, że długa kiecka by tego nie przezyła :smile: ) jednak Wasza obecność zrekompensuje wszystko :smile:

Do zobaczenia  i dzięki wszystkim za odzew :-)

Opublikowano

Dagmara to zależy od kiecki :smile:

w zeszłym roku para na intruderze jechała :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Dokaldnie, ale nie o tym chciałem.

Sluby kiedy mloda para jechala na motórze już były

Ale slubem stulecia był by slub, gdzie młodzi jada kazde na swoim :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Kurde, no racja -  podobno dla chcącego nic trudnego ;) przemyślimy kwestię choć nie ukrywam, że mogłaby być mega ryzykowna haha ;) ;)  :smile:

Opublikowano

Powinienem moto naprawic :smile:

już śmiga :] tzn dziala ale nie jest zlozone czekam na czesc zamienna (do pompki paliwowej) by moto hulalo i hulalo :]w poniedzialek bedzie wiec szykowac sie na soboote :biggrin:

Opublikowano

Sssuuper :smile: trzymamy kciuki za szybki powrót do sprawności Twojej maszyny :-D

Opublikowano

Sssuuper :smile: trzymamy kciuki za szybki powrót do sprawności Twojej maszyny :-D

thnx :] i za to bankowo bede i ,,porycze" dla Was :dance:  :drunk:  :busted_cop:  :hihi:

Opublikowano (edytowane)

Ja niestety nie dam rady podskoczyć. Lecę na wyścigi havirovsky zlaty kahanec do Czech.

Edytowane przez Sobek (wyświetl historię edycji)

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Opublikowano (edytowane)

Robiłem obstawę dzisiaj więc nie zaszkodzi i za tydzień :P będę na 100% zwłaszcza że ślub jest na moim osiedlu :biggrin: jak by ktoś chciał się wybrać pod kościół większą paczką to spotkajmy się pod stadionem Widzewa przy głównej bramie, kościół widać z parkingu ;) albo pod Castoramą na wydawniczej to jeszcze się mały terror zrobi pod sklepem :P

Edytowane przez Zdunek22 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ołłł jeee :smile:)))) Z największą przyjemnością :biggrin: :D :biggrin: 

Opublikowano (edytowane)

Teraz już tak bardziej oficjalnie ;) Jeszcze raz zapraszamy Koleżanki Motocyklistki i Kolegów Motocyklistów :smile:

3lr8.jpg

Zamiast kwiatów zbieramy karmę dla zwierzaczków ze schroniska przy ul. Marmurowej... Gdyby ktoś miał życzenie to bardzo zachęcamy do przywiezienia karmy ;) Każdy gram jest na wagę złota :smile: 
Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

juz zaczynam pucowac maszynke i swojej psince podbiore troszke zarelka :P

4503ef71280c1e36.jpg

nie wyglada na zmartwiona z braku paruset gram karmy?:P 

Edytowane przez SWIREQ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No to ja również postaram się przyjechać, byłbym za aby ustawić się na Castoramie a później na ślub podjechać. No i pakę karmy się załatwi :smile:

pozdroo!

Opublikowano (edytowane)

No pomyślimy :biggrin:

PS- czy zaprosiliście/planujecie zaprosić grupę Street Riders? Można i im obwieścić radosną nowinę, myślę, że kilka maszyn by się chętnie stawiło :smile:

Edytowane przez Koper (wyświetl historię edycji)