kuba Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 haser dobrze gada, polać mu 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 ja i tak myśle że sie pogubimy po zatym zmokniemy bo ma padać może jednak pójdziemy wieczorem na to piwko?jest gdzieś w internecie o tym zlocie pod profi? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Koper Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Jest jest. Trzeba wejść na stronę KMP Łódź i tam jest zakładka "stwarzanie zagrożenia w ruchu ulicznym - wydarzenia" i tam są wszystkie szczegóły. Gdyby był jakiś problem na serwerze, to trzeba się koniecznie skontaktować z adminem o ksywie Komendant, wprowadzić go lekko w temat, a on już później dopieści temat (A tak na serio) Zakładam, że wszyscy zainteresowani albo już byli, albo chociaż widzieli filmik, więc się domyślają, że impreza ma charakter raczej nieoficjalny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png . Nie wiem jakich informacji więcej niż te, które przedstawił Byku można szukać w sieci? Na fcb jest wydarzenie prywatne (co jest chyba zrozumiałe) na profilu wydarzenia zadeklarowało się już ok 60 maszyn. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Na spotkaniu pod Profi ustalimy prędkości przelotowe - ważne, aby trasa była wyznaczona przez organizatora. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
BykuOCW Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Suchy, a z kim chcesz ustalać te prędkości? Jak jedziemy ekipą z resztą to trzeba się podporządkować reszcie. 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 wszystko fajnie tylko ze ktos podobno odwołał cała parade http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif nic trzeba czekac jutra 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Koper Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Na spotkaniu pod Profi ustalimy prędkości przelotowe - ważne, aby trasa była wyznaczona przez organizatora.Widzisz Byku? I dlatego od razu mówiłem, że ten temat to zły pomysł @Suchy, obejrzyj może filmik z pierwszego posta w temacie. Przemyśl go, przeanalizuj i wybiegając w przyszłość wyobraź sobie swoją rozmowę z "organizatorami" Ja to widzę tak:Suchy -Cześć, jestem Suchy, jestem administratorem FŁM i chciałbym, żebyście wyznaczając trasę i prędkość wzięli pod uwagę że jest tu ze mną pare osób, które nie jeżdżą szybko i...Organizatorzy - Ty...weź kolegów i odejdź. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Panowie - nie róbcie draki, jak coś to przecież nie musimy uczestniczyć w paradzie od początku do końca. I osobiście nie mam zamiaru się podporządkowywać osobom, które jadą 200km/h, także bez przesady, że wszyscy wszystkim będą równi Jeżeli impreza jest odwołana, to pojedziemy według poprzedniego planu zaczynając od Wycieczkowej, po przez Manufakturę, Port Łódź i Kruszów - nie widzę problemów. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 a ja się już zgubiłem co i jak i gdzie mam nadzieję, że wieczorkiem na piwku się czegoś dowiem konkretnie :] ps. ©hu...steczkowa organizcja tego wszystkiego, co chwilę się plan zmienia, i piwny i zakończeniowy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Macix Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Koper oj tam oj tam z raz na zielonym się przejechało 0 Cytuj
Koper Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Pierwszy nieoficjalny trailer z wczorajszego teroru (Niestety, nie widać najważniejszego, czyli tego co wyprawiali na przodzie (Nie ogarniam jak to zrobić, żeby było widać miniaturę ;( )Macix, na tym filmie widać, że przynajmniej dwa razy było zielone ;P 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Tylko mnie denerwujecie, że mnie tam nie było ! :/ 0 Cytuj
lucas666 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 spoko Byku obejrzysz foty i film jak się pojawi :PPS. było fajnie 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Tak to jest Byku jak sie woli jechac do Babci na urodziny xDWYBRALES RODZINE ZAMIAST MOTOCYKI!! - PRZEKLINAM CIE, PRZEPADNIJ XD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
lucas666 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Byku, szok!!! chyba na della to już nikt Cię nie wpuści? 0 Cytuj
korba Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Zdjec z terroru to juz ponad 200 widzialem... Jedna z uzytkowniczek portalu FB ma wrzucone 200 fotek... Nie bede na forum pisal kto zeby nie bylo... 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Tak to jest Byku jak sie woli jechac do Babci na urodziny xDWYBRALES RODZINE ZAMIAST MOTOCYKI!! - PRZEKLINAM CIE, PRZEPADNIJ XDNie powiem komu dziewczyna zabrania jeździć ^^I kto ciągle marudzi, że mu za zimno :PA ja sukcesywnie odbijam terror, właśnie wróciłem, nawet całkiem ciepło 0 Cytuj
dzinks Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 hmm, kiedy ktoś jeszcze wrzuci jakiś filmik? tyle fotek cykano i filmów kręcono a jakoś cisza.. 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 temat umarł śmiercią naturalną miały być filmy zdjęcia 2 auta filmowały i co? nic a z zakończenia będą na forumowym tytułowym logo 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Koper Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 No niestety, póki co jest pełno zdjęć i jeden przypadkowy filmik (przynajmniej tyle widziałem ja) co do filmu pełnometrazowego to wydaje mi się, że zgodnie z zapowiedziami http://www.scigacz.pl/Killing,The,Streets,2,zapowiedz,terroru,na,ulicach,Lodzi,16619.html zebrany w sezonie materiał zimą przy herbatce sklecą w jeden dobry film/filmik 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi