Macix Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 haser dobrze gada, polać mu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ja i tak myśle że sie pogubimy po zatym zmokniemy bo ma padać może jednak pójdziemy wieczorem na to piwko?jest gdzieś w internecie o tym zlocie pod profi? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Jest jest. Trzeba wejść na stronę KMP Łódź i tam jest zakładka "stwarzanie zagrożenia w ruchu ulicznym - wydarzenia" i tam są wszystkie szczegóły. Gdyby był jakiś problem na serwerze, to trzeba się koniecznie skontaktować z adminem o ksywie Komendant, wprowadzić go lekko w temat, a on już później dopieści temat (A tak na serio) Zakładam, że wszyscy zainteresowani albo już byli, albo chociaż widzieli filmik, więc się domyślają, że impreza ma charakter raczej nieoficjalny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png . Nie wiem jakich informacji więcej niż te, które przedstawił Byku można szukać w sieci? Na fcb jest wydarzenie prywatne (co jest chyba zrozumiałe) na profilu wydarzenia zadeklarowało się już ok 60 maszyn. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Na spotkaniu pod Profi ustalimy prędkości przelotowe - ważne, aby trasa była wyznaczona przez organizatora. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Suchy, a z kim chcesz ustalać te prędkości? Jak jedziemy ekipą z resztą to trzeba się podporządkować reszcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 wszystko fajnie tylko ze ktos podobno odwołał cała parade http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif nic trzeba czekac jutra 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Na spotkaniu pod Profi ustalimy prędkości przelotowe - ważne, aby trasa była wyznaczona przez organizatora.Widzisz Byku? I dlatego od razu mówiłem, że ten temat to zły pomysł @Suchy, obejrzyj może filmik z pierwszego posta w temacie. Przemyśl go, przeanalizuj i wybiegając w przyszłość wyobraź sobie swoją rozmowę z "organizatorami" Ja to widzę tak:Suchy -Cześć, jestem Suchy, jestem administratorem FŁM i chciałbym, żebyście wyznaczając trasę i prędkość wzięli pod uwagę że jest tu ze mną pare osób, które nie jeżdżą szybko i...Organizatorzy - Ty...weź kolegów i odejdź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Panowie - nie róbcie draki, jak coś to przecież nie musimy uczestniczyć w paradzie od początku do końca. I osobiście nie mam zamiaru się podporządkowywać osobom, które jadą 200km/h, także bez przesady, że wszyscy wszystkim będą równi Jeżeli impreza jest odwołana, to pojedziemy według poprzedniego planu zaczynając od Wycieczkowej, po przez Manufakturę, Port Łódź i Kruszów - nie widzę problemów. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 a ja się już zgubiłem co i jak i gdzie mam nadzieję, że wieczorkiem na piwku się czegoś dowiem konkretnie :] ps. ©hu...steczkowa organizcja tego wszystkiego, co chwilę się plan zmienia, i piwny i zakończeniowy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Koper oj tam oj tam z raz na zielonym się przejechało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Pierwszy nieoficjalny trailer z wczorajszego teroru (Niestety, nie widać najważniejszego, czyli tego co wyprawiali na przodzie (Nie ogarniam jak to zrobić, żeby było widać miniaturę ;( )Macix, na tym filmie widać, że przynajmniej dwa razy było zielone ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Tylko mnie denerwujecie, że mnie tam nie było ! :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 spoko Byku obejrzysz foty i film jak się pojawi :PPS. było fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Tak to jest Byku jak sie woli jechac do Babci na urodziny xDWYBRALES RODZINE ZAMIAST MOTOCYKI!! - PRZEKLINAM CIE, PRZEPADNIJ XD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Byku, szok!!! chyba na della to już nikt Cię nie wpuści? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Zdjec z terroru to juz ponad 200 widzialem... Jedna z uzytkowniczek portalu FB ma wrzucone 200 fotek... Nie bede na forum pisal kto zeby nie bylo... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Tak to jest Byku jak sie woli jechac do Babci na urodziny xDWYBRALES RODZINE ZAMIAST MOTOCYKI!! - PRZEKLINAM CIE, PRZEPADNIJ XDNie powiem komu dziewczyna zabrania jeździć ^^I kto ciągle marudzi, że mu za zimno :PA ja sukcesywnie odbijam terror, właśnie wróciłem, nawet całkiem ciepło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinks Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 hmm, kiedy ktoś jeszcze wrzuci jakiś filmik? tyle fotek cykano i filmów kręcono a jakoś cisza.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 temat umarł śmiercią naturalną miały być filmy zdjęcia 2 auta filmowały i co? nic a z zakończenia będą na forumowym tytułowym logo 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 No niestety, póki co jest pełno zdjęć i jeden przypadkowy filmik (przynajmniej tyle widziałem ja) co do filmu pełnometrazowego to wydaje mi się, że zgodnie z zapowiedziami http://www.scigacz.pl/Killing,The,Streets,2,zapowiedz,terroru,na,ulicach,Lodzi,16619.html zebrany w sezonie materiał zimą przy herbatce sklecą w jeden dobry film/filmik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi