Koper Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja bym był jednak za tym, żeby nikogo na siłę nie ciągnąć i nie mieszać w planach większości. Ja też wolę terror zamiast knajpy, dlatego tą opcję w tych godzinach wybieram, a na pamiątkowe zdjęcie z zakończenia może załapię się na Wycieczkowej...(albo na Smutnej, z terrorystami XD) Jest temat, jest filmik, jeśli ktoś chce w tym uczestniczyć (świadomy praw i obowiązków) to wie gdzie się stawić i na co szykować http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Nie potrzeba aż tak dużego rozgłosu terroru. Jak macie już imprezę zaplanowaną nie przejmujcie się terrorem damy sobie radę. Zawsze mamy swoją grupkę terrorystów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dokładnie - terror to terror.Nie będzie to taka parada, na której jedziemy wszyscy ładnie 50 km/h zajmując jeden pas ruchu ...Także zapraszamy osoby zdające sobie sprawę z celu w którym tam jedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ew/ mandaty sponsoruje organizator 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 haha, dokładnie Jaquzie ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 no kurde, ja to zaczalem planowac jak tu moto na szybko do niedzieli na psa przerobic... Fakt terror ma malo z przepisami wspolnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Zdejmuj plastiki, czacha UFO, duza zębatka i lecisz ;D Oj tam, oj tam przepisy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 mysle ze wszystko omowimy sobie w sobote przy piwku co? :cheers: 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja od razu mówię, odpadam z sobotniego wypadu na :beer: ponieważ ustawiłem się już do BedRoom'u 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 wrzuce zebatke wieksza, a pozniej moze sytuacja zmusi mnie do przerobienia na psa... nie no teraz to przpisy mam w d...., przeciez organizator placi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 byku nie ma problemu zawitamy i w bed room -ie ważne że by nas było paru bo fajniej pije sie kolejke w 10-20 niż w 2 to KUFLE DO DNA http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 nono, tylko dresy w kancik trzeba... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 sh. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 nie sh. Tylko dresik:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 nie sh. Tylko dresik:pDres – (przeważnie dwuczęściowy) kostium sportowy składający się z lekkiej luźnej kurtki (zwykle zapinanej z przodu na suwak) i luźnych spodni, wykonany z materiału łatwo wchłaniającego pot. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 sz.=szoutbox geniuszu 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jaquzie, mysle ze w tym momencie to jakubko bedzie Ci niezmiernie wdzieczny, tylko trzeba bylo podkreslic ze nie jest to stroj motocyklowy bo jeszcze pomyli...:Pjesli chodzi o opcje szoutbox to niestety moj telefon takiej opcji na forum nie obejmuje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ja tam tez wpadam na terror jak potem czasu starczy na zakonczenie to wpadne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 a moze ubierzmy sie w cos smiesznego np.w smokingi 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 nono, ja jestem za, nie lubie sie za bardzo wyrozniac z posrod tlumu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja jestem za tym żeby połaczyć obydwie imprezy spotkać się cała grupą na wycieczkowej i uderzać na Terror do tego będzie można forum po reklamować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 ja na plecy zamontuje sobie baner 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 jak połączyć? Najpierw w Karczmie a potem na Terror? Czy odwrotnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Raczej sie nie polaczy tego bo za malo osob oglada ten watek z tego co widze, a terror i zakonczenie juz w niedziele... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 polaczyc jedno z drugim nie problem. spotkajmy sie razem przed poludniem w ustalonym miejscu. Pojedziemy na terror na 12. jak sie skonczy smigniemy do karczmy, tam chwole posiedzimy moze cos zjemy, i ruszymy zgodnie z pierwotnym planem w kierunku wycieczkowej po problemie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi