Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Ostatni Terror L D Z ( Łodzi ) 16.10.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym był jednak za tym, żeby nikogo na siłę nie ciągnąć i nie mieszać w planach większości. Ja też wolę terror zamiast knajpy, dlatego tą opcję w tych godzinach wybieram, a na pamiątkowe zdjęcie z zakończenia może załapię się na Wycieczkowej...(albo na Smutnej, z terrorystami XD) Jest temat, jest filmik, jeśli ktoś chce w tym uczestniczyć (świadomy praw i obowiązków) to wie gdzie się stawić i na co szykować http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif

Opublikowano

Nie potrzeba aż tak dużego rozgłosu terroru. Jak macie już imprezę zaplanowaną nie przejmujcie się terrorem damy sobie radę. Zawsze mamy swoją grupkę terrorystów :smile:

Opublikowano

Dokładnie - terror to terror.Nie będzie to taka parada, na której jedziemy wszyscy ładnie 50 km/h zajmując jeden pas ruchu :P ...Także zapraszamy osoby zdające sobie sprawę z celu w którym tam jedziemy :smile:

Opublikowano

ew/ mandaty sponsoruje organizator :laugh2:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

no kurde, ja to zaczalem planowac jak tu moto na szybko do niedzieli na psa przerobic... Fakt terror ma malo z przepisami wspolnego

Opublikowano

Zdejmuj plastiki, czacha UFO, duza zębatka i lecisz ;D Oj tam, oj tam przepisy :decayed::P

Opublikowano

Ja od razu mówię, odpadam z sobotniego wypadu na :beer: ponieważ ustawiłem się już do BedRoom'u :P

Opublikowano

wrzuce zebatke wieksza, a pozniej moze sytuacja zmusi mnie do przerobienia na psa...:P nie no teraz to przpisy mam w d...., przeciez organizator placi...:biggrin:

Opublikowano

nie sh. Tylko dresik:p

Dres – (przeważnie dwuczęściowy) kostium sportowy składający się z lekkiej luźnej kurtki (zwykle zapinanej z przodu na suwak) i luźnych spodni, wykonany z materiału łatwo wchłaniającego pot. :laugh2:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

jaquzie, mysle ze w tym momencie to jakubko bedzie Ci niezmiernie wdzieczny, tylko trzeba bylo podkreslic ze nie jest to stroj motocyklowy bo jeszcze pomyli...:Pjesli chodzi o opcje szoutbox to niestety moj telefon takiej opcji na forum nie obejmuje...

Opublikowano

ja tam tez wpadam na terror jak potem czasu starczy na zakonczenie to wpadne

Opublikowano

nono, ja jestem za, nie lubie sie za bardzo wyrozniac z posrod tlumu...:P

Opublikowano

Ja jestem za tym żeby połaczyć obydwie imprezy spotkać się cała grupą na wycieczkowej i uderzać na Terror do tego będzie można forum po reklamować :smile:

Opublikowano

jak połączyć? Najpierw w Karczmie a potem na Terror? Czy odwrotnie? :smile:

Opublikowano

Raczej sie nie polaczy tego bo za malo osob oglada ten watek z tego co widze, a terror i zakonczenie juz w niedziele...

Opublikowano

polaczyc jedno z drugim nie problem. spotkajmy sie razem przed poludniem w ustalonym miejscu. Pojedziemy na terror na 12. jak sie skonczy smigniemy do karczmy, tam chwole posiedzimy moze cos zjemy, i ruszymy zgodnie z pierwotnym planem w kierunku wycieczkowej :riding::biggrin: po problemie