BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 (edytowane) O imprezie dowiedziałem się od kolegi poprzez FAceBook'a :)Informacje: Termin 16 października · 12:00 - 15:00Lokalizacja Łódź - Profi/GabiWięcej informacji Ostatnia tego typu akcja w sezonie 2011 ! Na pomoc w terroryzowaniu przyjeżdżają do Nas chłopaki z Katowic i Bydgoszczy tak więc będzie się działo ! Zapraszajcie znajomych, musicie tam być ! Tylko pogoda jest w stanie nas powstrzymać ;)Z tego co wiem będzie tam dość silna grupa Stuntowa Przejazd będzie raczej w stylu z filmików Killing The Streets :)http://www.youtube.com/watch?v=_3xE-IjZuu8LINK DO IMPREZY NA FACEBOOK'u ( zobaczycie tam, kto też jest zainteresowany ) https://www.facebook.com/event.php?eid=292652180746339¬if_t=event_invite Edytowane 12 Października 2011 przez BykuOCW (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Byku ale coś nie halo z tym linkiem na fejsa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 pokrywa sie z naszym zakonczeniem:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Link jest poprawny, najpierw się zaloguj, potem skopiuj link i wklej do przeglądarki:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Fajny filmik na by mnie było stać na nowe plastiki to też bym się tak pobawił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 A co ma zrobić ktoś,kto nie posiada twarzoksiążki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Nic nie trzeba, informacje są podane w temacie, a tam tylko widać resztę zainteresowanych osób. W tej chwili około 20 osób zadeklarowało się, że będzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 cos mi sie wydaje ze tez tam zajade ; ] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Brzmi kusząco, znów weekendowa szkoła pojdzie ... 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jak juz Kuba zauważyl ten caly terror pokrywa sie z planowanym zakonczeniem sezonu przejazdem z kruszowa na wycieczkowa. jakies zmiany planow? ustalmy cos zeby nie bylo tak ze jedni pojada tam a drudzy gdzies indziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Byku, ja bym był za tym, żeby ten temat profilaktycznie wywalić (chociaż Tomash na nagumie.pun.pl mocno reklamował któryś lipcowy terror, więc może służby nas tak mocno nie inwigilują) a zainteresowani mogą się w tej sprawie kontaktować bezpośrednio z Tobą lub ze mną (chociaż szczegóły już znają) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ja bym sie podłączył 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mialem ten temat wrzucic dzisiaj z ranca bo tez zaproszenie dostalem, ale pisalem z suchym i mowil ze zakonczenie jest o 12 i jest juz od dawna zaplanowane wiec odpuscilem... Ja ogolnie rzecz biorac to raczej terror wybieram i pozniej ewentualnie zdzwonie sie z reszta z zakonczenia... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Postaramy się pogodzić zakończenie z terrorem - dajcie nam czas do piątku. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No mi od poczatku o to chodzilo... ja proponuje spotkac sie na gabi, poleciec na terror, a pozniej ewentualnie polecimy gdzies posiedziec... Jakubko oczywiscie moze najpierw posiedziec, a pozniej nas dogonic... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Korba - ja mam podobny plan (miałem na myśli plan dotyczący indywidualnego, a nie grupowego uczestnicwa w terrorze ;P )Ej ej ej! Sugerowałbym nie podejmować prób połączenia uczestnictwa w tych dwóch imprezach, bo nie wiem czy wszystkim forumowiczom pasuje taki rodzaj rozrywki jak ten prezentowany w filmie. Kto chce się bawić w terrorystę ten świadomie omija posiłek w młynie i ewentualnie bijąc się w pierś dołącza do FŁM później. Tak jest moim zdaniem najbardziej fair względem osób, które zadeklarowały chęć udziału w zakończeniu sezonu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No w sumie to i masz racje... Ale powiem Ci ze tempo jazdy przy terrorze podobaloby sie wszystkim, a zjesc mozna pozniej, przynajmniej wg mnie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Tempo jazdy - zgadzam się. Ale np. kolor świateł podczas pokonywania skrzyżowań już nie bardzo ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 (edytowane) Moim zdaniem można podlecieć na terror nie jako FŁM, tylko po prostu grupa motocyklistów Ustawiamy się o danym czasie w danym miejscu i lecimy z ekipą W zeszłym roku udaliśmy się włókniarzy do Manu, a w manu zajeliśmy parking i był ciekawy pokaz stuntu Zakończenie FŁM radziłbym chyba przełożyć na inny dzień, ponieważ ten terror to ' grubsza impreza ' :PTen kto był na ślubie Michała miał przedsmak niedzielnego terroru Taki malutki przedsmak ... Edytowane 12 Października 2011 przez BykuOCW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 good idea to połączyć zakończenie z terrorem.co i jak - wyjdzie w trakcie. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 mysle ze zakonczenia nie przelozysz bo juz za duzo osob sie zdeklarowalo... A jesli chodzi o kolor swiatel to mysle ze raczej wszyscy pojada za grupa, zawsze ktos droge zablokuje:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Jak tylko pogoda dopisze na 100% wbijam na terror!LwG!A. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Na szczęście ja nie jestem Administratorem i odpowiedzialność za ewentualną zmianę terminu zakończenia nie spada na mnie :PZ całym szacunkiem do ŁFM uważam, że robienie oddzielnej parady itp w dniu podczas którego jest gruby terror LDZ jest troszkę no...mało racjonalne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No nie sposób się nie zgodzić. Dodatkowo, będą ludzie z innych miast, co za tym idzie - zapowiada się naprawdę duża ilość moto. Sami wiecie że nie często mają miejsce takie eventy :)LwG!A. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja tam wybieram terror, ale wiesz, zakonczenie bylo zaplanowane o wiele wczesniej wiec moze byc ciezko przelozyc... Informacja o terrorze dopiero dzisiaj do mnie dotarla... Mysle ze jak sie zbierzemy w kupe do do niedzieli to sie jakos polaczy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi