Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Otrzymałem kilka dni temu taką wiadomość od firmy, z którą forum współpracuje: Właśnie przeprowadzamy akcję z Idea Bankiem, program Duma Przedsiębiorcy. Chodzi o to, żeby dodać zdjęcie lub film twojej firmy i opisać ją w ciekawy sposób w kilku zdaniach. Nagrodą jest: Stworzenie przez Idea Bank profesjonalnego filmu reklamowego, na podstawie tworzonego wspólnie scenariusza i emisja w TV!!!Prezentacja firmy w programach typu dzień dobry TVN i/ albo spoty reklamowe w TV, reklama w prasie i www. Uważam, że spróbować zawsze można, a w tym przypadku trzeba Zdjęcie czy tekst, nie przekazuje tylu informacji co film, więc zapodałem film Jacka (Jaquzie) z Powitania Wiosny. Niestety lub też na nasze szczęście, największą szansę na wygraną ma materiał, który uzyska największą liczbę "lajków", iż wtedy Jury będzie przychylniej patrzyło na zgłoszenie. Jedynym minusem jest to, że głosować mogą wyłącznie osoby posiadające konto na Facebooku Proszę o udostępnianie linku do konkursu znajomym, mamy czas tylko do 23 sierpnia!ODNOŚNIK DO KONKURSU TUTAJ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 mało czasu ... ale juz zagłosowałem 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Z tego co widzę daleka droga do czołówki... Ludzie głosować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Daleka ale do ogarnięcia jak tylko się ludzie ruszą Także Go, go, go! Ale, Ale, Ale! Arriba va!! El mundo esta de pie! Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Czołówki? Eee tam, te 100 lajków w tydzień chyba zdołamy zdobyć 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 W czołówce mają ponad 400 lajków, ale i to jest na nasze siły. Głos oddany (mój i plecaczka) ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Ooooo nie szalejcie tak z głosami ... Aż całe 17 głosów ... kur ... na spoty chce się przyjeżdżać, od administracji forum się wymaga, ale żeby samemu poświęcić minutę i zagłosować pomagając forum to już macie ciężko ...A teraz taki mały offtop.Ten filmik też bardzo przyjemnie się ogląda "EXO Fitnes PROMO" przynajmniej mi ... Ale nie głosować na niego tylko na nasz! Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mój również oddany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kuźwa gdzie jakie głosowanie to w większości ten pokichany face srace :-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czemu ta aplikacja chce ode mnie "rozmiar buta"(dostęp),da się to pominąć? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie pominiesz tego Możesz jedynie "odlajkować" ten bank po oddaniu głosu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 done 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi