Skocz do zawartości

Potrzebne Wsparcie Forumowiczów! Konkurs - Duma Przedsiębiorcy

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Otrzymałem kilka dni temu taką wiadomość od firmy, z którą forum współpracuje:

Właśnie przeprowadzamy akcję z Idea Bankiem, program Duma Przedsiębiorcy. Chodzi o to, żeby dodać zdjęcie lub film twojej firmy i opisać ją w ciekawy sposób w kilku zdaniach.

Nagrodą jest: 
Stworzenie przez Idea Bank profesjonalnego filmu reklamowego, na podstawie tworzonego wspólnie scenariusza i emisja w TV!!!
Prezentacja firmy w programach typu dzień dobry TVN i/ albo spoty reklamowe w TV, reklama w prasie i www.

Uważam, że spróbować zawsze można, a w tym przypadku trzeba :smile: Zdjęcie czy tekst, nie przekazuje tylu informacji co film, więc zapodałem film Jacka (Jaquzie) z Powitania Wiosny. Niestety lub też na nasze szczęście, największą szansę na wygraną ma materiał, który uzyska największą liczbę "lajków", iż wtedy Jury będzie przychylniej patrzyło na zgłoszenie.

Jedynym minusem jest to, że głosować mogą wyłącznie osoby posiadające konto na Facebooku  -_- Proszę o udostępnianie linku do konkursu znajomym, mamy czas tylko do 23 sierpnia!

ODNOŚNIK DO KONKURSU TUTAJ

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Czołówki? Eee tam, te 100 lajków w tydzień chyba zdołamy zdobyć :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Ooooo nie szalejcie tak z głosami ... 

Aż całe 17 głosów ... kur ... na spoty chce się przyjeżdżać, od administracji forum się wymaga, ale żeby samemu poświęcić minutę i zagłosować pomagając forum to już macie ciężko ...

A teraz taki mały offtop.
Ten filmik też bardzo przyjemnie się ogląda "EXO Fitnes PROMO" przynajmniej mi ... :biggrin:
Ale nie głosować na niego tylko na nasz!

Edytowane przez Fazer (wyświetl historię edycji)

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...