GroNeX Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam, od maja tego roku stałem się posiadaczem Kymco Quannon 125. Przebieg udokumentowany na 3500 km i od tamtej pory przejechałem już prawie 3000, rocznik 2012. Motocykl ma 5-stopniową skrzynię biegów, a v-max jaki osiągnąłem to 130 km/h. Jest to 4T w 125cc, ale mimo to jest naprawdę zrywny. Pali około 3 litrów https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wygląda na większego pojemnościowo Na początek fajny Zawsze łatwiej będzie potem wsiąść na większe pojemności. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam kolegę, który się wyglebił przy zawracaniu na podjeździe na retkinii 1 Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wygląda na większego pojemnościowo Racja, wyglada na mocniejsza maszyne Jak na początek nie jest zły, fajnie się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 godnie się prezentuje jak na swoją pojemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mały, ale wariat. No i lepsza alternatywa od CBR 125, choć serce to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 choć serce to samo Nie to samo Kymco ciekawsze niż np. NSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiTuF4 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No no ładnie się prezentuje ,podoba mi się . Jak tam idzie eksploatacja żadnych większych wkładów ? Nie żałujesz ,że nie masz czegoś mocniejszego w 2t ? Moja Derbi Senda X-Treme 2007 Sport :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Koszty eksploatacji jak na razie ograniczają się do zalewania baku i smarowania łańcucha. Co do mojego wyboru: Po pierwsze spalanie rzędu 2.5/100 jest bardzo fajną opcją Po drugie motocykle w 2T są bardziej awaryjne, a ja chciałem coś czym będę mógł polatać długo bez żadnych usterek. Kumpel z forum miał NSR-kę i to jakie ona mu cyrki wyprawiała to mała bania Jeszcze trochę ponad rok i pomyślę nad czymś większym: Ninja, lub GS Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez GroNeX (wyświetl historię edycji) https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Odświeżę trochę temat. Od zakupu minęło już 7 miesięcy i do tego czasu nie można było się do niczego przyczepić...aż do teraz. Jak już pisałem w innym temacie, padł alternator i póki co jestem uziemiony, lecz cierpliwie czekam na części i jeszcze w tym roku się troszkę pośmiga Przez 7 miesięcy najechałem około 5/6 tys km. Na trasach z kumplami na większych pojemnościach również dawałem radę i jestem z mojej kochanki baaardzo, ale to bardzo zadowolony Przez zimę planuję:- założyć pług (chciałem, potem nie chciałem i teraz znowu chcę )- poprawki optyczne https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Przykra sprawa z tą elektryką ;/ części musiałeś z tajwanu sprowadzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jak nie znajdzie się w Łodzi i Warszawie to chyba tam polecę https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Sprzedany! Pora na przesiadkę https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi