Czupryn Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Niezła obstawa się szykuje ekipy z łęczycy nie może w niej zabraknąć. 0 Cytuj
Peteski Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Ja mam nadzieję, że Łęczycy i okolicy nie zabraknie, więc roznieście wieści wśród znajomych 0 Cytuj
bulwa Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 chyba będzie najdłuższa obstawa do zobaczenia na rdg 0 Cytuj
salat Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Ja pojawie się z puszką na datki dla dzieciaków oczywiście z racji na potęgę silnika mojej maszyny będę "puszką z puszką" chyba że ktoś weźmie 90 kg na plecak 0 Cytuj
PeZet Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Chętnie się z Wami przejadę do Łęczycy, tym bardziej, że słoneczna pogoda dopisuje . 0 Cytuj
SWIREQ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Niestety musialem sie zbierac z pod kosciola niestety taki moj los fajni ludzie fajna atmosfera milo bylo pazerniaki zostali do konca 1 Cytuj
salat Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Uzbieraliśmy dla dzieciaków 1160 zł !!!!!! Wielkie dzięki, będzie za to moc uśmiechów od dzieciaków, a młodą parę zapraszam raz jeszcze na najbliższą imprezę do DD2 Jeszcze raz wielkie dzieki 0 Cytuj
Zdunek22 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 pazerniaki zostali do konca a jasne ze do konca zjaralismy jeszcze troche laczki ale bylo warto 0 Cytuj
SWIREQ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 To ladnie zebrane pln Zdunek : to gitarka tak mialo byc pzdr wariaci p.s. seta byla? 0 Cytuj
Zdunek22 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 wiecej niz seta przynajmniej u mnie ale mam tez smutna wiadomosc z niewiadomych przyczyn wiekszosc nagran z obstawy poszla sie jeb.... jest tylko pare z trast po Pania mloda i jedno juz noca w Leczycy jak terroryzujemy miejscowosc, reszta plikow ulegla awarii. Bede robic co w mojej mocy ale nie wiem czy cos da sie odzyskac a najleprzy material byl wlasnie na tych utraconych plikach .... 0 Cytuj
marcingsxr Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 no zdunek nie popisałes sie dzis jak mogłes zniszczyc taki materiał hahaha 0 Cytuj
Zdunek22 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 kurde nawet nie wiesz jak mi smutno jest ;( stane na glowie by odzyskac utracone dane ale nic nie moge obiecac... 0 Cytuj
Luki Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Ja mam kilka fotek trzaśniętych pod kościołem. 0 Cytuj
Dann Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Obstawka zacna była ..a te strzały z wydechów.,,,.długo pozostaną w pamięci przechodniów oraz dzieci Ale co jak co ale ognisko pod kościołem lekkka przesada.. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie a młodym życzyc takiej nocy poślubnej ile strzałów z wydechów w drodze do i z kościoła 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
SWIREQ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 To wychodzi na to ze mlodzi ,,wisza,,mi upominek hehe Zdunek tak wychodzi picie i zgrywanie Ogolnie to daliscie ognia hehe 0 Cytuj
bulwa Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 jeden z ogniem to aż przesadził 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 atmosfera pod kościołem była lekko podgrzana tomek dał ognia ogólnie obstawa udana . Trzeba teraz pozbierać zdjęcia i filmy w jedno miejsce. 0 Cytuj
SWIREQ Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Podejrzdwam ze jak z prawie kazdej obstawy zostana tylko wspomnienia p.s. dzis jade do ozorkowa rozegrac mecz ligowy P.s.2 ktos cos spalil? 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 było małe ognisko z olejaka . a poza tym kilka opon sie przypaliło 0 Cytuj
SWIREQ Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 moja tez (2 razy) hheh ale przed wejsciem mlodych do kosciolka :] ale i tak marcin wymiatal z tlumikiem hehehe 0 Cytuj
piyok Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 no było zabawnie, zapewne młodzi zapodadzą jakieś fotki robione przez ich zdjęcioroba, a przynajmniej mogli by 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
Sebol Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 oj zacnie było od tego palenia i strzałów to wszyscy powychodzili z domów po całej trasie jaką jechaliśmy,z mojej oponki to już nie tylko dym ale i efekty świetlne się pojawiały więc chyba było spoko ,poczęstunek był skosztowany na miejscu a załącznik za zdrowie po przyjeździe.Najlepszego dla Młodej Pary .Jak chyba każdy czekam za fotkami i filmikiem,pozdrawiam wszystkich przybyłych 0 Cytuj
PeZet Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Dobrze, że ta obstawa była w godzinach wieczornych, a nie nocnych, bo cała Łęczyca by nie spała . Marcin i jego dwururka – bohater pierwszoplanowy (rzekłbym wystrzałowy ) z wyjątkiem momentu, kiedy jeden z kolegów dokonał samospalenia (dobrze, że się nikomu nic nie stało). Panowie, w tak zacnym towarzystwie uczestniczyć to tylko przyjemność. 0 Cytuj
Dann Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) YYY to kiedy następna obstawa Sebol Marcin dali naprawde czadu jak i reszta zgraaiiiii Edytowane 22 Września 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Sebol Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 To się nazywa PALENIE 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi