Peteski Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 (edited) Witam Szanowne grono! Z racji tego, że pozostał już tylko miesiąc do "tego najważniejszego dnia", zwracam się z ogromną prośbą do Was o "doprowadzenie" nas do ołtarza. Byłem na kilku obstawach i po konsultacji z moją Gosią (zresztą to dzięki Niej się wkręciłem w moto) bardzo byłoby nam miło gdybyśmy Was widzieli wokół nas. Ślub jest w Łęczycy o 17.45, później przejazd do Ozorkowa. Nie myśleliśmy jeszcze odnośnie szczegółów logistycznych ale to będzie podane później Wspólnie z Chłopakami (adminami forum), zamierzamy zorganizować zbiórkę pieniędzy na potrzeby Domu Dziecka zamiast kwiatków czy też innych nieużytecznych rzeczy...Myślę, że Im o wiele bardziej się to przyda. Edited August 26, 2013 by Peteski (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWIREQ Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 + 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIELGRZYM Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 ok 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macbal Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Z tą zbiórką to macie rację. My zrezygnowaliśmy z kwiatów i prosiliśmy gości o przynoszenie zabawek albo jakiejś chemii domowej i przekazaliśmy je do Domu Małego Dziecka w Łodzi. Radość i łzy szczęścia tych dzieciaków pozostają na długo w pamięci. My nieżałujemy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Jak pogoda dopisze, to będę Piotrku 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peteski Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Właśnie z takiego samego założenia wyszliśmy...kwiatki po kilku dniach do śmieci, wino...no cóż raczej nie pijemy więc tylko kurz przyjmuje a te 20 zł do puszki może spowodować niezapomniane wydarzenie które pozostanie długo w pamięci Dzieciaków... Spokojnie z pogodą...będzie przepięknie...taniec szamana zamówiony 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chylon Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 jak pogoda dopisze jestem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swierszczu Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Jak lista jest jeszcze otwarta to się też pisze 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peteski Posted August 31, 2013 Author Report Share Posted August 31, 2013 Lista jest otwarta do samego końca Mamy nadzieję, że Wasze towarzystwo dopisze (nie powiem, że nie marzy Nam się taka obstawa jaka miała miejsce w zeszłym roku gdzie było Nas koło 80 ) Każda osoba się liczy... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz_Sob Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 zamiast kwiatków czy też innych nieużytecznych rzeczy...Myślę, że Im o wiele bardziej się to przyda. Pomysł profeska zamiast 20-30 zł na pierdoły,to do puszki,na 21 nie mam jeszcze planów,możliwe że wdepnę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWIREQ Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Lista jest otwarta do samego końca Mamy nadzieję, że Wasze towarzystwo dopisze (nie powiem, że nie marzy Nam się taka obstawa jaka miała miejsce w zeszłym roku gdzie było Nas koło 80 ) Każda osoba się liczy... idzmy na jakosc nie na ilosc a tak serio to u Michala i Dagi bylo nas hmmm... Wiecej? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcingsxr Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 jak inni pisza jezeli pogoda dopisze to tez podlece 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaJaga Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 jak inni pisza jezeli pogoda dopisze to tez podlece Marcin robimy powtórkę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sovteq Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 O witaj Piotrusiu. Twój sąsiad z dołu oczywiście zawita na obstawce 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peteski Posted September 1, 2013 Author Report Share Posted September 1, 2013 O witaj Piotrusiu. Twój sąsiad z dołu oczywiście zawita na obstawce Będzie Nam niezmiernie miło...jeszcze tego z góry się ściągnie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcingsxr Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Marcin robimy powtórkę jasne tylko tym razem musze lepiej tłumik połatac 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdunek22 Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 jak inni pisza jezeli pogoda dopisze to tez podlece Jak tylko pogoda dopisze to będę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikorr Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Standardowo... Jak pogoda będzie to i ja się zjawię 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonia Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Ja idę po bandzie nawet brak pogody mnie nie z nie chęci po ostatnich obstawach nabrałam wprawy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobek Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Też postaram się podskoczyć . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqul Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Czy plan się wyklarował? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peteski Posted September 17, 2013 Author Report Share Posted September 17, 2013 Witam Was! Póki co modlimy się o pogodę z tego co widzę to od czwartku ma być już ładnie a w weekend nawet 20 stopni Jeżeli tak będzie to są dwie możliwości: 1. Z racji tego, że ja jestem z Radogoszcza wsch z Łodzi to myślałem żeby tam się już spotkać i pojechać po moją Piękną do Topoli Królewskiej pod Łęczycą, następnie do Kościoła w Łęczycy i do Ozorkowa na wesele... 2. Spotykamy się w Topoli królewskiej już bezpośrednio po Młodą, następnie do Kościoła w Łęczycy i na salę pod Ozorków. Obojętnie jak to się skończy to droga jest bardzo fajna...praktycznie sama 1 więc spokojnie można sobie jechać nie blokując innych. Może jakieś sugestie od Was? Nie chciałbym Was fatygować aż tak daleko 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdunek22 Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Jestem za pierwsza opcja tylko pytanie o ktorej planujesz wyjazd bo ja do 16 pracuje :/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peteski Posted September 18, 2013 Author Report Share Posted September 18, 2013 Właśnie jestem po rozmowie z 'Władzą" i swoją i forumową Pogoda ładna ma być, część z Was będzie na zakończeniu z forum z tego co wiem, które się kończy o 15. O 17 ja musze odebrać swoją Gosię z domu... Teraz moja propozycja wygląda tak... 16:00 spotykamy się u mnie ( okolice Castoramy) na Rdg Wsch. (Telimeny 14), następnie kierunek Łęczyca starą trasą nr 1 przez Zgierz i Ozorków. O tyle dobrze, ze nasze auto nie będzie przystrojone, więc prędkość przelotowa okolice 80 na trasie...Dojeżdżamy do Topoli Królewskiej ( zaraz za Łęczycą) skąd zabieramy Młodą (duży plac z kostki więc nie będzie problemów z wjazdem)...następnie udajemy się pod kościół na 17:45...msza dość szybko po której przedstawiciel z forum będzie zbierał pieniążki dla dzieciaków. Później spod kościoła jedziemy w kierunku Łodzi pod salę (Aleksandria zaraz przy trasie)... To chyba tyle Mam nadzieję, że do zobaczenia w dużej ilości klubowiczów 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chylon Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 ja także jestem za pierwszą opcją jak pogoda dopisze jestem z moją Gonią 2x 2oo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts