Skocz do zawartości

Obstawa Ślubu 21 Września Łęczyca

Peteski

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pojawie się z puszką na datki dla dzieciaków oczywiście z racji na potęgę silnika mojej maszyny będę "puszką z puszką" chyba że ktoś weźmie 90 kg na plecak :smile:

Uzbieraliśmy dla dzieciaków 1160 zł !!!!!!

Wielkie dzięki, będzie za to moc uśmiechów od dzieciaków, a młodą parę zapraszam raz jeszcze na najbliższą imprezę do DD2

Jeszcze raz wielkie dzieki

wiecej niz seta przynajmniej u mnie :P ale mam tez smutna wiadomosc z niewiadomych przyczyn wiekszosc nagran z obstawy poszla sie jeb.... :sad2: jest tylko pare z trast po Pania mloda i jedno juz noca w Leczycy jak terroryzujemy miejscowosc, reszta plikow ulegla awarii. Bede robic co w mojej mocy ale nie wiem czy cos da sie odzyskac a najleprzy material byl wlasnie na tych utraconych plikach ....

Obstawka zacna była ..a te strzały z wydechów.,,,.długo pozostaną w pamięci przechodniów oraz dzieci :hihi:  :blink:

Ale co jak co ale ognisko pod kościołem  lekkka przesada.. :biggrin:

Dzięki wszystkim za miłe spotkanie a młodym  życzyc takiej nocy poślubnej ile strzałów z wydechów w drodze do i z kościoła  :decayed:  ;)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

oj zacnie było :biggrin: od tego palenia i strzałów to wszyscy powychodzili z domów po całej trasie jaką jechaliśmy,z mojej oponki to już nie tylko dym ale i efekty świetlne się pojawiały więc chyba było spoko :hihi: ,poczęstunek był skosztowany na miejscu a załącznik za zdrowie po przyjeździe.Najlepszego dla Młodej Pary :pa: .Jak chyba każdy czekam za fotkami i filmikiem,pozdrawiam wszystkich przybyłych :riding:

Dobrze, że ta obstawa była w godzinach wieczornych, a nie nocnych, bo cała Łęczyca by nie spała :smile: .

Marcin i jego dwururka – bohater pierwszoplanowy (rzekłbym wystrzałowy :smile: ) z wyjątkiem momentu, kiedy jeden z kolegów dokonał samospalenia :wacko: (dobrze, że się nikomu nic nie stało).

Panowie, w tak zacnym towarzystwie uczestniczyć :riding:  to tylko przyjemność.

YYY to kiedy następna obstawa  :biggrin:  :biggrin:

Sebol Marcin dali naprawde czadu jak i reszta zgraaiiiii :riding:  :moto:

Edytowane przez Dann (wyświetl historię edycji)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,