Czupryn Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Niezła obstawa się szykuje ekipy z łęczycy nie może w niej zabraknąć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja mam nadzieję, że Łęczycy i okolicy nie zabraknie, więc roznieście wieści wśród znajomych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 chyba będzie najdłuższa obstawa do zobaczenia na rdg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja pojawie się z puszką na datki dla dzieciaków oczywiście z racji na potęgę silnika mojej maszyny będę "puszką z puszką" chyba że ktoś weźmie 90 kg na plecak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Chętnie się z Wami przejadę do Łęczycy, tym bardziej, że słoneczna pogoda dopisuje . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Niestety musialem sie zbierac z pod kosciola niestety taki moj los fajni ludzie fajna atmosfera milo bylo pazerniaki zostali do konca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Uzbieraliśmy dla dzieciaków 1160 zł !!!!!! Wielkie dzięki, będzie za to moc uśmiechów od dzieciaków, a młodą parę zapraszam raz jeszcze na najbliższą imprezę do DD2 Jeszcze raz wielkie dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 pazerniaki zostali do konca a jasne ze do konca zjaralismy jeszcze troche laczki ale bylo warto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 To ladnie zebrane pln Zdunek : to gitarka tak mialo byc pzdr wariaci p.s. seta byla? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 wiecej niz seta przynajmniej u mnie ale mam tez smutna wiadomosc z niewiadomych przyczyn wiekszosc nagran z obstawy poszla sie jeb.... jest tylko pare z trast po Pania mloda i jedno juz noca w Leczycy jak terroryzujemy miejscowosc, reszta plikow ulegla awarii. Bede robic co w mojej mocy ale nie wiem czy cos da sie odzyskac a najleprzy material byl wlasnie na tych utraconych plikach .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 no zdunek nie popisałes sie dzis jak mogłes zniszczyc taki materiał hahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 kurde nawet nie wiesz jak mi smutno jest ;( stane na glowie by odzyskac utracone dane ale nic nie moge obiecac... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ja mam kilka fotek trzaśniętych pod kościołem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Obstawka zacna była ..a te strzały z wydechów.,,,.długo pozostaną w pamięci przechodniów oraz dzieci Ale co jak co ale ognisko pod kościołem lekkka przesada.. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie a młodym życzyc takiej nocy poślubnej ile strzałów z wydechów w drodze do i z kościoła 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 To wychodzi na to ze mlodzi ,,wisza,,mi upominek hehe Zdunek tak wychodzi picie i zgrywanie Ogolnie to daliscie ognia hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 jeden z ogniem to aż przesadził 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 atmosfera pod kościołem była lekko podgrzana tomek dał ognia ogólnie obstawa udana . Trzeba teraz pozbierać zdjęcia i filmy w jedno miejsce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Podejrzdwam ze jak z prawie kazdej obstawy zostana tylko wspomnienia p.s. dzis jade do ozorkowa rozegrac mecz ligowy P.s.2 ktos cos spalil? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 było małe ognisko z olejaka . a poza tym kilka opon sie przypaliło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 moja tez (2 razy) hheh ale przed wejsciem mlodych do kosciolka :] ale i tak marcin wymiatal z tlumikiem hehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 no było zabawnie, zapewne młodzi zapodadzą jakieś fotki robione przez ich zdjęcioroba, a przynajmniej mogli by 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 oj zacnie było od tego palenia i strzałów to wszyscy powychodzili z domów po całej trasie jaką jechaliśmy,z mojej oponki to już nie tylko dym ale i efekty świetlne się pojawiały więc chyba było spoko ,poczęstunek był skosztowany na miejscu a załącznik za zdrowie po przyjeździe.Najlepszego dla Młodej Pary .Jak chyba każdy czekam za fotkami i filmikiem,pozdrawiam wszystkich przybyłych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dobrze, że ta obstawa była w godzinach wieczornych, a nie nocnych, bo cała Łęczyca by nie spała . Marcin i jego dwururka – bohater pierwszoplanowy (rzekłbym wystrzałowy ) z wyjątkiem momentu, kiedy jeden z kolegów dokonał samospalenia (dobrze, że się nikomu nic nie stało). Panowie, w tak zacnym towarzystwie uczestniczyć to tylko przyjemność. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) YYY to kiedy następna obstawa Sebol Marcin dali naprawde czadu jak i reszta zgraaiiiii Edytowane 22 Września 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 To się nazywa PALENIE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi