Peteski Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Szanowne grono! Z racji tego, że pozostał już tylko miesiąc do "tego najważniejszego dnia", zwracam się z ogromną prośbą do Was o "doprowadzenie" nas do ołtarza. Byłem na kilku obstawach i po konsultacji z moją Gosią (zresztą to dzięki Niej się wkręciłem w moto) bardzo byłoby nam miło gdybyśmy Was widzieli wokół nas. Ślub jest w Łęczycy o 17.45, później przejazd do Ozorkowa. Nie myśleliśmy jeszcze odnośnie szczegółów logistycznych ale to będzie podane później Wspólnie z Chłopakami (adminami forum), zamierzamy zorganizować zbiórkę pieniędzy na potrzeby Domu Dziecka zamiast kwiatków czy też innych nieużytecznych rzeczy...Myślę, że Im o wiele bardziej się to przyda. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Peteski (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 + 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Z tą zbiórką to macie rację. My zrezygnowaliśmy z kwiatów i prosiliśmy gości o przynoszenie zabawek albo jakiejś chemii domowej i przekazaliśmy je do Domu Małego Dziecka w Łodzi. Radość i łzy szczęścia tych dzieciaków pozostają na długo w pamięci. My nieżałujemy 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jak pogoda dopisze, to będę Piotrku 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Właśnie z takiego samego założenia wyszliśmy...kwiatki po kilku dniach do śmieci, wino...no cóż raczej nie pijemy więc tylko kurz przyjmuje a te 20 zł do puszki może spowodować niezapomniane wydarzenie które pozostanie długo w pamięci Dzieciaków... Spokojnie z pogodą...będzie przepięknie...taniec szamana zamówiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 jak pogoda dopisze jestem 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jak lista jest jeszcze otwarta to się też pisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Lista jest otwarta do samego końca Mamy nadzieję, że Wasze towarzystwo dopisze (nie powiem, że nie marzy Nam się taka obstawa jaka miała miejsce w zeszłym roku gdzie było Nas koło 80 ) Każda osoba się liczy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 zamiast kwiatków czy też innych nieużytecznych rzeczy...Myślę, że Im o wiele bardziej się to przyda. Pomysł profeska zamiast 20-30 zł na pierdoły,to do puszki,na 21 nie mam jeszcze planów,możliwe że wdepnę 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Lista jest otwarta do samego końca Mamy nadzieję, że Wasze towarzystwo dopisze (nie powiem, że nie marzy Nam się taka obstawa jaka miała miejsce w zeszłym roku gdzie było Nas koło 80 ) Każda osoba się liczy... idzmy na jakosc nie na ilosc a tak serio to u Michala i Dagi bylo nas hmmm... Wiecej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 jak inni pisza jezeli pogoda dopisze to tez podlece 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 jak inni pisza jezeli pogoda dopisze to tez podlece Marcin robimy powtórkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 O witaj Piotrusiu. Twój sąsiad z dołu oczywiście zawita na obstawce 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 O witaj Piotrusiu. Twój sąsiad z dołu oczywiście zawita na obstawce Będzie Nam niezmiernie miło...jeszcze tego z góry się ściągnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Marcin robimy powtórkę jasne tylko tym razem musze lepiej tłumik połatac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 jak inni pisza jezeli pogoda dopisze to tez podlece Jak tylko pogoda dopisze to będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Standardowo... Jak pogoda będzie to i ja się zjawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Ja idę po bandzie nawet brak pogody mnie nie z nie chęci po ostatnich obstawach nabrałam wprawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Też postaram się podskoczyć . 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Czy plan się wyklarował? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam Was! Póki co modlimy się o pogodę z tego co widzę to od czwartku ma być już ładnie a w weekend nawet 20 stopni Jeżeli tak będzie to są dwie możliwości: 1. Z racji tego, że ja jestem z Radogoszcza wsch z Łodzi to myślałem żeby tam się już spotkać i pojechać po moją Piękną do Topoli Królewskiej pod Łęczycą, następnie do Kościoła w Łęczycy i do Ozorkowa na wesele... 2. Spotykamy się w Topoli królewskiej już bezpośrednio po Młodą, następnie do Kościoła w Łęczycy i na salę pod Ozorków. Obojętnie jak to się skończy to droga jest bardzo fajna...praktycznie sama 1 więc spokojnie można sobie jechać nie blokując innych. Może jakieś sugestie od Was? Nie chciałbym Was fatygować aż tak daleko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jestem za pierwsza opcja tylko pytanie o ktorej planujesz wyjazd bo ja do 16 pracuje :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Właśnie jestem po rozmowie z 'Władzą" i swoją i forumową Pogoda ładna ma być, część z Was będzie na zakończeniu z forum z tego co wiem, które się kończy o 15. O 17 ja musze odebrać swoją Gosię z domu... Teraz moja propozycja wygląda tak... 16:00 spotykamy się u mnie ( okolice Castoramy) na Rdg Wsch. (Telimeny 14), następnie kierunek Łęczyca starą trasą nr 1 przez Zgierz i Ozorków. O tyle dobrze, ze nasze auto nie będzie przystrojone, więc prędkość przelotowa okolice 80 na trasie...Dojeżdżamy do Topoli Królewskiej ( zaraz za Łęczycą) skąd zabieramy Młodą (duży plac z kostki więc nie będzie problemów z wjazdem)...następnie udajemy się pod kościół na 17:45...msza dość szybko po której przedstawiciel z forum będzie zbierał pieniążki dla dzieciaków. Później spod kościoła jedziemy w kierunku Łodzi pod salę (Aleksandria zaraz przy trasie)... To chyba tyle Mam nadzieję, że do zobaczenia w dużej ilości klubowiczów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 ja także jestem za pierwszą opcją jak pogoda dopisze jestem z moją Gonią 2x 2oo 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi