Skocz do zawartości

Obstawa Ślubu 21 Września Łęczyca

Peteski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szanowne grono!

Z racji tego, że pozostał już tylko miesiąc do "tego najważniejszego dnia", zwracam się z ogromną prośbą do Was o "doprowadzenie" nas do ołtarza.

Byłem na kilku obstawach i po konsultacji z moją Gosią (zresztą to dzięki Niej się wkręciłem w moto) bardzo byłoby nam miło gdybyśmy Was widzieli wokół nas.

Ślub jest w Łęczycy o 17.45, później przejazd do Ozorkowa. Nie myśleliśmy jeszcze odnośnie szczegółów logistycznych ale to będzie podane później :smile:

Wspólnie z Chłopakami (adminami forum), zamierzamy zorganizować zbiórkę pieniędzy na potrzeby Domu Dziecka zamiast kwiatków czy też innych nieużytecznych rzeczy...Myślę, że Im o wiele bardziej się to przyda.

Edytowane przez Peteski (wyświetl historię edycji)

Z tą zbiórką to macie rację. My zrezygnowaliśmy z kwiatów i prosiliśmy gości o przynoszenie zabawek albo jakiejś chemii domowej i przekazaliśmy je do Domu Małego Dziecka w Łodzi. Radość i łzy szczęścia tych dzieciaków pozostają na długo w pamięci. My nieżałujemy

Nas ne dogoniat !!!  :moto:

Właśnie z takiego samego założenia wyszliśmy...kwiatki po kilku dniach do śmieci, wino...no cóż raczej nie pijemy więc tylko kurz przyjmuje :P a te 20 zł do puszki może spowodować niezapomniane wydarzenie które pozostanie długo w pamięci Dzieciaków...

Spokojnie z pogodą...będzie przepięknie...taniec szamana zamówiony :P

Lista jest otwarta do samego końca :smile:

Mamy nadzieję, że Wasze towarzystwo dopisze (nie powiem, że nie marzy Nam się taka obstawa jaka miała miejsce w zeszłym roku gdzie było Nas koło 80 ) :smile:

Każda osoba się liczy...

zamiast kwiatków czy też innych nieużytecznych rzeczy...Myślę, że Im o wiele bardziej się to przyda.

Pomysł profeska zamiast 20-30 zł na pierdoły,to do puszki,na 21 nie mam jeszcze planów,możliwe że wdepnę

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

Lista jest otwarta do samego końca :smile:

Mamy nadzieję, że Wasze towarzystwo dopisze (nie powiem, że nie marzy Nam się taka obstawa jaka miała miejsce w zeszłym roku gdzie było Nas koło 80 ) :smile:

Każda osoba się liczy...

idzmy na jakosc nie na ilosc a tak serio to u Michala i Dagi bylo nas hmmm... Wiecej? :P

• 2 tygodnie później...

Też postaram się podskoczyć :biggrin:.

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Witam Was!

Póki co modlimy się o pogodę :smile: z tego co widzę to od czwartku ma być już ładnie a w weekend nawet 20 stopni :smile:

Jeżeli tak będzie to są dwie możliwości:

1. Z racji tego, że ja jestem z Radogoszcza wsch z Łodzi to myślałem żeby tam się już spotkać i pojechać po moją Piękną do Topoli Królewskiej pod Łęczycą, następnie do Kościoła w Łęczycy i do Ozorkowa na wesele...

2. Spotykamy się w Topoli królewskiej już bezpośrednio po Młodą, następnie do Kościoła w Łęczycy i na salę pod Ozorków.

Obojętnie jak to się skończy to droga jest bardzo fajna...praktycznie sama 1 więc spokojnie można sobie jechać nie blokując innych.

Może jakieś sugestie od Was? Nie chciałbym Was fatygować aż tak daleko :smile:

Właśnie jestem po rozmowie z 'Władzą" i swoją i forumową :smile:

Pogoda ładna ma być, część z Was będzie na zakończeniu z forum z tego co wiem, które się kończy o 15.

O 17 ja musze odebrać swoją Gosię z domu...

Teraz moja propozycja wygląda tak...

16:00 spotykamy się u mnie ( okolice Castoramy) na Rdg Wsch. (Telimeny 14), następnie kierunek Łęczyca starą trasą nr 1 przez Zgierz i Ozorków. O tyle dobrze, ze nasze auto nie będzie przystrojone, więc prędkość przelotowa okolice 80 na trasie...Dojeżdżamy do Topoli Królewskiej ( zaraz za Łęczycą) skąd zabieramy Młodą (duży plac z kostki więc nie będzie problemów z wjazdem)...następnie udajemy się pod kościół na 17:45...msza dość szybko po której przedstawiciel z forum będzie zbierał pieniążki dla dzieciaków. Później spod kościoła jedziemy w kierunku Łodzi pod salę (Aleksandria zaraz przy trasie)...

To chyba tyle :smile:

Mam nadzieję, że do zobaczenia w dużej ilości klubowiczów :smile: