piotreklodz Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Właśnie na innym forum przeczytałem informacje o kolejnej kradzieży motocykla w Karpaczu, podobno w tym roku skradziono tam już 50 maszyn. Może nie każdy słyszał, ale w tej okolicy trzeba wyjątkowo uważać, najlepiej omijać motocyklem szerokim łukiem. Sprzęty giną zarówno z zamkniętych terenów ośrodków wypoczynkowych, z posesji jak i z parkingów. Pomyślałem że warto byłoby dzielić się takimi informacjami, robić coś w rodzaju listy miejsc szczególnie niebezpiecznych, zarówno w naszym regionie, jak i Polsce. Przeglądamy różne fora związane z motocyklami, rozmawiamy z wieloma innymi motocyklistami, więc dzielmy się takimi informacjami. Może chociaż dzięki temu utrudnimy Sku....om robotę skoro policja "nie może" sobie poradzić... zacznijmy... 1. KARPACZ - ok. 50 motocykli w tym roku, głównie ośrodki noclegowe i parkingi Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek30 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Niestety Karpacz to raj dla zlodzieji wlascicielka pensjonatu opowiadala mi jak w nocy przecieli siatke i wyprowadzili dwa HD na niemieckich numerach . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Wszędzie kradną, ale np w Bieszczadach tylko na wyspie Polańczyk jest w miarę bezpiecznie - prom na wyspę w nocy nie kursuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no chyba że złodziej dysponuje łajbą 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 nie dysponuja. sami sobie ukradli 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zaciekawiles mnie teraz, dobrze wiedziec. Mialem jechac do Karpacza, ale widze, ze bez widoku na jednoslad ani rusz. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Okolice Karpacza :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Złodziej polata i odda zatankowany do pełna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi