piotreklodz Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Właśnie na innym forum przeczytałem informacje o kolejnej kradzieży motocykla w Karpaczu, podobno w tym roku skradziono tam już 50 maszyn. Może nie każdy słyszał, ale w tej okolicy trzeba wyjątkowo uważać, najlepiej omijać motocyklem szerokim łukiem. Sprzęty giną zarówno z zamkniętych terenów ośrodków wypoczynkowych, z posesji jak i z parkingów. Pomyślałem że warto byłoby dzielić się takimi informacjami, robić coś w rodzaju listy miejsc szczególnie niebezpiecznych, zarówno w naszym regionie, jak i Polsce. Przeglądamy różne fora związane z motocyklami, rozmawiamy z wieloma innymi motocyklistami, więc dzielmy się takimi informacjami. Może chociaż dzięki temu utrudnimy Sku....om robotę skoro policja "nie może" sobie poradzić... zacznijmy... 1. KARPACZ - ok. 50 motocykli w tym roku, głównie ośrodki noclegowe i parkingi Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Ziomek30 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Niestety Karpacz to raj dla zlodzieji wlascicielka pensjonatu opowiadala mi jak w nocy przecieli siatke i wyprowadzili dwa HD na niemieckich numerach . 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Wszędzie kradną, ale np w Bieszczadach tylko na wyspie Polańczyk jest w miarę bezpiecznie - prom na wyspę w nocy nie kursuje 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no chyba że złodziej dysponuje łajbą 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 nie dysponuja. sami sobie ukradli 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Suchy-wolk Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zaciekawiles mnie teraz, dobrze wiedziec. Mialem jechac do Karpacza, ale widze, ze bez widoku na jednoslad ani rusz. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
X76 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Złodziej polata i odda zatankowany do pełna 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi