Skocz do zawartości

Uwaga, Tam Kradną - Gdzie Lepiej Nie Jechać Albo Bardzo Uważać

piotreklodz

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie na innym forum przeczytałem informacje o kolejnej kradzieży motocykla w Karpaczu, podobno w tym roku skradziono tam już 50 maszyn.

Może nie każdy słyszał, ale w tej okolicy trzeba wyjątkowo uważać, najlepiej omijać motocyklem szerokim łukiem. Sprzęty giną zarówno z zamkniętych terenów ośrodków wypoczynkowych, z posesji jak i z parkingów.

Pomyślałem że warto byłoby dzielić się takimi informacjami, robić coś w rodzaju listy miejsc szczególnie niebezpiecznych, zarówno w naszym regionie, jak i Polsce.

Przeglądamy różne fora związane z motocyklami, rozmawiamy z wieloma innymi motocyklistami, więc dzielmy się takimi informacjami.

Może chociaż dzięki temu utrudnimy Sku....om robotę skoro policja "nie może" sobie poradzić...

zacznijmy...

1. KARPACZ - ok. 50 motocykli w tym roku, głównie ośrodki noclegowe i parkingi

Edytowane przez piotreklodz (wyświetl historię edycji)

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Zaciekawiles mnie teraz, dobrze wiedziec. Mialem jechac do Karpacza, ale widze, ze bez widoku na jednoslad ani rusz.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 1 rok później...