Mr.B Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 (edited) Cześć. Wyjazd niedługo, a tu mała awaria Puścił mi szef trzymający rozporek w spodniach od kombi... Tylko bez aluzji proszę Gdzie w Łodzi znajdę dobrego krawca / kaletnika, żeby mi ten zamek wszył? Bo jak wyślę do Włoch, to mi pewnie reszta sezonu minie, zanim portki do mnie wrócą Edited August 11, 2013 by Mr.B (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwaśna Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Naprawa,Przeróbka odzieży,Szycie na miarę,Odszywanie wzorów ul.Kadłubka 31 wejście z tyłu sklepu społem tel.793-745-334- Polecam !! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trisket Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 sprawdź też gościa na ul. Zielonej koło sklepu Pollena (coś z kosmetykami) między Wólczańską a Gdańską tel. 515-956-378. Facet naprawia kombinezony dla żużlowców Orła. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.B Posted August 18, 2013 Author Report Share Posted August 18, 2013 Dziękuję za podpowiedzi. Oddałem spodnie do Pana polecanego przez Kwaśną. Zielona zamknięta, a poza tym nie pracują w soboty. Jak odbiorę podzielę się wrażeniami 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.B Posted August 24, 2013 Author Report Share Posted August 24, 2013 Pan krawiec z namiaru Kwaśnej godny polecenia. Robota wykonana fachowo i za rozsądną kasę, pomimo, że musiał szyć ręcznie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts