Mr.B Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Cześć. Wyjazd niedługo, a tu mała awaria Puścił mi szef trzymający rozporek w spodniach od kombi... Tylko bez aluzji proszę Gdzie w Łodzi znajdę dobrego krawca / kaletnika, żeby mi ten zamek wszył? Bo jak wyślę do Włoch, to mi pewnie reszta sezonu minie, zanim portki do mnie wrócą Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Mr.B (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Naprawa,Przeróbka odzieży,Szycie na miarę,Odszywanie wzorów ul.Kadłubka 31 wejście z tyłu sklepu społem tel.793-745-334- Polecam !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trisket Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 sprawdź też gościa na ul. Zielonej koło sklepu Pollena (coś z kosmetykami) między Wólczańską a Gdańską tel. 515-956-378. Facet naprawia kombinezony dla żużlowców Orła. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dziękuję za podpowiedzi. Oddałem spodnie do Pana polecanego przez Kwaśną. Zielona zamknięta, a poza tym nie pracują w soboty. Jak odbiorę podzielę się wrażeniami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pan krawiec z namiaru Kwaśnej godny polecenia. Robota wykonana fachowo i za rozsądną kasę, pomimo, że musiał szyć ręcznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi