Mr.B Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Cześć. Wyjazd niedługo, a tu mała awaria Puścił mi szef trzymający rozporek w spodniach od kombi... Tylko bez aluzji proszę Gdzie w Łodzi znajdę dobrego krawca / kaletnika, żeby mi ten zamek wszył? Bo jak wyślę do Włoch, to mi pewnie reszta sezonu minie, zanim portki do mnie wrócą Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Mr.B (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Kwaśna Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Naprawa,Przeróbka odzieży,Szycie na miarę,Odszywanie wzorów ul.Kadłubka 31 wejście z tyłu sklepu społem tel.793-745-334- Polecam !! 0 Cytuj
Trisket Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 sprawdź też gościa na ul. Zielonej koło sklepu Pollena (coś z kosmetykami) między Wólczańską a Gdańską tel. 515-956-378. Facet naprawia kombinezony dla żużlowców Orła. 0 Cytuj
Mr.B Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dziękuję za podpowiedzi. Oddałem spodnie do Pana polecanego przez Kwaśną. Zielona zamknięta, a poza tym nie pracują w soboty. Jak odbiorę podzielę się wrażeniami 0 Cytuj
Mr.B Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pan krawiec z namiaru Kwaśnej godny polecenia. Robota wykonana fachowo i za rozsądną kasę, pomimo, że musiał szyć ręcznie. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi