Skocz do zawartości

Piknik Rekreacyjno-Sportowy 18.08.2013

Aidekk

Rekomendowane odpowiedzi

to jak wszyscy to wszyscy, również w imieniu swoim i rodzinki wielkie dzinx za fajny dzionek, Żółwik Gesslerowa przy tobie wysiada :smile:

Dziękuje wszystkim organizatorom, za mile spędzone popołudnie. Co do turnieju siatkówki to niestety nie poszedł po mojej myśli :sad2: . Niemniej jednak dziękuje swojej drużynie jak i przeciwnikom oraz gratuluje zwycięzcom. Do następnego.

Idę stłumić w sobie gorycz porażki jakimś zimnym napojem bąbelkowym ;)

Ach pięknie spędzony dzionek :biggrin: jak zawsze ubaw po pachy :biggrin: Dzięki organizatorom za wspaniałą atmosferę i zabawę,oczywiście żółwik zaprezentował mega wygrilowane jedzonko :)Moje dzieciaczki bardzo zadowolone więc tylko czekać następnej takiej imprezy.A i jeszcze,żonce ciężko było uwierzyć że moje plecki nie były podrapane przez jakąś inną piękną kobietę tylko lądowisko się skończyło :biggrin: :biggrin: ale jest ok syn też się podrapał i potwierdził moją wersję.Do zobaczenia wkrótce :riding:

Ja to w ogóle bardzo chciałam zagrać z Wami. Niestety przytwierdzona do mnie permanentnie dwutygodniowa istotka uniemożliwiła mi spełnienie pragnienia :sad2:

Może następnym razem się uda...?

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Dzięki za świetnie spędzony czas :biggrin: cieszę się że wszystkim smakowało polecam się :eat: teraz w nagrodę zimny browarek wysączę :cheers:

Kwaśna nie ma sprawy zawsze chętnie pomogę :riding:

Podzielam zdanie swoich przedmówców.
WIELKIE DZIĘKI

:biggrin:

PS. Co do jazdy na żywym (nie mechanicznym) koniu to dziwnie się czułem jak ruszało mi się coś między nogami ;)

a nie była to kobieta :hihi:

Edytowane przez miqul (wyświetl historię edycji)

Tu możecie sobie przypomnieć swoje i Waszych pociech zabawy na ślizgawce  :-)

Jakość polecam zmienić na lepszą bo domyślnie jest 240p

Jak znajdę chwilę to wrzucę jeszcze foty.

Pozdrawiam :-)

PS. Co do jazdy na żywym (nie mechanicznym) koniu to dziwnie się czułem jak ruszało mi się coś między nogami a nie była to kobieta

Aż z wrażenia chyba zostawiłeś spodenki... Zgadza się? Prawdopodobnie Kasia @Kwaśna jest zabrała jak coś :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Zapowiadało się fajowo,ale niestety musieliśmy się zwinąć wcześniej.Ta dziewczynka,której wczoraj byłem opiekunem,nie czuła się dobrze po upadku na ślizgawce.

Obecnie przebywa w szpitalu na obserwacji...