Zebra Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 konie to są zwierzęta płoche i szybko się stresują zupełnie jak Zebry 2 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A nie zyrafy czasem ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Osoby, które zamawiały gadżety przed 16 sierpnia, dzisiaj mogą je odebrać na pikniku Będę miał wszystko ze sobą. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a gdybym jednak sie zjawil na tym piknikowym pikniku czy posiadalbys Suchy cos niecos dodatkowo ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 eh eh, niestety odpadam. w planie dziś jezioro lubieńskie (przy jeziorze białym), na spacer, grilla, etc. nie zajeździjcie koni 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Było bardzo sympatycznie. Pogoda piękna, miejscówka świetna. Miło i beztrosko spędzone niedzielne popołudnie Wielkie dzięki dla pomysłodawców, organizatorów oraz właścicielki terenu. Szczególne podziękowania dla żółwika, który z wielkim zaangażowaniem pilnował, żeby jedzonka nie zabrakło :-) Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bylo swietnie. Dzieki wszystkim za milo spedzony wspolnie czas. Wielkie podziekowania dla organizatorow i wlascicielki terenu. Oby wiecej takich piknikow. Dzieki za super turniej siatkowki. 1 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Gratulacje za pomysł i organizacje! I bardzo fajnie, że tyle dzieciaków było No i podziękowania dla Żółwika za wytrwałość na stanowisku Master Chef'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja również dziekuję za super niedzielne popołudnie. Żonie i mojemu synkowi również się podobało. No i oczywiście pozdrowienia dla zwycięskich Niebieskich Misiów Reszta musiała uznać naszą wyższość Do następnego takiego pikniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 dzięki za super piknik Achmed jeszcze raz sorry za palca... Towarzystwo ekstra, turniej siatkówki jak najbardziej udany NIEBIESKIE MISIE wymiotły konkurencje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 My również bardzo dziękujemy za możliwość spędzenia popołudnia na "lonie" Atmosfera super Rzułw pochwalka wzrokowa Do następnego razu 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 rzułw pochwała w jadłospisie i dzięki wszystkim za atmosferę i właścicielom za udostępnienie obiektu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) ja również przyłączam się do podziękowań super miłe popołudnie,dziękuję w imieniu swoim i potomstwa do następnego Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za miłe spędzenie popołudnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 My rowniez serdecznie dziekujemy. Co prawda osobiscie zajalem 2 miejsce z druzyna ale i tak puchar zostal w rodzinie dzieki zonie ;-) Jeszcze raz dzieki za piknik :-) 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak to ujął @Faza, było beztrosko i przyjemnie Mało było mej inwencji dzisiaj, ale gratuluję pomysłodawcom i za rok kolejna edycja mam nadzieję! a gdybym jednak sie zjawil na tym piknikowym pikniku czy posiadalbys Suchy cos niecos dodatkowo ? Były i dodatkowo gadżety Ale już po ptokach.. Dzieki za super turniej siatkowki. A Ty uciekłeś i nie odebrałeś nagrody za turniej! Przeczytaj PW 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 szkoda że moj syn o ok.13 poszedl spac:/ a do Was mialem jakas 1h z dobrym groszem zeby przebyc cala droge ale w nastepnym roku kto wie: ) wrzuccie fotki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To teraz moja kolej : Dziękuje wszystkim przybyłym na Piknik - mam nadzieję, że miło spędziliście niedzielne popołudnie ! Chciałam podziękować Asi i Michałowi za udostępnienie terenu i całej reszcie za pomoc przy organizacji- Żółwik -dostajesz ode mnie odznakę pierwszego grillowego FŁM!! , JaRod, Szara, Macix, Scyzer i Suchy - jeszcze raz DZIĘKI ZA POMOC! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Polecam się ;-) Było bardzo miło 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mam nadzieję i pewnie się nie mylę sądząc po komentarzach, że wszystkim się podobało i na następna edycję (jeśli się uda zorganizować) przyjedzie jeszcze więcej ludzi i w jeszcze przyjemniejszej atmosferze spędzimy beztrosko i przyjemnie czas . Dziękuje wszystkim i każdemu z osobna..Kwaśna od tego jesteśmy by pomagać DoZo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Niestety obowiazki rodzinne mnie zmusily do szybkiej ewakuacji. Suchy. Masz info na pw. Do zobaczenia w czwartek Sikorr juz prawie nie boli ale powrot byl mocny..... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jabioka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A ja pozwolę sobie polecieć serią... KASIA, NIE BIJ 13 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A ja pozwolę sobie polecieć serią... KASIA, NIE BIJ Lubię to 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja bym z tego zrobił animację hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 rób i pokaż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi