kosmaty Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 to jak wszyscy to wszyscy, również w imieniu swoim i rodzinki wielkie dzinx za fajny dzionek, Żółwik Gesslerowa przy tobie wysiada 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dziękuje wszystkim organizatorom, za mile spędzone popołudnie. Co do turnieju siatkówki to niestety nie poszedł po mojej myśli . Niemniej jednak dziękuje swojej drużynie jak i przeciwnikom oraz gratuluje zwycięzcom. Do następnego. Idę stłumić w sobie gorycz porażki jakimś zimnym napojem bąbelkowym . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ach pięknie spędzony dzionek jak zawsze ubaw po pachy Dzięki organizatorom za wspaniałą atmosferę i zabawę,oczywiście żółwik zaprezentował mega wygrilowane jedzonko :)Moje dzieciaczki bardzo zadowolone więc tylko czekać następnej takiej imprezy.A i jeszcze,żonce ciężko było uwierzyć że moje plecki nie były podrapane przez jakąś inną piękną kobietę tylko lądowisko się skończyło :biggrin: ale jest ok syn też się podrapał i potwierdził moją wersję.Do zobaczenia wkrótce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja to w ogóle bardzo chciałam zagrać z Wami. Niestety przytwierdzona do mnie permanentnie dwutygodniowa istotka uniemożliwiła mi spełnienie pragnienia Może następnym razem się uda...? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dzięki za świetnie spędzony czas cieszę się że wszystkim smakowało polecam się teraz w nagrodę zimny browarek wysączę Kwaśna nie ma sprawy zawsze chętnie pomogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czemu zaglądam kilka razy dziennie i nie wiedziałem 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Podzielam zdanie swoich przedmówców.WIELKIE DZIĘKI PS. Co do jazdy na żywym (nie mechanicznym) koniu to dziwnie się czułem jak ruszało mi się coś między nogami a nie była to kobieta Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tu możecie sobie przypomnieć swoje i Waszych pociech zabawy na ślizgawce :-) Jakość polecam zmienić na lepszą bo domyślnie jest 240p Jak znajdę chwilę to wrzucę jeszcze foty. Pozdrawiam :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 PS. Co do jazdy na żywym (nie mechanicznym) koniu to dziwnie się czułem jak ruszało mi się coś między nogami a nie była to kobieta Aż z wrażenia chyba zostawiłeś spodenki... Zgadza się? Prawdopodobnie Kasia @Kwaśna jest zabrała jak coś 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zapowiadało się fajowo,ale niestety musieliśmy się zwinąć wcześniej.Ta dziewczynka,której wczoraj byłem opiekunem,nie czuła się dobrze po upadku na ślizgawce. Obecnie przebywa w szpitalu na obserwacji... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 daj znać co z nią ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak zwykle fajna atmosfera i dobra zabawa. Szkoda że mogłem wpaść tylko na chwilę. Ukłony za pomysł i organizację, oby więcej takich imprez 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi