AndrzejCBR Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) W Sobotę 10.08 mój kolega się zeni;-) jest on motocyklista od 10 lat aktualnie lata XX bila perla, nie ma go na forum, chopak jest ode mnie ze wsi. Chodzi o odprowadzenie go na ślub a później na sale, jest nas kilku ale będzie nas trochę skromnie, dlatego prośbą dla ludzi którzy maja wolna sobotę i maja ochotę na tego typu imprezę. Myślę ze Pan Młody się odwdzięczy. Spotkamy się u mnie miejscowość Jaksonek (droga na kilece) godzina 13.20 następnie jedziemy do Młodego (15km od tej miejscowości) i na ślub do Piotrkowa Trybunalskiego. Fajnie by było odprowadzić ich na sale do Zarnowa. Taka wyglądałby ten plan. Podaje swój numer wrazie kontaktowania się 725-069-226 Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 kiepsko z terminem bo niektórzy wybierają się na http://motocykle-lodz.pl/topic/4857-10-sierpie%C5%84-ii-zlot-motocyklowy-w-koluszkach/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jednak może ktos wybierze ta formę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Do Jaksonek mam rzut beretem wiec czemu nie Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez koperta4512 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafput Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Może ja się skuszę. Andrzej a powiedz tylko - młody to mieszka w okolicach Sulejowa? Od Ciebie z Jaksonka do Piotrkowa to się na 2oo przez Sulejów szybko przebijemy, tylko żeby się młody nie spóźnił na ślub No i z Piotrkowa do Żarnowa przez Sulejów? Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez rafput (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Suzuki DL650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Biorąc pod uwagę remont mostu w Sulejowie to nie wiem czy tak szybko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Na 2oo będzie szybko a jak tak boicie się tego mostu to możecie jechać przez Tomaszów/Smardzewice ja tak śmigam na działkę autem i nigdzie nie stoję a i droga bardzo podobna 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafput Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Turboldz, zgadzam się. Na 2oo nie ma problemu, leciałem i sprawdziłem. No ale nie wiemy jeszcze czy młody na ślub będzie jechał sprzed czy zza Sulejowa do Piotrkowa, no i jak z kościoła do Żarnowa polecą. Generalnie to ich zmartwienie, które pewnie już dawno rozplanowali i nie ma żadnego problemu 0 Cytuj Suzuki DL650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wiec tak, Młody jest ze miejscowości Skotniki, ale o 13.20 ja ruszam od siebie wiec spotykamy się u mnie miejscowość Jaksonek ( końcówka wsi jadąc od Sulejowa numer domu 62 zółty na krzyżówkach) ode mnie jedziemy już do młodego czyli do Skotnik ( tam już będzie kilku motocyklistów) następnie do Piotrkowa na ślub ( korkiem na moście chyba nie trzeba się przejmować bo wyjedziemy przed samym mostem( pojedzimy trochę inaczej by móc blisko wyjechać) z Piotrkowa do Żarnowa na sale weselną. Proszę pytać jeśli będą pytania. W pierwszym poście jest mój nr telefonu przy ew. spotkaniu się w sobotę. Liczę na obecność 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi