Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Uwaga Misiaki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suszarka właśnie zaczęła pracę na Waltera Janke w stronę Obywatelskiej przy Mostach Łódź

Opublikowano (edytowane)

Przy Mc'Donalds na mickiewicza stoją i wyrywkowo robią kontrole misiaki. Dokumenty+trzeźwość

@edit I tutaj chyba nie można wjeżdżać to takich delikwentów również zgraniają

Edytowane przez BobeQ (wyświetl historię edycji)

Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do

przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś

więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik,

przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce

przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami

bo to jest miłość i pasja

Opublikowano

Passat nieoznakowany zatrzymuje na włókniarzy. Jak przejeżdżałem to przy legionów haltowali jednego

Opublikowano

Na Wojska Polskiego w miejscu gdzie zaczyna się Brzezińsa Tuż przed wiadukte na nitce w kierunku centrum suszą

Opublikowano

Tuwima - Kopcińskiego pod wiaduktem , akcja trzeźwość zatrzymują wszystkich po jednej i drugiej stronie

Opublikowano

6 Sierpnia przy Włókniarzy, zatrzymali jakiegoś miłego kolegę z koleżanką na czarnej sv650 :sad2: Oznakowany

Opublikowano

Parę minut temu zatrzymała mnie nieoznakowana srebrna Astra na rondzie Inwalidów.

Trochę mi się manetka odkręciła, bo spod świateł wystartowałem koło jakiegoś 'rycerza ortalionu' w starej bawarze... no i wiadomo :riding: 

...minąłem Astrę i po paru sekundach widzę już niebieską bombę w lusterkach  :busted_cop:

Wkurw na maksa, ale na szczęście Panowie sprawdzili tylko prawko, dowód rejestracyjny i 'do widzenia' :biggrin:  

150270.png

Opublikowano

Dwa miśki na moto kręcą się w rejonie Estakada/Włókniarzy/Politechniki

Opublikowano

też widziałem dzisiaj 2 motomiśki na tuwima w okolicy sienkiewicza

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Bandurskiego/włókniarzy od strony Retkinii - patrol przy samych światłach pilnuje Buspasa i w razie potrzeby HALT ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znów pilnują buspasa w stronę Centrum na wysokości estakady przy Kaliskim, kijanka stoi za skrzyżowaniem

Opublikowano

Tuwima - Kopcińskiego pod wiaduktem , akcja trzeźwość zatrzymują wszystkich 

Opublikowano (edytowane)

suszą na Jana Pawła na zjeździe z wiaduktu przy Kaliskiej (w kierunku Pabianickiej)

Edytowane przez krzychoslav (wyświetl historię edycji)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Na Sanitariuszek przy oczyszczalni suszą

Opublikowano

Na wylocie z Dłutowa kierunek Pabianice(dla tych co wracają z imprezy).

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

Na skrzyżowaniu Śmigłego-Rydza i Tymienieckiego. Suszą jadących od strony Piłsudskiego.

150270.png

Opublikowano

RZgowska Dachowa strona miasto

Opublikowano

Dwa Misiaczki na swych nowych maszynach - motorkach - krążą po Pabianickiej , przy Rudzkiej zatrzymali piękne BMW 7 - przemknął chyba na czerwonym

Opublikowano

Dzisiaj Misiaki mają kolokwium z dyrygowania na skrzyżowaniu Konstantynowskiej i Krakowskiej/Krzemienieckiej. Trochę komplikuje to przejazd w tej okolicy, ale wygląda fajnie!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting