MOTORWINGS Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 23:30 Mickiewicza za wiaduktem w stronę Retkini suszą 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dziś piłsudskiego - maszynowa w stronę centrum suszarka (przed wiaduktem). Dobrze, że nie po mojej stronie, bo za późno wyjechałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Temat założony przeze mnie na szybkiego w wiadomej sytuacji, a teraz trzeba by go trochę uporządkować Chodzi o to żeby podawać same informacje na bieżąco gdzie stoją. Dlatego prosiłbym o nie pisanie innych postów niż z informacjami na temat tego gdzie aktualnie widzieliście, że stoją kontrole. Jeżeli admin wyrazi zgodę, proponowałbym też podpięcie tematu, tak żeby każdy przed jazdą mógł szybko spojrzeć co jest grane. Ewentualnie można by też pomyśleć o przeniesieniu tematu w inny dział, bo ten chyba nie jest zbyt popularny Pozdrawiam Mateusz P.S. -oczywiście info gdzie jeździ "lotna", gdzie stoją auta ITD i gdzie stoją radary przenośne SM(realnie, nie chodzi o informację z gazet) też podpadają pod ten temat 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) czyli takie: Forumowe Sibi Radio Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Arthur (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No to proszę: W piątek, 9 sierpnia, łódzka straż miejska będzie kontrolować prędkość kierowców na czterech ulicach:ul. 11 Listopada w rejonie nr 38 ul. Maratońska przy ul. Wileńskiej al. Politechniki przy ul. Felsztyńskiego ul. Hetmańska przy ul. Zagłoby by lodz.naszemiasto.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Aktywna puszka fotoradaru na AL. Włokniarzy miedzy Teresy a Lisciasta w kier . polnocnym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Łąkowa (co któryś dzień różna pora) - Dla puszek tylko kontrola trzeźwości dla motocyklistów pan dość upierdliwy i szuka. Osobiście zaliczyłem mandat za "zakrywanie tablicy rejestracyjnej"( godz.05:45) i za pozycje w kolorze (godz.13:00) innego dnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ooo na Łąkowej jeszcze nigdy nie widziałem 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Uwaga dzisiaj na Maratońskiej w okolicy WORDu, stoją z suszarką! 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarman Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 dziś na rokocińskiej przy energetyce suszą (przed zielpolem) w stronę centrum 0 Cytuj www.sarman.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Jak tydzień temu - Miśki na Rokicińskiej, suszą jadących w stronę Centrum Edytowane 1 Września 2013 przez Mikey (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dla posiadaczy smartów z andkiem polecam Yanosika, interfejs raczej mało przyjazny motocyklistom, ale system ostrzegania działa w miarę nieźle, ja na razie używam jeżdżąc z małżonką puchą jako pilot, jak dorobię się motonga to zapewne przynajmniej z słuchawką w uchu będę latał, a jak się uda to klepnę też ostrzeżenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Dzisiaj 3 moto-policjantów zwiedza Łódź, a nawet wylądowali u mnie na Stokach! Uważać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A mnie dzisiaj wysuszyli na Politechniki przy Delegaturze - tez trzy białe motorki... (bezboleśnie na szczęście ) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Misiaki z laserem koło łks 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Info dla osób z Retkinii - przy kościele na Bandurskiego, jadąc z Centrum suszą 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dzisiaj na retkini łapią nieoznakowanym granatowym fordem fusionem. Gdybym nie jechał elką to bym się naciął 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 O dziękować bo ja retkę dziś w szerz i w zdłuz :0 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Teraz Inflancka przy Seacie lornetka na pasy,ostatnio codziennie tam są 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Koluszki Chłopaki mają nową Insygnię, czarną, bardzo charakterystyczną - nieoznakowaną Jeżdżą jak wariaty, w godzinach 12-18, Koluszki przede wszystkim, ale i cały łódzki wschodni, Rzgów, Budziszewice... Ostatnio odprowadzili mnie do domu, 7 km. jechali za mną Także uważajcie... CB Radio rządzi ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 dziś rano zatrzymywali na Drewnowskiej (w okolicy Motodromu) na dmuchanko, bardzo dobrze, ale i tak powinno być więcej takich kontroli. ps sorry jeśli kogoś uraziłem swoją opinią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) dziś rano zatrzymywali na Drewnowskiej (w okolicy Motodromu) na dmuchanko, bardzo dobrze, ale i tak powinno być więcej takich kontroli. Piotrek a Tobie od rana takie głupoty w głowie :decayed: Edytowane 20 Lutego 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Na konstantynowskiej działa nowa insignia 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dziś w Yanosiku była informacja o Insigni ok 8:30 przy Starym Rynku Jednocześnie na CB padła informacja, że: - SM ustawiła śmietnik przy rynku Bałuckim - jest laser za estakadą w stronę Katowic (koło BP) - suszą na Dołach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 - jest laser za estakadą w stronę Katowic (koło BP) Masz na myśli ten radar? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi