Koper Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 @Haser małe zamieszanie, bo część chciała, żeby wszyscy forumowicze chętni do udziału w zakończeniu podzielili entuzjazm tej części, która woli wybrać terror i zaakceptowała pewną panującą na terrorze formę jazdy, która nie wszystkim musi odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ja mieszkam przy Castoramie więc mogę podjechać na Wycieczkową jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 pewnie czesc forumowiczow wybierze terror zmniejszajac frekwencje naszego zakonczenia... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif nie o to chodzilo zeby odbebnic zakonczenie tylko o to zeby zebrac jak najwiecej z nas. No nic ale podporzadkowuje sie wiec do zobaczenia w jutro na wycieczkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 @haser - poniekąd brałem twoją opinię pod uwagę w dniu wczorajszym, gdy się widzieliśmy. Jak się okazuje, nie masz odpowiedniej wiedzy na temat terroru i dałem się nabrać na prośby ze strony również innych użytkowników, którzy chcieli połączyć zakończenie z terrorem. Terror, jest terrorem i nie będziemy się w niego wtrącać jako forum. Jeżeli ktoś z was chce, niech opuści nasze zakończenie - trudno, będziemy podzieleni na grupy, ale inaczej tego nie widzę. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 trzeba było zrobić akiete i każdy by sie dopisali tam gdzie chce jechać albo zrobić zbiórkę o 16 w karczmie i po kłopocie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 @haser - poniekąd brałem twoją opinię pod uwagę w dniu wczorajszym, gdy się widzieliśmy. Jak się okazuje, nie masz odpowiedniej wiedzy na temat terroru i dałem się nabrać na prośby ze strony również innych użytkowników, którzy chcieli połączyć zakończenie z terrorem. Terror, jest terrorem i nie będziemy się w niego wtrącać jako forum. Jeżeli ktoś z was chce, niech opuści nasze zakończenie - trudno, będziemy podzieleni na grupy, ale inaczej tego nie widzę. Zgadza się, widać, że zrozumiałeś przekaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ja będę na Wycieczkowej Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Oby pogoda nam dopisała. Jeżeli ktoś chce jechać tylko do karczmy, to bardzo proszę o taką informację do mnie - najlepiej na prywatną wiadomość. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ja postaram się podjechać, ale tylko na rundkę po Łodzi o ile moto odpali, a mnie grypa nie wyeliminuje. „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 U mnie najprawdopodobniej też przejazd tylko po Łodzi, ale jeszcze jutro się okażę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Trochę późna godzina i raczej nie znajdę chętnych, ale czy ktoś mieszka niedaleko Kruszowa, aby podjechać tam przed spotkaniem na Wycieczkowej? Edit: Załatwione, dzięki Krzysiek za pomoc - jeżeli nikogo nie spotkasz przy karczmie od naszych, to przyjeżdżaj do nas sam, będziemy czekać. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ja odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Niestety, ja się nie wybiorę. Przejechałam niecałe 2 km na stację i wróciłam sina z zimna , a miałam na sobie 4 warstwy ubrań (dwie kurtki nawet na siebie wcisnęłam). Temperatury nie na moją wytrzymałość, ja jestem z wychowu w tropikach. Życzę udanego spotkania i miłej zabawy „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 dajcie spokuj w takich temperaturach motory mają więkrzego kopa trza sie ubierac ciepło i w droge www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Miałam 2 kurtki, bluzę, 2 koszule, dwie pary ocieplaczy pod spodniami (podwójnych spodni nie dało rady wcisnąć), wełniane skarpety, rękawice, wysokie buty, ocieplacze na kolana, ocieplacz na szyję, bandanę, chustę i kominiarkę... Więcej nie dałam rady na siebie upchnąć Dla mnie +30 to jest przyjemne ciepełko, a +15 to już zima. W złym klimacie mieszkam „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Się zastanawiam skórę czy tekstylia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielfit Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Ja wybieram tekstylia. Wolę gorzej wyglądać, a trochę wytrzymać. Czas na ubieranie i w drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Miałam 2 kurtki, bluzę, 2 koszule, dwie pary ocieplaczy pod spodniami (podwójnych spodni nie dało rady wcisnąć), wełniane skarpety, rękawice, wysokie buty, ocieplacze na kolana, ocieplacz na szyję, bandanę, chustę i kominiarkę... Więcej nie dałam rady na siebie upchnąć Dla mnie +30 to jest przyjemne ciepełko, a +15 to już zima. W złym klimacie mieszkam Fajnie musiałaś wygladać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 skorzana najcieplejsza a co tam w dresiki i na motorki www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Fajnie musiałaś wygladać Fajnie, ledwo się ruszałam. A i miałam skórzane spodnie i kurtkę skórzaną ocieplaną + polarową pod spód „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 A ja mam 38 stopni, gila do pasa i mega przeziębienie w planach :(Tak oto choroba wyjaśniła za mnie wszelkie dylematy związane z pogodą, zakończeniem, terrorrem... Jak wrócicie, niech ktoś napiszę krótką relację z wydażenia, plz.LwG!A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki_80 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Udanego latania...niestety dyżur mam do 19,wiec ostrożnie zebym nie musiał nikogo zbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 To Wy jechaliście? Ulica Sikorskiego. 1 „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Tak, to my Widziałem Cię, jak robiłaś te zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 ładne foty dziękulski a ja myślełem że to policjantka przebrana za patrycje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi