Skocz do zawartości

Zakończenie sezonu 2011

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

@Haser małe zamieszanie, bo część chciała, żeby wszyscy forumowicze chętni do udziału w zakończeniu podzielili entuzjazm tej części, która woli wybrać terror i zaakceptowała pewną panującą na terrorze formę jazdy, która nie wszystkim musi odpowiadać :smile:

pewnie czesc forumowiczow wybierze terror zmniejszajac frekwencje naszego zakonczenia... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif nie o to chodzilo zeby odbebnic zakonczenie tylko o to zeby zebrac jak najwiecej z nas. No nic ale podporzadkowuje sie wiec do zobaczenia w jutro na wycieczkowej :riding:

@haser - poniekąd brałem twoją opinię pod uwagę w dniu wczorajszym, gdy się widzieliśmy. Jak się okazuje, nie masz odpowiedniej wiedzy na temat terroru i dałem się nabrać na prośby ze strony również innych użytkowników, którzy chcieli połączyć zakończenie z terrorem. Terror, jest terrorem i nie będziemy się w niego wtrącać jako forum. Jeżeli ktoś z was chce, niech opuści nasze zakończenie - trudno, będziemy podzieleni na grupy, ale inaczej tego nie widzę.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

trzeba było zrobić akiete i każdy by sie dopisali tam gdzie chce jechać albo zrobić zbiórkę o 16 w karczmie i po kłopocie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

007.gif

@haser - poniekąd brałem twoją opinię pod uwagę w dniu wczorajszym, gdy się widzieliśmy. Jak się okazuje, nie masz odpowiedniej wiedzy na temat terroru i dałem się nabrać na prośby ze strony również innych użytkowników, którzy chcieli połączyć zakończenie z terrorem.

Terror, jest terrorem i nie będziemy się w niego wtrącać jako forum. Jeżeli ktoś z was chce, niech opuści nasze zakończenie - trudno, będziemy podzieleni na grupy, ale inaczej tego nie widzę.

Zgadza się, widać, że zrozumiałeś przekaz :smile:

Oby pogoda nam dopisała. Jeżeli ktoś chce jechać tylko do karczmy, to bardzo proszę o taką informację do mnie - najlepiej na prywatną wiadomość.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Ja postaram się podjechać, ale tylko na rundkę po Łodzi :riding: o ile moto odpali, a mnie grypa nie wyeliminuje. :unsure:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Trochę późna godzina i raczej nie znajdę chętnych, ale czy ktoś mieszka niedaleko Kruszowa, aby podjechać tam przed spotkaniem na Wycieczkowej? Dołączona grafika

Edit: Załatwione, dzięki Krzysiek za pomoc - jeżeli nikogo nie spotkasz przy karczmie od naszych, to przyjeżdżaj do nas sam, będziemy czekać.

Niestety, ja się nie wybiorę. Przejechałam niecałe 2 km na stację i wróciłam sina z zimna ;), a miałam na sobie 4 warstwy ubrań (dwie kurtki nawet na siebie wcisnęłam). Temperatury nie na moją wytrzymałość, ja jestem z wychowu w tropikach. ;)Życzę udanego spotkania i miłej zabawy :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Miałam 2 kurtki, bluzę, 2 koszule, dwie pary ocieplaczy pod spodniami (podwójnych spodni nie dało rady wcisnąć), wełniane skarpety, rękawice, wysokie buty, ocieplacze na kolana, ocieplacz na szyję, bandanę, chustę i kominiarkę... Więcej nie dałam rady na siebie upchnąć :decayed: Dla mnie +30 to jest przyjemne ciepełko, a +15 to już zima. W złym klimacie mieszkam ;)

M.Konopnicka

Miałam 2 kurtki, bluzę, 2 koszule, dwie pary ocieplaczy pod spodniami (podwójnych spodni nie dało rady wcisnąć), wełniane skarpety, rękawice, wysokie buty, ocieplacze na kolana, ocieplacz na szyję, bandanę, chustę i kominiarkę... Więcej nie dałam rady na siebie upchnąć :decayed: Dla mnie +30 to jest przyjemne ciepełko, a +15 to już zima. W złym klimacie mieszkam ;)

Fajnie musiałaś wygladać :biggrin:

Fajnie musiałaś wygladać :biggrin:

Fajnie, ledwo się ruszałam. :biggrin: A i miałam skórzane spodnie i kurtkę skórzaną ocieplaną + polarową pod spód :smile:

M.Konopnicka

A ja mam 38 stopni, gila do pasa i mega przeziębienie w planach :(Tak oto choroba wyjaśniła za mnie wszelkie dylematy związane z pogodą, zakończeniem, terrorrem... Jak wrócicie, niech ktoś napiszę krótką relację z wydażenia, plz.LwG!A.

To Wy jechaliście? Ulica Sikorskiego.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

M.Konopnicka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...