Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

6 3 12:59:35

Zakończenie sezonu 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kochani - w końcu konkrety. Zakończenie odbędzie się w niedzielę 16 października 2011.

W skrócie : Zakończenie będzie miało charakter 'symboliczny', czyli bez tzw. wodotrysków i wielkich wydarzeń. Poza planem, który znajduje się poniżej - nie przewidzieliśmy innych oficjalnych atrakcji, tak więc wszelkie dłuższe trasy będą uzgadniane na miejscu przez wybrane jednostki osobowe na własną rękę :smile:

Plan wstępny:

1. Spotykamy się o godzinie 12.00 na parkingu przy Wycieczkowej i odbywamy paradę po mieście Łodzi jadąc koło Castoramy przy Zgierskiej > Manufaktury na Karskiego > Portu Łódź na Pabianickiej (gdzie odbędzie się prawdopodobnie krótki postój).

2. Planowane zakończenie przejazdu po Łodzi, szacuje się na godzinę 14.00, po czym kierujemy się do karczmy w Kruszowie na parking dla tirów i czekamy na wszystkich - http://www.kruszow.zlotymlyn.pl

3. Rozmawiamy, spożywamy napoje i żywność, do godziny 16.00

4. Gromadzimy się kolejno na parkingu przy naszych maszynach, robimy pamiątkowe zdjęcie i wspólnie się żegnamy.

Podsumowanie: Warto sobie zarezerwować ten dzień i wpaść na zakończenie, ponieważ postaramy się, aby było wyjątkowe - mimo, że trasa nie należy do turystycznych, a karczmę, w której zrobimy spotkanie - większość forumowiczów zna. Nie mniej jednak, mamy zachowane w zanadrzu kilka atrakcji oraz akcentów integracyjnych, także liczmy na waszą obecność.

WAŻNE - osoby, które zjawią się o 12'stej na Wycieczkowej, proszone są o podejście do mnie, Emila lub Michała (Scoti), aby zaznaczyć swoją obecność. Dzięki temu, unikniemy nie miłych sytuacji w karczmie i stolików nie powinno wtedy zabraknąć.

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i ciągłe zmiany.

----------------------

Proszę o kontakt ze mną, w razie gdyby ktoś się zgubił, miał nie dojechać na czas czy też chciał się dowiedzieć, na którą godzinę będziemy w Kruszowie.

Edytowane przez Suchy-wolk
Zmiana planów (wyświetl historię edycji)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

myślę, że nikt nie spodziewał się fajerwerków skoro Admini tak mało się udzielają....

Opublikowano

mam nadzieję że pogoda będzie ok :smile:

Opublikowano
  W dniu 9.10.2011 o 22:47, 'lucas666' napisał(a):

myślę, że nikt nie spodziewał się fajerwerków skoro Admini tak mało się udzielają....

Uściślij swoją wypowiedz Łukasz, bo chyba zbyt rygorystycznie podchodzisz do tej sprawy. Zauważ, że od 3 miesięcy istnieje forum - a dobry plan na rozpoczęcie/zakończenie trzeba wykonać już 2 miesiące wstecz (wtedy nie było takiej frekwencji jak dziś). Mieliśmy 2-3 tygodnie na przedstawienie wam planu i wyznaczenie daty. Owszem miało to swoje "obsunięcia w czasie", ale nie będziemy kończyć sezonu zbyt wcześnie, bo nie o to chodzi, aby odbębnić spotkanie i tyle Dołączona grafika

Zrewanżujemy się na pewno na rozpoczęciu wiosną, ponieważ już trwają wstępne ustalenia i wypad będzie prawdopodobnie zwany "grubszą imprezą", także troszeczkę wyrozumienia dla administracji, która jest 'świeżo upieczona' i też ma swoje życie prywatne, a nie tylko życie na forum Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Ja tez za :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

jako, że mam długi weekend, a i żarciem w karczmie nie pogardzę (przy zniżce :laugh2: ), będę :)w sumie może trochę kropić, byle temperatura poniżej 5 nie spadła ;)ps. podoba mi się miejsce spotkania, wreszcie konkretnie, a nie jakieś parapety B)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

mi tez jak najbardziej pasuje! Co do adminów, jak dla mnie i tak robią świetną robotę że jest forum!!! Dają nam narzędzie a My róbmy resztę! Pozdrawiam i do zobaczyska, byle wstać po sobocie:D

Opublikowano

Brzmi ciekawie. Niestety ja już się nie piszę. 10-12 stopni to dla mnie za niska temperatura. Zresztą z korzyścią dla grupy, bo nikt nie będzie musiał na mnie czekać.

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano
  W dniu 10.10.2011 o 17:25, 'Patrycja' napisał(a):

Brzmi ciekawie. Niestety ja już się nie piszę. 10-12 stopni to dla mnie za niska temperatura. Zresztą z korzyścią dla grupy, bo nikt nie będzie musiał na mnie czekać.

Ostatnio jeździłem przy 7*C i faktycznie nie jest to zbyt dobra temperatura - jednak wystarczy się grubo ubrać, a tempo w grupie nie będzie zbyt duże, ja już tego dopilnuję Dołączona grafika

Opublikowano

Ja już w samochodzie zaczynam marznąć, w rękawiczkach jeżdżę, a gdzie na moto w 7 stopniach. :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

jeśli pogoda dopisze i nic niespodziewanego nie wyskoczy to postaram się dotrzeć :biggrin:

Opublikowano
  W dniu 9.10.2011 o 22:47, 'lucas666' napisał(a):

Stwórz własne forum.Ciekawy jestem jak ty byś się udzielał.Bardzo fajny pomysł będę na pewno.
Opublikowano

Chyba raczej napewno bede :smile: Jak narazie zapowiadaja dobra pogode mam nadzieje ze tak bedzie.

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

przy 7 stopniach normalnie się jeździ.

poniżej 5 już się nie jeździ, bo opony tracą przyczepność http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif

czasem jadąc do roboty, wyjeżdżając z domu, miałem 7-8 na termometrze, przejeżdżając przez młynek spadało do 4, a wtedy faktycznie lekko rączki marzną :blink:

12 to pinkna pogoda przy tym B)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

125ccm mogą wpaść ?; > Może głupie pytanie no ale... nie którym nie pasuje nie kiedy jak jada 125ccm ;p

Opublikowano

a dlaczego by nie?? :smile: wkoncu to tez motocykl... :smile:

Opublikowano

W sumie to tak.. ale nie wszyscy biorą to za motocykl.. ;P

Opublikowano

Bez przesady, nie będziemy szybko jeździć, na pewno nie będziesz musiał nas gonić :smile:

Opublikowano

Niektorzy pewnie tak :smile: ja na pewno nie bo do niedawna smigalam na 125 :biggrin: nawet do Czestochowy pojechalam :biggrin: cale 100km/h lecialam :biggrin: spokojnie ...wiec szykuj sie powoli oby pogoda dopisala :smile:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...