Skocz do zawartości

Nocne Latania

JaRoD

Rekomendowane odpowiedzi

Ze względu na dość liczne i młode potomstwo w wieku 0 ---3 ---6 lat.   nie za często mogę polatać popołudniem/wieczorem.

Jakby ktoś miał ochotę latać w godzinach 22 - 02...... to niech da znać....

tylko nie chodzi mi tutaj o latanie typu MC Donald JanaPawła/Pabianicka - Castorama Włókniarzy/Zgierska.

Takie wypady po 100-200 no może max 300 km   w obie strony.

Zapraszam po pomysły ....

tylko nie chodzi mi tutaj o latanie typu MC Donald JanaPawła/Pabianicka - Castorama Włókniarzy/Zgierska.

Hehe no to możesz mieć duży problem :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Nocą tylko miasto, najfajniejsze latanie, ulice puste, można sobie pozwolić na więcej ....

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

tylko kurna te znaki drogowe wyskakują znienacka ;)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Ja tam lubię latać w nocy bo niedzielni kierowcy śpią, jest luźniej i w ogóle jakoś przyjemniej, może ze względu na temperaturę. Z przyjemnością się kiedyś zabiorę na wycieczkę. A co do zwierząt w krzakach... trzeba uważać i trzymać łapę i nogę blisko hamowników. W dzień to samo, tylko miejsce zwierząt zastępuje masa pojazdów. Osobiście wolę parę kotów czy sarnę w nocy niż całą armię aut.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Ja również bym się pisał na to. Może by tak ustalić wstępnie jakiś termin i trasę? Na pewno ktoś by się jeszcze dołączył.

Ja również chciałem polatać ,jak mnie nosiło ciśnienie ale tylko ruszyłem z Paderewskiego i dojechałem do Rzgowskiej i tu ciach radiola mnie chyciła i  tu niespodzianka wyszedł szefu i muwi..ku..a człowieku spać nie możesz?ludzie spokoju potrzebuja i snu a Ty tu chałasujesz idź no Ty do domu walnij jakieś piwio i idź spać jutro sobie pojeździj bo Ci dowód zabiorę ha ha.i do domu sio,i  delikatnie, abyś mi tu ludzi i kolegi nie obudził,Rozbawił mnie i się uśmialiśmy więc dellikatnie do domku pojechałem strzeliłem małe bro i dosiadłem do compa.Cieszę się że jeszcze normalni policjanci istnieją :smile:

Ja również chciałem polatać ,jak mnie nosiło ciśnienie ale tylko ruszyłem z Paderewskiego i dojechałem do Rzgowskiej i tu ciach radiola mnie chyciła i  tu niespodzianka wyszedł szefu i muwi..ku..a człowieku spać nie możesz?ludzie spokoju potrzebuja i snu a Ty tu chałasujesz idź no Ty do domu walnij jakieś piwio i idź spać jutro sobie pojeździj bo Ci dowód zabiorę ha ha.i do domu sio,i  delikatnie, abyś mi tu ludzi i kolegi nie obudził,Rozbawił mnie i się uśmialiśmy więc dellikatnie do domku pojechałem strzeliłem małe bro i dosiadłem do compa.Cieszę się że jeszcze normalni policjanci istnieją :smile:

No to sobie Sebo polatałeś ale spoko że jeszcze  tacy są misiaczki i że się obyło bez formalności 

Dziś ktoś się pisze na nocne latanie ?

Zobaczymy... jak nie znajdę chętnych na polatanie teraz to może i wieczorem polecimy ;)

Panowie, dziś beze mnie bo udało mi się znaleźć chętnego do latania o 15;00 i 2.5 godz z życia wyjęte. Za to jaki banan na gębie :biggrin: