Arpe Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 do kompletu http://pantuniestal.com/sklep/dzialka-moje-hobby-meska/ 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) zerknij sobie na to http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/136601-tuneecu-darmowe-oprogramowanie-dla-twojego-triumpha/ masz tam link do programu do diagnostyki i zmiany map jednocześnie - przyda się na pewno . Ja jak sprzedam swoją CB to mam dylemat czy rozsądek i Speed triple czy wygląd Streetfighter - cięzki wybór . Wszyscy mi odradzają Ducata ale coś nim jest ... temat przewałkowany na lewą stronę jest WSZYSTKO, absolutnie wszystko o np. tu -> http://www.triumphrat.net/ecm-and-fi-tuning-help-tips-and-tricks/ mapy wgrane, faza testów trwa, jeszcze parę map przede mną , zwłaszcza, że Speedy dostał kolejne nowe kominy wgrywanie map ECU to czysta przyjemność, fabryczna wtyczka OBD pod siedzeniem, zabawa na zasadzie plug & play Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Przydała by się literka ,,R'' do tych wszystkich modyfikacji 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 no, ale kolejne 11kPLNów to trochę dużo jak za zawiechę Ohlinsa i kute obręcze PVM'a z "R"-ki co...? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 no, ale kolejne 11kPLNów to trochę dużo jak za zawiechę Ohlinsa i kute obręcze PVM'a z "R"-ki co...? Jak szaleć to szaleć jak kraść to miliony 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 no, ale kolejne 11kPLNów to trochę dużo jak za zawiechę Ohlinsa i kute obręcze PVM'a z "R"-ki co...? i to jeszcze takie paskudne i malowanie jak zwykłą farbą olejną do wiejskiego płotu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak szaleć to szaleć jak kraść to miliony eeee..yyyy Arthur, to zdaje się było coś o kradzeniu milionów i ruch...u ten tego no, tych... jak im tam... o ! księżniczek i to jeszcze takie paskudne i malowanie jak zwykłą farbą olejną do wiejskiego płotu no paskudne, standardowe są ładniejsze ale PVM'y lżejsze o 2 kg 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 exactly 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 http://www.bikehps.com/acatalog/Triumph_Speed_Triple_1050_2005_Onwards_BST_Carbon_Fibre_Motorcycle_Wheels.html Jedyne 2600 funtów, a wyglądają jak oryginalne 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tomi, te z BST'a są do poprzedniego modelu - tylna obręcz ma 5,5cala szerokości, po 2011 dali 6cio calową a cena zacna 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Teraz "traktorek" musi ładnie gadać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Teraz "traktorek" musi ładnie gadać Ładnie gada, ale chciałbym go usłyszeć bez dbkillerów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Wykopuję temat. Jak tam traktorek wygląda po zderzeniu ?? No i pytam czy już jakiś plan na naprawę, nowy model gotowy?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anabell666 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 dobre pytanie - po zderzeniu wygląda, tak jak nigdy przed nie wyglądał . Wczoraj zakończylismy polerkę lakieru, i jak pogoda pozwoli za chwilę będzie śmigał po ulicach. Nowy model w fazie projektu u inżynierów w Hinckley . 1 Cytuj Ludzie na poziomie trzymają się w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadol Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 coś pięknęgo.. aż się łezka w oku kręci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 ale sprzęt, kominy tez niezłe 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Obecnie sprzęt po delikatnym lifcie ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi