działkowy emeryt Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 elou parę kaemów nawinąwszy, mogę jednoznacznie określić - ma złe maniery i jest brutalny w obyciu ...ale Anabell666 się podoba, choć nie była to "miłość od pierwszego wejrzenia" jako że to następca Olivki, musi dzielnie bronić honorów domu a żeby nie był taki "powszechny" - dostał trochę ori-szpejów od Triumph'a na zachętę szeroka kiera o zmiennej średnicy Neken'a robi robotę top fairing na zegary daje radę do około 200... pod silnik spódnicę - pług kiedy Anabell666 zostaje w bazie, tylne siedzenie przykrywa nakładka w kolorze - zaleta? lachony się nie pchają end-bar'owe lusterka i aluminiowe anodowane zbiorniki płynu hamulcowego oczywiście fender eliminator z ledowym owietleniem blachy zamiast seryjnego rusztowania kierunki Barracuda i biała tylna lampa LED do tego wydechy Mivv'a i oczywiście wgrana odpowiednia mapa do ECU a amor Toby'ego dba o brak shimmy czy tank slapper'a oswajamy się z brutalem powoli... jak na rzędówkę dół powala, 111Nm to niby niedużo... ale krzywa momentu jest od 3,5krpm prawie płaska w serii dali pełne heble Brembo ze stalowym oplotem przód/tył, radialną pompę i genialny zawias Showa. Jednym zdaniem, działkowóz pełną gębą LWG! 2 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Piękny sprzęt ale ABS??? ehhh 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Zacna maszynka, dół faktycznie konkretny. Jedynie w tych "nowych" modelach kompletnie nie podobają mi się przednie lampy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Iiiiiiiiiiiii loooooooooove it !!!!!!!!! Ja chcieć polatać !!!! Tu jest maszynka mojego kumpla od której zaczela sie milosc do moto : Niestety moto mieszka w LONDON i nie moge polatać na niej. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Niestety moto mieszka w LONDON i nie moge polatać na niej. Tu też byś jej nie dostał 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tu jest maszynka mojego kumpla śliczny! - ale to 675ccm 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tu też byś jej nie dostał Siłą bym brał !!! ;-) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) nie no faktycznie sprzęt dla emeryta... lampy to już ładniejsze były w ursusie c-360, taki cały czarny i nudny, guma z tyłu wygląda na foto jak nadmuchane cycki pameli, ni to kosiarka ni kombajn, więcej plastiku niż w domku u barbie i kena a serio za***isty sprzęt Zapomniałem litrówek na serwis nie wzywają jeszcze z wadliwym ABS'em? czy tylko 6setek to dotyczy... Edytowane 31 Lipca 2013 przez elfeti (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Siłą bym brał !!! ;-) To bierz od działkowego nie dość, że na miejscu to jeszcze starszy brat 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) lampy to już ładniejsze były w ursusie c-360, Mnie się własnie lampy najbardziej podobają Edytowane 31 Lipca 2013 przez JaRoD (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Szkoda ze nie robi kawy ... bo wtedy bym kupil ... Na drugi urodziny forum byl na parking karczmy Very nice bike - congrats! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Bardzo zacny sprzęt po prostu stworzony na działkę Wielkie gratki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Zacny sprzet, prawdziwy kozak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Genialna maszyna Dodatki robią swoje, a całość jest w gustownym szyku skomponowana i cieszy oko. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 JaRoD, dnia 31 Lip 2013 - 14:05, napisał: Siłą bym brał !!! ;-) To bierz od działkowego nie dość, że na miejscu to jeszcze starszy brat Siłą? Od Działkowego? No próbuj, ale ptaszki ćwierkają, że emeryt, ale krzepy trochę ma 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Siłą? Od Działkowego? No próbuj, ale ptaszki ćwierkają, że emeryt, ale krzepy trochę ma Julka watki Ci się poplątały. Siłą od kumpla z UK bym brał. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 krótki jest ale jak fajnie wstaje Jak już będe na emeryturze to też sobie sprawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Julka watki Ci się poplątały. Siłą od kumpla z UK bym brał. Ty napisałeś, że brałbyś siłą z UK, a Rid wspaniałomyślnie zaproponował, żebyś wziął od Działkowego i właśnie tego dotyczył mój komentarz 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Fakt.... zagnieżdżony komentarz był. Sam się zamotałem Edytowane 31 Lipca 2013 przez JaRoD (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Motocykl Działkowego jest naprawdę za***isty Sprzęt robi niesamowite wrażenie! Ale trzeba go obczaić na żywo Tak naprawdę zdjęcia nie oddają tego wszystkiego co widok "w realu" Super dźwięk silnika na tych MIVV'ach Dodatki w tym moto to istna bajka, całość super dobrana i rewelacyjnie się komponuje No! Trochę posłodziłem Ale należało się Edytowane 31 Lipca 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anabell666 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Inżynierowie Triumpha będąc w fazie projektu, nie myśleli zapewne o komforcie pasażera, dodam jednak ( skoro już tam siedzę ) do całości opisu, że moto jest mega wygodne, dostarczając przy okazji sporej ilości epinefrynki jedyne nad czym ubolewam za każdym razem to ... lusterka są tak male, że nie mam się w czym przeglądać ale jak to mówi Driver : " lusterka masz w domu " ha ha jeśli będziecie mieć zagwozdkę " jakie moto wybrać " - polecam Triple'a 1 Cytuj Ludzie na poziomie trzymają się w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 O losie słodki, proszę o tłumaczenie tego fragmentu: amor Toby'ego dba o brak shimmy czy tank slapper'a Czytając go poczułem się dotknięty jak 6-latek wzywany do tablicy i poproszony o wyprowadzenie wzoru na pochodną funkcji uwikłanej . No cóż, nie dodam nic nowego. Działko-trakto-dwukółek prezentuje się znakomicie. Chciałbym kiedyś móc zobaczyć jak ogarnia temat oprysków na chwasty . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kozacka furmanka !!! W realu świetnie sie prezentuje ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 O losie słodki, proszę o tłumaczenie tego fragmentu: heh... żartowniś to jest tankslapper: to shimmy: a to Toby, który mowi powyższym "stanowcze NIE" http://www.toby.be/dampers.asp LWG 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 jedyne nad czym ubolewam za każdym razem to ... lusterka są tak male, że nie mam się w czym przeglądać ale jak to mówi Driver : " lusterka masz w domu " ha ha Anabell666 - Bart ma rację Lusterko masz w domu A trzeba przyznać, że te akcesoryjne wyglądają świetnie Porównując do oryginału Nie chcę dalej słodzić bo jeszcze ktoś sobie coś pomyśli ... Zakochałem się w Speedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi