Skocz do zawartości

Kokos

Kokos

Rekomendowane odpowiedzi

Aloha wszystkim!

Swoją przygodę z motocyklami rozpoczęłam ok. 5 lat temu, kiedy to forumowy DJ Arkadius zakupił Yamahę XJ 600 i od tego czasu jestem jego wiernym plecaczkiem ;) Sama swoich sił w jednośladach próbowałam jakieś 3 lata temu jednak nie skończyło się to zbyt dobrze :P W tym roku pod wpływem silnego wewnętrznego impulsu nabyłam Derbi Bi3, które niestety okazało się być w gorszym stanie niż zakładanym, w związku z czym nabyty został Derbi GPR jako przysłowiowy dawca. Jednak jego stan okazał się zbyt dobry, aby go rozkładać i tak oto od miesiąca staram się go poskromić, wzrostem nie grzeszę więc jest ciekawie ;)

Mam nadzieje, że nikogo nie zanudziłam! Pozdrawiam :biggrin:

post-2071-0-77059800-1375133459_thumb.jpeg

post-2071-0-42560500-1375133780_thumb.jpg

Edytowane przez Kokos (wyświetl historię edycji)

Powitać :biggrin: .. powitanie na 6 z plusem. :P .jest opis dokładny kariery motocyklowej , jest fotka wraz z motocyklem.. :moto: więc do zobzczyska gdzieś na drodze  :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Witam witam :smile: nie widziałem Cie jeszcze w Pabianicach na Derbi chyba :P

Chyba na pewno :P Dopiero raczkuje i to bardzo powoli. W Ksawerowie miałam moje pierwsze 3 jazdy, a na 4-ą przyjechałam do Pabianic i nie ruszałam od tego czasu. Więcej jeszcze plecakuje, albo siedzę w garażu, aby Bi3  przywrócić do życia i jazdy.