Kokos Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Aloha wszystkim! Swoją przygodę z motocyklami rozpoczęłam ok. 5 lat temu, kiedy to forumowy DJ Arkadius zakupił Yamahę XJ 600 i od tego czasu jestem jego wiernym plecaczkiem Sama swoich sił w jednośladach próbowałam jakieś 3 lata temu jednak nie skończyło się to zbyt dobrze W tym roku pod wpływem silnego wewnętrznego impulsu nabyłam Derbi Bi3, które niestety okazało się być w gorszym stanie niż zakładanym, w związku z czym nabyty został Derbi GPR jako przysłowiowy dawca. Jednak jego stan okazał się zbyt dobry, aby go rozkładać i tak oto od miesiąca staram się go poskromić, wzrostem nie grzeszę więc jest ciekawie Mam nadzieje, że nikogo nie zanudziłam! Pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2013 przez Kokos (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
DJ Arkadius Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Bardzo miło jest mi jako pierwszemu powitać mojego ukochanego do tej pory "plecaczka". Witaj na forum Judyś 0 Cytuj
Dann Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Powitać .. powitanie na 6 z plusem. .jest opis dokładny kariery motocyklowej , jest fotka wraz z motocyklem.. więc do zobzczyska gdzieś na drodze 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Emil89 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
jabioka Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Turboldz Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Siema 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Konrad - Michał Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Hej 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
Suchy-wolk Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Witamy serdecznie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
MateuszSM Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam witam nie widziałem Cie jeszcze w Pabianicach na Derbi chyba 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Aloha (<--- to moje powitanie !!!! ) No i do zobaczyska na szosie ;-) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Jędrzej Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Kokos Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam witam nie widziałem Cie jeszcze w Pabianicach na Derbi chyba Chyba na pewno Dopiero raczkuje i to bardzo powoli. W Ksawerowie miałam moje pierwsze 3 jazdy, a na 4-ą przyjechałam do Pabianic i nie ruszałam od tego czasu. Więcej jeszcze plecakuje, albo siedzę w garażu, aby Bi3 przywrócić do życia i jazdy. 0 Cytuj
arek2805 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Cześć :)i do zobaczenia na drodze 0 Cytuj
Michallica Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Witaj dzielna motórzystko:-) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi