Italiano Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Bellissima! ... moto oczewiscie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 teraz już nie będziesz zostawała w tyle przy 80 km/h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No pacz, nie wierzy mi http://www.youtube.com/watch?v=bLL7nHhaIYA "Mieszkałem" z takimi świrusami to wiem że na scoocie też się da Fajny ten Twój Fazer nawet, taki czaaarny. Mimo że Fazerów jak ....... (no dobra, "mrówków") Po zdjęciu "na Lazurowym" widać że z zacięciem jeszcze terenowym Michał, ja Ci wierzę jak dziecko księdzu to może ja właśnie od skuterka winnam zacząć nauki gumowania zakupię se takiego za tysiaka w tesco i wio teraz już nie będziesz zostawała w tyle przy 80 km/h będę się starać Bellissima! ... moto oczewiscie! naturalmente 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Widać fazerki na czasie ,śliczna no i ten zadek...... tzn. wydech, super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Fajny ten Twój Fazer nawet, taki czaaarny. Mimo że Fazerów jak ....... (no dobra, "mrówków") Po zdjęciu "na Lazurowym" widać że z zacięciem jeszcze terenowym Takich jak ten często się nie spotyka, starsze są brzydkie jak noc, natomiast ten konkretny jak najbardziej w moim typie, ładny z przodu jak i z tyłu 5+ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Fajniutki ten fazer, w tamtym tygodniu chyba w czwartek widziałem go na żywo pod mcdonaldem przy lutomierskiej ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ładniutka prawie jak ty ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy103 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Mi też marzyła się czarna Fazerka, ale skończyło się na srebrno czarnej. Elegancka jest ! Edytowane 10 Września 2013 przez twardy103 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavver Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Śliczna maszyna, świetnie prezentuje się w czerni. 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 piękna maszyna. sam na taką polowałem... 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Śliczna maszyna, świetnie prezentuje się w czerni. Jorima? racja, zacna z niej kobieta i w czerni jej do twarzy . 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jorima? racja, zacna z niej kobieta i w czerni jej do twarzy . (ołmajgot....totally blushed) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (ołmajgot....totally blushed) Łot ju tokin abałt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ładna i właścicielka i fazerka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 No no niczego sobie ta właścicielka a fz6 taki sobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 a mnie samej hartu ducha (czytaj. mentalnych jaj) Całe szczęścia, że tylko mentalnych bo tak to szkoda by było. Ładna niunia, nad Fazerkiem się zastanawiałem no i to już s2. Niech służy 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek6921 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Przepiękna! Strasznie mi się podobają FZ6 0 Cytuj Zloty Motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Gratuluję motocykla! Mnie się trafił czerwony, ale też go polubiłem (zresztą - nie miałem wyboru ). Niech Ci się super jeździ - i bezawaryjności życzę! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi