Jorima Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Mój cudny nowy motocykl - Yamaha Fazer 6... czyli Nocna Furia miedzy mną a FZ6 - Szczerbatek ... (jak by ktoś nie był w temacie to... 'Jak wytresować smoka' ej, no niech mi ktoś powie, że nie są identyczne te ryje ) Edytowane 28 Lipca 2013 przez Jorima (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ha, pierwszy mam okazje napisac Gratulejszyn Fazerka fajny sprzet, a w tak zacnych rekach jeszcze fajniejszy. Niech sie sprawuje! 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) wytresować jak już Edytowane 28 Lipca 2013 przez Zidus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Pogratulować zacne 2oo oby służył jak najlepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 :shock3: Pierwsza focia zajefajna 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 :shock3: Pierwsza focia zajefajna dziękujęęę... mój Szczerbatek daje rade wytresować jak już aaa tak poprawione Ha, pierwszy mam okazje napisac Gratulejszyn Fazerka fajny sprzet, a w tak zacnych rekach jeszcze fajniejszy. Niech sie sprawuje! dzięki J. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Fotki fajne, ale na żywo jeszcze fajniejsza a już w białym araiu to rewelka czekam z utęsknieniem na tank pada 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Piękny w realu wygląda za***iście wykapany szczerbatek Ups nocna furia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Moto na zdjęciach jak i w realu prezentuje się elegancko 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Fajny fazer,tym bardziej w tak atrakcyjnych rekach;-) bezawaryjności;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Żyleta ... Za Fazera +10pkt. do zajebistości Za imię "Furia" +15pkt. do lansu!Mrówka pozdrawia Furię ! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mryc Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Oby kółka się dobrze kręciły, gratulki 0 Cytuj XJR CLUB POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Bardzo fajne moto. Razem też prezentujecie się zacnie . Teraz bym jeszcze chciał zobaczyć jak ta furia w twoich rękach lata na gumie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Bardzo fajne moto. Razem też prezentujecie się zacnie . Teraz bym jeszcze chciał zobaczyć jak ta furia w twoich rękach lata na gumie nie podpuszczaj jej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Bardzo fajne moto. Razem też prezentujecie się zacnie . Teraz bym jeszcze chciał zobaczyć jak ta furia w twoich rękach lata na gumie Prawda! a Fz6 bardzo ładnie na gumę z gazu idzie 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Chyba juz go wytresowałaś co 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Fazerek na zdjęciach wygląda za***iście pogratulować maszynki powodzenia w eksploatacji i może w realu go oblukam 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Fajne moto a mi sie podoba foteczka nr2 ,ładnie się prezentują moto i właścicielka 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Żyleta ... Za Fazera +10pkt. do zajebistości Za imię "Furia" +15pkt. do lansu! Mrówka pozdrawia Furię ! dzięęękuję Szczerbatek czeka aż Mrówce wyzdrowieje rączka Bardzo fajne moto. Razem też prezentujecie się zacnie . Teraz bym jeszcze chciał zobaczyć jak ta furia w twoich rękach lata na gumie pozwolę sobie parsknąć ze śmiechu ...ale tak, tak... też bym sobie tego życzyła w jakiekolwiek przyszłości @Fazer ma ponoć podszkolić w tej materii z czego jestem rada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Wychuchany moturrrr... ładna kobitka.................... wystudiowane pozy............... Nuuuuda pany, nuuuda A tak na poważnie gratuluję dwóch kółek a tej błękitnej wody w tle to zazdroszczę jak cholera Pozdrówki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 pozwolę sobie parsknąć ze śmiechu ...ale tak, tak... też bym sobie tego życzyła w jakiekolwiek przyszłości Nie ma co sobie życzyć tylko trzeba ćwiczyć. Ostatnio widziałem jak koleś skuterkiem po gdańskiej na długiej gumie leciał wiec na bank dasz radę fazerem. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie ma co sobie życzyć tylko trzeba ćwiczyć. Ostatnio widziałem jak koleś skuterkiem po gdańskiej na długiej gumie leciał wiec na bank dasz radę fazerem. ...wczoraj też mi już ktoś (nauczuciel in spe) prawił, że jak skuterem można to wszystkim można na gumie lecieć otóż pozostaje mi liczyć, iż starczy moim nauczycielom cierpliwości, motocyklowi żywotności, a mnie samej hartu ducha (czytaj. mentalnych jaj) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jorima ... Zdjęcia super i wyglądasz z motongiem rewelacyjnie, ale nie oddają jak całość prezentuje się na żywo Niech Ci służy :D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) ...wczoraj też mi już ktoś (nauczuciel in spe) prawił, że jak skuterem można to wszystkim można na gumie lecieć No pacz, nie wierzy mi http://www.youtube.com/watch?v=bLL7nHhaIYA "Mieszkałem" z takimi świrusami to wiem że na scoocie też się da Fajny ten Twój Fazer nawet, taki czaaarny. Mimo że Fazerów jak ....... (no dobra, "mrówków") Po zdjęciu "na Lazurowym" widać że z zacięciem jeszcze terenowym Edytowane 30 Lipca 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jeden z moich ulubionych...Szybki i wygodny...Super sprzęt. 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi