wildeyed Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ponieważ w sobotę ma być 150 stopni w cieniu, pomyślałam, ze można by pojechać się wykąpać. I tak: godzina dowolna jak komu pasuje miejsce: Zalew niedaleko Jeżowa tzw "Batorówka" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Tam są pijawki ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) dokładnie tu ---> https://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=51.8134255,19.9687859+to:%C5%81%C3%B3d%C5%BA&hl=pl&ie=UTF8&sll=51.794496,19.963017&sspn=0.064657,0.154324&geocode=FcXlFQMd0scwAQ%3BFTGcFgMdEbMwASmrUXeBfn0ZRzEyMN7Cf34EVg%3BFZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw&oq=Je%C5%BC&mra=dpe&mrsp=1&sz=13&via=1&t=m&z=13 to zalew prywatnym wstęp 2 zł czysta,chłodna woda, można łowić ryby, jest miejsce na grilla ( nie wiem jaka opłata) , jest możliwość wypożyczenia rowerków i kajaków teren ogrodzony, parking w środku w cenie wstępu nie ma pijawek Edytowane 25 Lipca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jak nie ma pijawek to może być całkiem fajnie ...Przeanalizuje całą sytuację i może zrobię wam asystę puszką 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 W sobotę forumowa obstawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 do 19 godz się już wyplażujemy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja sobie daruje po ostatnim wypadzie na "batorówke" czuje niedosyt!! pani sama nie wie czego chce i za ile 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Fakt z tym się zgodzę ... Ale i tak było fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Morze do tomaszowa nad zlew ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Szukam jakiegoś miejsca na sobotni plażing, smażing i łomżing (jak Kłosa nie kupi kurtki to prowadzi ) więc i tę opcję rozważę. A można tam popływać, czy woda jak w Sielpi? (Do kolan i gęsta?) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Morze do tomaszowa nad zlew ? stary byles kiedys w tomaszowie nad zalewem ? i chcesz sie tam kapac? powodzenia. ostatnio byla jakas zielona szkola ze swietokrzyskiego i prawie wszyscy nabawali sie sinicy ja mam 16 km do zalewu sulejowskiego i tam tylko jezdze na wodke i grila nie ma mowy o zadnej kapieli. polecam maly akwen wodny w czarnocinie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Morze do tomaszowa nad zlew ? no to morze czy zalew? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 W Tuszynie sa stawy do popływania Młynek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Szukam jakiegoś miejsca na sobotni plażing, smażing i łomżing (jak Kłosa nie kupi kurtki to prowadzi ) więc i tę opcję rozważę. A można tam popływać, czy woda jak w Sielpi? (Do kolan i gęsta?) Batorówka jest fajna dopływania,czysta woda i jest głębiej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 a ja polecam Rokitnicę pod Łaskiem (51.578016,19.222871), popływać można, piwko w barze zimne, mało ludzi, woda ciepła i płytko max coś ponad 2m i na wakeboardzie można popływać... i na 100% będę się tam jutro od rana moczył i pływał na materacyku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 No to kto jutro jedzie moczyć 4 litery? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 ja i ola 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jest jakaś godzina wyjazdu ustalona? Chętnie pojadę na plażing ale nie wcześniej niż o 11. Jeśli jedziecie wcześniej może uda mi się jakoś dołączyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 O której i gdzie spotkanie i gdzie lecimy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ola coś mówiła 12-13 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) My z Mario jedziemy do Gużni obok Rydwanu,o 10 będziemy czekać na stacji BP ul.Palki Edytowane 27 Lipca 2013 przez Michał (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 no to się przejadę może 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Asia to do zobaczenia. Ja po 12 będę juz na miejscu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ktoś bedzie startował z Łodzi na Batorówkę tak gdzieś za niecałą godzinę ? Powiedzmy , stacja Orlen przed M1 w kierunku na Brzeziny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 to może powtórzyć to , i spotkać się ale tym razem w okolicy zbiornika Przykona parking za free, rowerki wodne plażing griling smażing dla każdego to jest 60km od łodzi 15km od jezierska trasa na turek i kolejna piętnastka za Uniejowem ( lodź-aleksandrow , Poddębice, Uniejów (wioska Smulsko -po lewej stronie stacja benzynowa skręcacie w lewo znak na przeprawę promowa i po 2 km jesteście na plażingu. polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi