fred89 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 choć pewnie zdarzy mi się złamać zakaz i poplecaczkować z ostrożnym opiekunem :-) Ostrożny Opiekun - poszukiwany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Rok zakazu wsiadania na moto.... Jak zdrówko? Idzie ku lepszemu? Coś Ty dziewczę nawywijała?C Lekarze postanowili zrobić ze mnie FrankenKamę :-) najpiew pokroili potem pozszywali i tak dwa razy :-) Mam nadzieję że pomyka ku lepszemu 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ale jaki tu offtop paskudny! Macie szczęście, że Suchy zarządził by pomijać powitalnię przy moderowaniu, możecie dalej smarować 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ale jaki tu offtop paskudny! Macie szczęście, że Suchy zarządził by pomijać powitalnię przy moderowaniu, możecie dalej smarować ja się starałam przez jakiś czas trzymać regulaminu ale jak to baba, nie wyszło mi qwa! 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi