Chemiczna Malina Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Cześć Wszystkim, z tej strony Kama :-). Moja fascynacja i przygoda z motocyklami trwa parę lat, z przerwą na powypadkową traumę. Tegoroczny sezon miał być wielkim come backiem ale niestety zdrowie podłożyło mi nogę, a lekarze popsuli plany zabraniając latania przez rok, nawet jako plecak :-(. Przez ten rok zatem będę nie tylko leżeć i ładnie pachnieć, ale także aktywnie działać w kierunku legalizacji umiejętności i zakupu odpowiedniej maszyny. Ostatnim żuczkiem, na którym nielegalnie i poza miastem pozbywałam się moto-strachu było: pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia mam nadzieję że jednak wcześniej niż za rok 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazerro Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Witaj w naszym gronie!Tradycyjnie proszę o zdjęcie koleżanki P.SPiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeerrrrrrrrrwszy!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Witamy płeć piękną, coś więcej na swój temat poprosimy ,kolega Fazer skoro byłes pierwszy ,zobzaczymy czy koleżanka Kama posłucha twej rady i masz dar przekonywania Do zobaczenia w trasie..oby jak naj szybciej 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaras Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 leżeć i ładnie pachnieć No to jest dosyć istotne, że jak się leży to żeby ładnie pachnieć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabioka Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 P.S Piiiiiiiiiiiieeeeeeeeeerrrrrrrrrwszy!!! Ty to cicho siedź, żonaty jesteś Ja też chcę zdjęcie, co by przełamać schemat WITAJ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazerro Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Że żonaty to tradycji podtrzymać nie może ? Że żonaty to gorszy?! Pozwoliłem sobie poprosić o zdjęcie w imieniu wszystkich nieżonatych kolegów (w tym Danna) ... no i koleżanek jak widać ... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Że żonaty to tradycji podtrzymać nie może ? Że żonaty to gorszy?! Dyskryminacja 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazerro Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 (edited) Dyskryminacja Raczej rasizm ... na tle ... stanu cywilnego? - jakiś nowy trend Was też to kiedyś dopadnie! No chyba, że zostaniecie starymi Pannami / Kawalerami i będziecie zbierać koty ... Czemu ja nie zacząłem zbierać kotów ... przecież są takie słodkie i mięciutkie ... i nie krzyczą na mnie Edited July 24, 2013 by Fazer (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio1989 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Witam i w pełni powrotu do zdrowia życzę . Hmm fajna maszynka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Xrv Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Kobieta+enduro Yes, yes, yes Witaj na pokładzie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebol Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Witaj jako również żonaty,proszę o fotkę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kochu Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Siemka ;-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabioka Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Fazer, ja już byłam mężatką - styknie A moje słowa to w czystej trosce o Twoje zdrowie, bo jak Cię żona przez łeb zdzieli... to zapomnisz, że Cię ręka boli 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRoD Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Aloha 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwaśna Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 cześć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred89 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 witamy Miło widzieć jak Kobieta wie czego chce 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turboldz Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Witam i szybkiego powrotu do zdrowia życzę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesper Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Powitać! Obyśmy szybko Cię na trasie zobaczyli, czyli wracaj do zdrowia! Trzymam kciuki za sprawnie zdany egzamin oczywiście za pierwszym podejściem ;-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Powitać i do zobaczenia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koperta4512 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Witaj 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemiczna Malina Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Ależ zamieszanie i wszystko z powodu jednego zdjęcia przecie jest zdjęcie, a że od dołu a nie od góry ... btw jesteście pozytywnie pofisiani - tak trzymać! Witamy płeć piękną, coś więcej na swój temat poprosimy ,... Dann - o sobie samej pozytywnie to nie wypada a więc negatywnie jechać mogę - spóźniam się, wrzeszczę i zbyt często zmieniam zdanie ps. dzięki Wszystkim za powitanie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Addicted Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Witaj.. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) Dann - o sobie samej pozytywnie to nie wypada a więc negatywnie jechać mogę - spóźniam się, wrzeszczę i zbyt często zmieniam zdanie ps. dzięki Wszystkim za powitanie. Stan cywilny wolna/gps Po tej fotce od dołu mozna zaobserewować , że lubisz wysoki obcas , a więc wysoka kobieta z ciebie....] A to oznacza silny charakter...nie dasz sobie w kulki lecieć Edited July 25, 2013 by Dann (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Witamy serdecznie koleżankę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliźniak Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Cześć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts