Vasher Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witajcie Serdecznie Jestem facetem lat 35 z miasta Łodzi. Co do maszyny jaką śmigam, to jeszcze nie mam takowej, gdyż jestem całkowitym świeżakiem jeśli chodzi o moto, gdyż wczoraj prawko zdałem śmigająco Ponieważ z miasta Lodzi pochodzę ,a temat motocykli chodzi za mną nie od wczoraj, więc o forum dowiedziałem się jakiś czas temu,przy okazji szukania informacji jaki moto pierwsze nabyć, nie rejestrowałem się do tej pory, bo nie chciałem zapeszać ale jak już zdałem, to mogę się rejestrować Mam nadzieję że forum stanie się dla mnie źródłem cennych informacji i źródłem przyszłych znajomości do wspólnego śmigania, jak już uda mi się nabyć motocykl Pozdrawiam 0 Quote Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kochu Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Siemka ;-) i gratulacje :-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabioka Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witaj 0 Quote Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrzej Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Siemanko 0 Quote wolę dwieście po mieście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwaśna Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 witaj 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turboldz Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witam 0 Quote www.szpiegowskie.com.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Addicted Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witaj.. Gratz !! xD 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekK Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Siemanko...gratulacje....mnie czeka jeszcze praktyka...ale mam dwa miechy... 0 Quote Każda motocyklistka jest piękna póki nie zdejmie kasku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Xrv Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Cześć TO w jakiego sprzęta celujesz? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Strzałka.. 0 Quote Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebol Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witaj 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witamy serdecznie 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazerro Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Cześć 0 Quote Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
żółwik Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michallica Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witaj i napisz czego szukasz 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred89 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Powitać z miasta Łodzi To jakiego sprzętu zaczynasz szukać ? Sport, turystyk czy chopper? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasher Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 Witam Dziękuję za ciepłe powitanie Sam do końca nie wiem, muszę jeszcze przejechać się jakimś chopperkiem, bo do tej pory głównie gladkiem jeździłem, a cruisery strasznie mi się podobają, tylko nigdy nie miałem okazji taką maszyną jechać. Na razie żyję w rozłamie między jakimś turystykiem a chopperkiem.... 0 Quote Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio1989 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 (edited) pogratulować zdanego egzaminu i życzę udanego zakupu Edited July 24, 2013 by Gucio1989 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred89 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Więc pytanie jest proste Czy wolisz mieć więcej mocy, żwawiej pokonywać winkle i sprawniej przeciskać się w mieście? <-Turystyk Czy wybierasz pełną frajdę z podróży dużym sprzętem i donośnym warkotem z tłumika, bez pośpiechu przez miasto? <-Chopper 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasher Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 Więc pytanie jest proste Czy wolisz mieć więcej mocy, żwawiej pokonywać winkle i sprawniej przeciskać się w mieście? <-Turystyk Czy wybierasz pełną frajdę z podróży dużym sprzętem i donośnym warkotem z tłumika, bez pośpiechu przez miasto? <-Chopper Hmmm Duży facet jestem, to bym zajefajnie na chopperku wyglądał Muszę zatem szukać na pierwszy motor jakiejś Virago albo coś w podobnej gestii Czy może ktoś już ma doświadczenie jaki chopperek ewentualnie cruiserek na pierwsze moto by się dobrze sprawdził ?? Ja myślę że Virago to dobry wybór na początek 0 Quote Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
trzeci Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 powitać i gratulacje zdanego prawka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Xrv Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Sam do końca nie wiem, muszę jeszcze przejechać się jakimś chopperkiem, bo do tej pory głównie gladkiem jeździłem, a cruisery strasznie mi się podobają, tylko nigdy nie miałem okazji taką maszyną jechać. Na razie żyję w rozłamie między jakimś turystykiem a chopperkiem.... Kiedyś byłem zakochany w Vulcanie 1500. Kawał pieprzinego sukinsyna i ma za***isty gang . Tyle że ja wyglądałbym na nim jak pchła na psie i wybrałem jedyny słuszny motocykl 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaJaga Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Siemano 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliźniak Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Cześć 0 Quote intruderpolska.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikorr Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 witam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts