Vasher Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witajcie Serdecznie Jestem facetem lat 35 z miasta Łodzi. Co do maszyny jaką śmigam, to jeszcze nie mam takowej, gdyż jestem całkowitym świeżakiem jeśli chodzi o moto, gdyż wczoraj prawko zdałem śmigająco Ponieważ z miasta Lodzi pochodzę ,a temat motocykli chodzi za mną nie od wczoraj, więc o forum dowiedziałem się jakiś czas temu,przy okazji szukania informacji jaki moto pierwsze nabyć, nie rejestrowałem się do tej pory, bo nie chciałem zapeszać ale jak już zdałem, to mogę się rejestrować Mam nadzieję że forum stanie się dla mnie źródłem cennych informacji i źródłem przyszłych znajomości do wspólnego śmigania, jak już uda mi się nabyć motocykl Pozdrawiam 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Siemka ;-) i gratulacje :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addicted Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witaj.. Gratz !! xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekK Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Siemanko...gratulacje....mnie czeka jeszcze praktyka...ale mam dwa miechy... 0 Cytuj Każda motocyklistka jest piękna póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Cześć TO w jakiego sprzęta celujesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Strzałka.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witamy serdecznie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Cześć 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witaj i napisz czego szukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Powitać z miasta Łodzi To jakiego sprzętu zaczynasz szukać ? Sport, turystyk czy chopper? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam Dziękuję za ciepłe powitanie Sam do końca nie wiem, muszę jeszcze przejechać się jakimś chopperkiem, bo do tej pory głównie gladkiem jeździłem, a cruisery strasznie mi się podobają, tylko nigdy nie miałem okazji taką maszyną jechać. Na razie żyję w rozłamie między jakimś turystykiem a chopperkiem.... 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) pogratulować zdanego egzaminu i życzę udanego zakupu Edytowane 24 Lipca 2013 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Więc pytanie jest proste Czy wolisz mieć więcej mocy, żwawiej pokonywać winkle i sprawniej przeciskać się w mieście? <-Turystyk Czy wybierasz pełną frajdę z podróży dużym sprzętem i donośnym warkotem z tłumika, bez pośpiechu przez miasto? <-Chopper 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Więc pytanie jest proste Czy wolisz mieć więcej mocy, żwawiej pokonywać winkle i sprawniej przeciskać się w mieście? <-Turystyk Czy wybierasz pełną frajdę z podróży dużym sprzętem i donośnym warkotem z tłumika, bez pośpiechu przez miasto? <-Chopper Hmmm Duży facet jestem, to bym zajefajnie na chopperku wyglądał Muszę zatem szukać na pierwszy motor jakiejś Virago albo coś w podobnej gestii Czy może ktoś już ma doświadczenie jaki chopperek ewentualnie cruiserek na pierwsze moto by się dobrze sprawdził ?? Ja myślę że Virago to dobry wybór na początek 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzeci Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 powitać i gratulacje zdanego prawka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Sam do końca nie wiem, muszę jeszcze przejechać się jakimś chopperkiem, bo do tej pory głównie gladkiem jeździłem, a cruisery strasznie mi się podobają, tylko nigdy nie miałem okazji taką maszyną jechać. Na razie żyję w rozłamie między jakimś turystykiem a chopperkiem.... Kiedyś byłem zakochany w Vulcanie 1500. Kawał pieprzinego sukinsyna i ma za***isty gang . Tyle że ja wyglądałbym na nim jak pchła na psie i wybrałem jedyny słuszny motocykl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi