Gość henry1125 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam wszystkich!Zastanawiam się nad zmianą mojej xj600 i tutaj pojawia się motor z tematu. W grę wchodzą Fazer 600 i Kawasaki Z750S. Mam pytanie , czy ktoś miał do czynienia z Zetką? O fazerze jest dużo do czytania i w sumie same superlatywy, a co z Kawasaki , jak wygląda jej awaryjność , koszty utrzymania itp. Jeśli ktoś może pomóc, z góry dziękuję! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 jezeli chodzi o z750 to mam dwie u siebie jedna 2007 z750 druga z750r 2011 zapraszam na oględziny pomówimy a może da ci to coś adres w reklamie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henry1125 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam. Wielkie dzięki za szybką odpowiedź. Miałbyś może dzisiaj chwile około południa? Podjechałbym zobaczyć te cuda i pogadać. Niestety nie widzę żadnej reklamy i adresu,może dlatego, ze korzystam z telefonu. W każdym razie jakbyś miał czas,to podaj adres,to podjadę na chwile. Pozdro! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja po południ będę latał z sąsiadem co ma Z750S '05 r. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henry1125 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Kurde ten tydzień mam strasznie zalatany, weekend również, ale w przyszłym tygodniu będę miał trochę luzu wieczorami, dałoby radę się wtedy jakoś spotkać pogadać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi