Komunikacja Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Poszukuję osoby, która robi DREDY! Niekoniecznie musi być to salon. Konkretnie chodzi o zrobienie kilku dredów. Może znacie taką osobę? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Od dzisiaj nie myj włosów, będą lepsze 0 Quote "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komunikacja Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Moje są zbyt ładne żeby ich nie myć Ale powiem bratu to może zaoszczędzi i na robieniu dredów i na wodzie i szamponie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YumiiYuki Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Mnie niestety nie ma na razie w Lodzi, ale od raz odradzam ci osobe z Lodzi zwana Marilyn...odezwe sie jak bede w Lodzi..chyba ze wczesniej ktoras osoba z moich znajomych wroci przede mna to dam Ci namiary. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 A z jakiego powodu odradzasz? Może po prostu konkurencja? 0 Quote Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemiczna Malina Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Właśnie trafiłam na ten temat :-) jakby ktoś potrzebował robię warkoczyki, dreadlocki i inne takie cuda :-) 0 Quote Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polo Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Poszukuję osoby, która robi DREDY! Niekoniecznie musi być to salon. Konkretnie chodzi o zrobienie kilku dredów. Może znacie taką osobę hej troche pozno, ale moze sie przyda. https://www.facebook.com/Dreadylodz?fref=ts polecam, to moja kolezanka poydrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts