Komunikacja Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Poszukuję osoby, która robi DREDY! Niekoniecznie musi być to salon. Konkretnie chodzi o zrobienie kilku dredów. Może znacie taką osobę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Od dzisiaj nie myj włosów, będą lepsze 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Moje są zbyt ładne żeby ich nie myć Ale powiem bratu to może zaoszczędzi i na robieniu dredów i na wodzie i szamponie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YumiiYuki Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Mnie niestety nie ma na razie w Lodzi, ale od raz odradzam ci osobe z Lodzi zwana Marilyn...odezwe sie jak bede w Lodzi..chyba ze wczesniej ktoras osoba z moich znajomych wroci przede mna to dam Ci namiary. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 A z jakiego powodu odradzasz? Może po prostu konkurencja? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Właśnie trafiłam na ten temat :-) jakby ktoś potrzebował robię warkoczyki, dreadlocki i inne takie cuda :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Poszukuję osoby, która robi DREDY! Niekoniecznie musi być to salon. Konkretnie chodzi o zrobienie kilku dredów. Może znacie taką osobę hej troche pozno, ale moze sie przyda. https://www.facebook.com/Dreadylodz?fref=ts polecam, to moja kolezanka poydrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi