mundurowy88 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 ciekawe czy łatwo to schodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Łatwo,ew. suszarka do pomocy 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 dokładnie jak koledzy piszą, sciagnij koniecznie i podgrzej suszarą lub opalarką 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Mógł by ktoś pomóc okleić wydech w carbon za piwko ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Spłynie ci to,tzn. folia na wydech Prawdziwy Carbon to nie folia! :hammer: 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 U mnie wydech nie osiąga wysokich temperatur Można więc spróbować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 to się jutro biorę do roboty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) To gdzie moźna kupić czarna matową (karbon)? bo planuje Gsxra przefasonować...i jak wyjdzie ładnie to się pochwalę a jak będzie lipa .... to też Edytowane 19 Marca 2014 przez Black (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jest gość w Zgierzu na alledrogo. Nie wiem gdzie bo syn go wylapal, ale w Zgierzu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 W Zgierzu na ul. Zawiszy numeru nie pamiętam. Ładne ceny tam mają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dokladnie, jak oklejalem poprzednie moto to u gostka w zgierzu kupilem folie, carbon na cale moto wynioslo mnie 100 pln ale troche sie gosiu pierdolna z obliczeniami. Folia na wydech moze byc polozona ale tylko w tedy gdy jest to pelny przelot, nie grzeje sie tak jak seryjny. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dokladnie, jak oklejalem poprzednie moto to u gostka w zgierzu kupilem folie, carbon na cale moto wynioslo mnie 100 pln ale troche sie gosiu pierdolna z obliczeniami. Folia na wydech moze byc polozona ale tylko w tedy gdy jest to pelny przelot, nie grzeje sie tak jak seryjny. I jak tam prace idą z oklejaniem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jeszcze nijak 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 na tomaszowskiej gość się odgraża że ma taką folię ale cen nie znam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dokladnie, jak oklejalem poprzednie moto to u gostka w zgierzu kupilem folie, carbon na cale moto wynioslo mnie 100 pln ale troche sie gosiu pierdolna z obliczeniami. Folia na wydech moze byc polozona ale tylko w tedy gdy jest to pelny przelot, nie grzeje sie tak jak seryjny. Nie dość że przelot to i mała pojemność Normalnie można rękę na nim położyć i nie parzy za bardzo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 i jak kolegom idzie oklejanie ? ja swoje elementy oklejałem w 2011 i o dziwo trzyma się to dość dobrze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Oklejenie wyszło Tobie zajebiaszczo patrząc na fotki. Podrzuć foty całości, jak się prezentuje. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Oklejenie wyszło Tobie zajebiaszczo patrząc na fotki. Podrzuć foty całości, jak się prezentuje. mówisz i masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 najs black i czerwona wstawka - great 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 najs black i czerwona wstawka - great dzięki mnie też się podoba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ładniutko ja też tak chcę ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ładniutko ja terz tak chcę ha ha W różowy carbon ;D ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No folia może być ale kto mi oklei ,to jest pytanie ,być alba nie .ha ha :hihi: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Haha Grześ nawet ja to zrobię byle był różyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Trzymam za słowo ,tylko na niedziele będziemy, jak dziewczyny wymieniają się kieckami to my mągami ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi