wicked1989 Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Cześć, w wolnych chwilach zajmuję się produkcją elementów z żywic oraz carbonu (włókno węglowe). Mogę "odbić" prawie każdy element który dostanę do ręki, poszerzenia, owiewki, osłony wydechów i wszelakie elementy nie związane z motoryzacją. Jeśli chodzi o wycenę, proszę wstawiajcie tutaj zdjęcia, będę wyceniać i podawać czas wykonania Poniżej jedno zdjęcie z "rekonstrukcji" elementu z carbonu. Dla zmotoryzowanych użytkowników forum upust cenowy Tutaj jeszcze nie pomalowy element z żywicy i włókna szklanego 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 To może jakie namiary ?? Jakoś wygodniej mi jest się umówić podjechać pogadać. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked1989 Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 792910159 Proszę dzwonić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazerro Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Uuuu a pług do Fazera 1000 jesteś wstanie mi zrobić? Albo jakieś zmyślne boczki ... ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked1989 Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 Preferuję "odbijanie/ kopiowanie" elementów. Projektowanie jest strasznie czasochłonne i nie ukrywam drogie. Druga sprawa że musiał byś mi dać motor na jakieś 2 tygodnie do przymiarek. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zidus Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 czacha cbr f2 skrócona do stuntu? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked1989 Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 czacha cbr f2 skrócona do stuntu? Z włókna szklanego - +/- 300zł Z carbonu - 900zł +/- 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz_Sob Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Z włókna szklanego - +/- 300zł .Zdrowo,rozumiem że jest z tym zabawy ale 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zidus Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 wytniem ją z kartonu xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked1989 Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 .Zdrowo,rozumiem że jest z tym zabawy ale Elementu nie miałem w rękach więc wycena nie jest taka hop siup, cena podana maksymalna z kosztem malowania. Pracy przy tym jest, ponieważ oryginał należy "odbic" - zdjąć formę i jeszcze raz odbić tym razem pozytyw. Sumą sumarów robię dwie sztuki. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanek Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Cześć, w wolnych chwilach zajmuję się produkcją elementów z żywic oraz carbonu (włókno węglowe). Mogę "odbić" prawie każdy element który dostanę do ręki, poszerzenia, owiewki, osłony wydechów i wszelakie elementy nie związane z motoryzacją. Jeśli chodzi o wycenę, proszę wstawiajcie tutaj zdjęcia, będę wyceniać i podawać czas wykonania Poniżej jedno zdjęcie z "rekonstrukcji" elementu z carbonu. Dla zmotoryzowanych użytkowników forum upust cenowy IMAG0173.jpg IMAG0175.jpg Tutaj jeszcze nie pomalowy element z żywicy i włókna szklanego Witam Potrzebuję odbić kilka elementów takich jak spojlery samochodowe. Czy twoja oferta jest aktualna ? Jeżeli tak , to daj znać na maila a.spanek1@gmail.com pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts