wicked1989 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Cześć, w wolnych chwilach zajmuję się produkcją elementów z żywic oraz carbonu (włókno węglowe). Mogę "odbić" prawie każdy element który dostanę do ręki, poszerzenia, owiewki, osłony wydechów i wszelakie elementy nie związane z motoryzacją. Jeśli chodzi o wycenę, proszę wstawiajcie tutaj zdjęcia, będę wyceniać i podawać czas wykonania Poniżej jedno zdjęcie z "rekonstrukcji" elementu z carbonu. Dla zmotoryzowanych użytkowników forum upust cenowy Tutaj jeszcze nie pomalowy element z żywicy i włókna szklanego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 To może jakie namiary ?? Jakoś wygodniej mi jest się umówić podjechać pogadać. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicked1989 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 792910159 Proszę dzwonić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Uuuu a pług do Fazera 1000 jesteś wstanie mi zrobić? Albo jakieś zmyślne boczki ... ? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicked1989 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Preferuję "odbijanie/ kopiowanie" elementów. Projektowanie jest strasznie czasochłonne i nie ukrywam drogie. Druga sprawa że musiał byś mi dać motor na jakieś 2 tygodnie do przymiarek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 czacha cbr f2 skrócona do stuntu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicked1989 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 czacha cbr f2 skrócona do stuntu? Z włókna szklanego - +/- 300zł Z carbonu - 900zł +/- 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Z włókna szklanego - +/- 300zł .Zdrowo,rozumiem że jest z tym zabawy ale 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 wytniem ją z kartonu xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicked1989 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 .Zdrowo,rozumiem że jest z tym zabawy ale Elementu nie miałem w rękach więc wycena nie jest taka hop siup, cena podana maksymalna z kosztem malowania. Pracy przy tym jest, ponieważ oryginał należy "odbic" - zdjąć formę i jeszcze raz odbić tym razem pozytyw. Sumą sumarów robię dwie sztuki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanek Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Cześć, w wolnych chwilach zajmuję się produkcją elementów z żywic oraz carbonu (włókno węglowe). Mogę "odbić" prawie każdy element który dostanę do ręki, poszerzenia, owiewki, osłony wydechów i wszelakie elementy nie związane z motoryzacją. Jeśli chodzi o wycenę, proszę wstawiajcie tutaj zdjęcia, będę wyceniać i podawać czas wykonania Poniżej jedno zdjęcie z "rekonstrukcji" elementu z carbonu. Dla zmotoryzowanych użytkowników forum upust cenowy IMAG0173.jpg IMAG0175.jpg Tutaj jeszcze nie pomalowy element z żywicy i włókna szklanego Witam Potrzebuję odbić kilka elementów takich jak spojlery samochodowe. Czy twoja oferta jest aktualna ? Jeżeli tak , to daj znać na maila a.spanek1@gmail.com pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi