Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Xiii Ogólnopolski Zlot Motocyklowy / Konopnica 2013 19-21 Lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://husaria.wielun.pl/zlot.php

Cena wjazdu to 45 zł, w cenie znaczek, prezent, 4 posiłki, ognisko, koncerty.

Amazonki na motocyklu z prawem jazdy wjeżdżają za darmo !!! :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Marta, wyręczyłaś mnie z pisania o zlocie :P

Oby pogoda wypaliła :smile:

Opublikowano

Ktoś sie pisze?:smile: Bo ja będe na 100% :P

Opublikowano

Amazonki na motocyklu z prawem jazdy wjeżdżają za darmo !!!

No i gdzie to równouprawnienie? Podła dyskryminacja :sad2:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Ktoś sie pisze? :smile: Bo ja będe na 100% :P

ja jadę ze ZDW

myślę że w Widawie moglibyśmy sie spiknąć i dalej razem jechać

coś to PW

Opublikowano

Ktoś sie pisze? Bo ja będe na 100%

Będę i ja :smile:

Opublikowano

Gdyby Was naszła ochota na jedzenie (nie zlotowe) to w Konopnicy jest bar Ruczaj i mają dobrą pizzę i hot dogi :smile: A jeśli Będziecie mieli ochotę na większy wybór to 8km od Konopnicy jest Osjaków, a w nim zajazd Podjadek :smile:

Opublikowano

Można i lecieć razem tylko że moja prędkość przeltowa to max 90 km/h :smile:

Gdyby Was naszła ochota na jedzenie (nie zlotowe) to w Konopnicy jest bar Ruczaj i mają dobrą pizzę i hot dogi :smile: A jeśli Będziecie mieli ochotę na większy wybór to 8km od Konopnicy jest Osjaków, a w nim zajazd Podjadek :smile:

Jest tylko jeden problem:P Kto będzie w stanie wsiąść na motocykl w trakcie zlotu :P

Opublikowano

Ja byłęm,mordownia jak nigdy chyba:P Ogólnie ja byłem ze swoją paczką wiec i tak mi sie podobało ale jak dla mnie troszke przegięć było,aż policja się pojawila w pewnym momencie. Jednakże brawa dla organizatorów(dużo konkursów z fajnymi nagrodami,prysznice z ciepłą wodą,kawałem"toru" dla endurasów,jedzonko,ścianka i wgl :smile: )Za rok tez sie wybiore,jest co obejrzeć,z kim pogadać i wgl ogólnie to dobra impreza :smile:

Opublikowano

Tylko striptizerka była taka... wstrętna. W porównaniu do poprzednich zlotów, w tym roku chyba zaoszczędzili. No i nie było w sobotę maślanki i kefiru dla potrzebujących ;) Ogólnie impreza baaardzo udana, ale wiadomo, jak się jedzie ze swoją paczką to miejsce nie ma znaczenia ^_^

Opublikowano

ja w tym roku nie dałem rady... musiałem iść na wesele:(