Thebestof78 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 http://husaria.wielun.pl/zlot.php Cena wjazdu to 45 zł, w cenie znaczek, prezent, 4 posiłki, ognisko, koncerty. Amazonki na motocyklu z prawem jazdy wjeżdżają za darmo !!! 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Marta, wyręczyłaś mnie z pisania o zlocie Oby pogoda wypaliła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ktoś sie pisze? Bo ja będe na 100% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Amazonki na motocyklu z prawem jazdy wjeżdżają za darmo !!! No i gdzie to równouprawnienie? Podła dyskryminacja 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ktoś sie pisze? Bo ja będe na 100% ja jadę ze ZDW myślę że w Widawie moglibyśmy sie spiknąć i dalej razem jechać coś to PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ktoś sie pisze? Bo ja będe na 100% Będę i ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Gdyby Was naszła ochota na jedzenie (nie zlotowe) to w Konopnicy jest bar Ruczaj i mają dobrą pizzę i hot dogi A jeśli Będziecie mieli ochotę na większy wybór to 8km od Konopnicy jest Osjaków, a w nim zajazd Podjadek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Można i lecieć razem tylko że moja prędkość przeltowa to max 90 km/h Gdyby Was naszła ochota na jedzenie (nie zlotowe) to w Konopnicy jest bar Ruczaj i mają dobrą pizzę i hot dogi A jeśli Będziecie mieli ochotę na większy wybór to 8km od Konopnicy jest Osjaków, a w nim zajazd Podjadek Jest tylko jeden problem:P Kto będzie w stanie wsiąść na motocykl w trakcie zlotu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 No i jak? był ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja byłęm,mordownia jak nigdy chyba:P Ogólnie ja byłem ze swoją paczką wiec i tak mi sie podobało ale jak dla mnie troszke przegięć było,aż policja się pojawila w pewnym momencie. Jednakże brawa dla organizatorów(dużo konkursów z fajnymi nagrodami,prysznice z ciepłą wodą,kawałem"toru" dla endurasów,jedzonko,ścianka i wgl )Za rok tez sie wybiore,jest co obejrzeć,z kim pogadać i wgl ogólnie to dobra impreza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Tylko striptizerka była taka... wstrętna. W porównaniu do poprzednich zlotów, w tym roku chyba zaoszczędzili. No i nie było w sobotę maślanki i kefiru dla potrzebujących Ogólnie impreza baaardzo udana, ale wiadomo, jak się jedzie ze swoją paczką to miejsce nie ma znaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łoszo Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 ja w tym roku nie dałem rady... musiałem iść na wesele:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi