Suchy-wolk Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Poszukuję zakładu, który pomaluje mi w sposób profesjonalny moje felgi od samochodu. Jedna jest lekko podbita, więc wypadałoby zrobić zaprawkę, ale generalnie są proste. Oczywiście w grę wchodzi jedynie malowanie metodą proszkową, z możliwością wyboru różnych natrysków, włącznie z rodzajem koloru podkładu etc. Może ktoś polecić? Wujek Google zna dwa takie miejsca - jedno w Aleksandrowie, a drugie w Łodzi przy ul.Balonowej 43, ale cena za 4szt. oscyluje w granicach 600 PLN... wolałbym nieco taniej Teoretycznie takich zakładów jest mnóstwo, ale wolałbym coś sprawdzonego. 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 moje felgi od samochodu z amelinium? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRRcin Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Sprawdź pw 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Sprawdź pw przydałaby się wiedza na forum, sam po sezonie oddam parę metalowych rzeczy do malowania proszkowego a przepłacać też nie chcę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carusek Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Osobiście nie robiłem u nich, ale kilku znajomych tak i polecali firmę MALMET z Pabianic - poniżej namiar na nich: http://www.biznesfinder.pl/Pabianice_Malmet_469087.html 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejdzej Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 LakPaint na milionowej 2 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRRcin Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 przydałaby się wiedza na forum, sam po sezonie oddam parę metalowych rzeczy do malowania proszkowego a przepłacać też nie chcę Bardzo proszę http://m-technik.net.pl/contact/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted July 15, 2013 Author Report Share Posted July 15, 2013 z amelinium? Zgadza się 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Na terenie dawnych zakladow Foniki na Wróblewskiego. Wynioslo mnie to dwa lata temu stowke za kolo 0 Quote "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Ten zakład na Balonowej to był mocno polecany na Autokąciku. Widziałem kilka zdjęć i to dobrze wyglądało, ale ceny mają solid. Niestety, jakość kosztuje. 0 Quote Suzuki SV650S 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 może zorganizujemy grupona i oddamy po sezonie każdy co tam ma do proszkowania/lakierowania? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carusek Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 (edited) Ci z Balonowej wozili do Pabianic do Malmetu właśnie Ale może już się sami nauczyli robić Edited July 15, 2013 by carusek (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfeti Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 ja 2 rowery na Targowej malowałem, do tego kilka felg na miejscu widziałem coś ok 100 od sztuki wołali (ale z 2 lata temu) nie wiem jak z opiniami mi ramy dobrze pomalowali... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekK Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 szczerze polecam zakład na Milionowej 2....dawne zakłady Foniki.... 0 Quote Każda motocyklistka jest piękna póki nie zdejmie kasku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakoob Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 http://malowaniegraffiti.blogspot.com/ Tutaj masz namiar, chłopak bardzo zdolny i myśle że z ceną też sie dogadasz, oprócz tego może ci zawsze jakis ładny wzorek namalować 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarman Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 u mnie na warsztacie kosztuje coś takiego 100 za koło w tym wyważenie po lakierowaniu + jak ktoś chce maszynke chromowaną to chyba 6 zł zaprawek się nie zrobi do malowania proszkowego, można co najwyżej zaspawać i wyszlifować dany fragment, gdyż lakier proszkowy tylko metalu będzie się trzymał (ze względu na jego sposób nakładania - natrysk elektrostatyczny) z tym, że warsztat mam poza Łodzią w Gałkówku www.wojtus.info 0 Quote www.sarman.com.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 (edited) Na Rzgowskiej jest zakład przy komisie samochodowym w podwórku, za Dąbrowskiego po prawej stronie, jadąc w kierunku Rzgowa. Nie pamiętam numeru. Malowałem tam swój stelaż. Znalazłem: Rzgowska 46 - Artmuz Edited July 31, 2013 by JAREK-XJR (see edit history) 0 Quote Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 https://www.facebook.com/AlumetalTechnik Tutaj jeszcze jedna firma z Łodzi, na profilu są zdjęcia ich prac 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nygus Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 LakPaint oddałem tam kółka w tamtym tygodniu, odbiorę w tym tygodniu. Zmienili siedzibę na Papierniczą 7. Za dwa koła motocyklowe w kolorze Chromu mam zapłacić 190 zł. Dam znać jak zrobili 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nygus Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Odebrałem felgi i są extra polecam Papierniczą 7. Oddam jeszcze kilka dodatków :} 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz_Sob Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Odebrałem felgi i są extra polecam Papierniczą 7. Oddam jeszcze kilka dodatków :} Zapodaj fotki jak możesz 0 Quote http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts