Suchy-wolk Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Poszukuję zakładu, który pomaluje mi w sposób profesjonalny moje felgi od samochodu. Jedna jest lekko podbita, więc wypadałoby zrobić zaprawkę, ale generalnie są proste. Oczywiście w grę wchodzi jedynie malowanie metodą proszkową, z możliwością wyboru różnych natrysków, włącznie z rodzajem koloru podkładu etc. Może ktoś polecić? Wujek Google zna dwa takie miejsca - jedno w Aleksandrowie, a drugie w Łodzi przy ul.Balonowej 43, ale cena za 4szt. oscyluje w granicach 600 PLN... wolałbym nieco taniej Teoretycznie takich zakładów jest mnóstwo, ale wolałbym coś sprawdzonego. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Piotr Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 moje felgi od samochodu z amelinium? 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Sprawdź pw przydałaby się wiedza na forum, sam po sezonie oddam parę metalowych rzeczy do malowania proszkowego a przepłacać też nie chcę 0 Cytuj
carusek Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Osobiście nie robiłem u nich, ale kilku znajomych tak i polecali firmę MALMET z Pabianic - poniżej namiar na nich: http://www.biznesfinder.pl/Pabianice_Malmet_469087.html 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 LakPaint na milionowej 2 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 przydałaby się wiedza na forum, sam po sezonie oddam parę metalowych rzeczy do malowania proszkowego a przepłacać też nie chcę Bardzo proszę http://m-technik.net.pl/contact/ 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 z amelinium? Zgadza się 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Bulba Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Na terenie dawnych zakladow Foniki na Wróblewskiego. Wynioslo mnie to dwa lata temu stowke za kolo 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Tomi Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Ten zakład na Balonowej to był mocno polecany na Autokąciku. Widziałem kilka zdjęć i to dobrze wyglądało, ale ceny mają solid. Niestety, jakość kosztuje. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Piotr Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 może zorganizujemy grupona i oddamy po sezonie każdy co tam ma do proszkowania/lakierowania? 0 Cytuj
carusek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Ci z Balonowej wozili do Pabianic do Malmetu właśnie Ale może już się sami nauczyli robić Edytowane 15 Lipca 2013 przez carusek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 ja 2 rowery na Targowej malowałem, do tego kilka felg na miejscu widziałem coś ok 100 od sztuki wołali (ale z 2 lata temu) nie wiem jak z opiniami mi ramy dobrze pomalowali... 0 Cytuj
PiotrekK Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 szczerze polecam zakład na Milionowej 2....dawne zakłady Foniki.... 0 Cytuj Każda motocyklistka jest piękna póki nie zdejmie kasku
jakoob Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 http://malowaniegraffiti.blogspot.com/ Tutaj masz namiar, chłopak bardzo zdolny i myśle że z ceną też sie dogadasz, oprócz tego może ci zawsze jakis ładny wzorek namalować 0 Cytuj
sarman Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 u mnie na warsztacie kosztuje coś takiego 100 za koło w tym wyważenie po lakierowaniu + jak ktoś chce maszynke chromowaną to chyba 6 zł zaprawek się nie zrobi do malowania proszkowego, można co najwyżej zaspawać i wyszlifować dany fragment, gdyż lakier proszkowy tylko metalu będzie się trzymał (ze względu na jego sposób nakładania - natrysk elektrostatyczny) z tym, że warsztat mam poza Łodzią w Gałkówku www.wojtus.info 0 Cytuj www.sarman.com.pl
JAREK-XJR Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Na Rzgowskiej jest zakład przy komisie samochodowym w podwórku, za Dąbrowskiego po prawej stronie, jadąc w kierunku Rzgowa. Nie pamiętam numeru. Malowałem tam swój stelaż. Znalazłem: Rzgowska 46 - Artmuz Edytowane 31 Lipca 2013 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Koper Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 https://www.facebook.com/AlumetalTechnik Tutaj jeszcze jedna firma z Łodzi, na profilu są zdjęcia ich prac 0 Cytuj
Nygus Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 LakPaint oddałem tam kółka w tamtym tygodniu, odbiorę w tym tygodniu. Zmienili siedzibę na Papierniczą 7. Za dwa koła motocyklowe w kolorze Chromu mam zapłacić 190 zł. Dam znać jak zrobili 0 Cytuj
Nygus Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Odebrałem felgi i są extra polecam Papierniczą 7. Oddam jeszcze kilka dodatków :} 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Odebrałem felgi i są extra polecam Papierniczą 7. Oddam jeszcze kilka dodatków :} Zapodaj fotki jak możesz 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Rekomendowane odpowiedzi