Suchy-wolk Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Poszukuję zakładu, który pomaluje mi w sposób profesjonalny moje felgi od samochodu. Jedna jest lekko podbita, więc wypadałoby zrobić zaprawkę, ale generalnie są proste. Oczywiście w grę wchodzi jedynie malowanie metodą proszkową, z możliwością wyboru różnych natrysków, włącznie z rodzajem koloru podkładu etc. Może ktoś polecić? Wujek Google zna dwa takie miejsca - jedno w Aleksandrowie, a drugie w Łodzi przy ul.Balonowej 43, ale cena za 4szt. oscyluje w granicach 600 PLN... wolałbym nieco taniej Teoretycznie takich zakładów jest mnóstwo, ale wolałbym coś sprawdzonego. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 moje felgi od samochodu z amelinium? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Sprawdź pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Sprawdź pw przydałaby się wiedza na forum, sam po sezonie oddam parę metalowych rzeczy do malowania proszkowego a przepłacać też nie chcę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Osobiście nie robiłem u nich, ale kilku znajomych tak i polecali firmę MALMET z Pabianic - poniżej namiar na nich: http://www.biznesfinder.pl/Pabianice_Malmet_469087.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 LakPaint na milionowej 2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 przydałaby się wiedza na forum, sam po sezonie oddam parę metalowych rzeczy do malowania proszkowego a przepłacać też nie chcę Bardzo proszę http://m-technik.net.pl/contact/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 z amelinium? Zgadza się 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Na terenie dawnych zakladow Foniki na Wróblewskiego. Wynioslo mnie to dwa lata temu stowke za kolo 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ten zakład na Balonowej to był mocno polecany na Autokąciku. Widziałem kilka zdjęć i to dobrze wyglądało, ale ceny mają solid. Niestety, jakość kosztuje. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 może zorganizujemy grupona i oddamy po sezonie każdy co tam ma do proszkowania/lakierowania? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Ci z Balonowej wozili do Pabianic do Malmetu właśnie Ale może już się sami nauczyli robić Edytowane 15 Lipca 2013 przez carusek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 ja 2 rowery na Targowej malowałem, do tego kilka felg na miejscu widziałem coś ok 100 od sztuki wołali (ale z 2 lata temu) nie wiem jak z opiniami mi ramy dobrze pomalowali... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekK Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 szczerze polecam zakład na Milionowej 2....dawne zakłady Foniki.... 0 Cytuj Każda motocyklistka jest piękna póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakoob Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 http://malowaniegraffiti.blogspot.com/ Tutaj masz namiar, chłopak bardzo zdolny i myśle że z ceną też sie dogadasz, oprócz tego może ci zawsze jakis ładny wzorek namalować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarman Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 u mnie na warsztacie kosztuje coś takiego 100 za koło w tym wyważenie po lakierowaniu + jak ktoś chce maszynke chromowaną to chyba 6 zł zaprawek się nie zrobi do malowania proszkowego, można co najwyżej zaspawać i wyszlifować dany fragment, gdyż lakier proszkowy tylko metalu będzie się trzymał (ze względu na jego sposób nakładania - natrysk elektrostatyczny) z tym, że warsztat mam poza Łodzią w Gałkówku www.wojtus.info 0 Cytuj www.sarman.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Na Rzgowskiej jest zakład przy komisie samochodowym w podwórku, za Dąbrowskiego po prawej stronie, jadąc w kierunku Rzgowa. Nie pamiętam numeru. Malowałem tam swój stelaż. Znalazłem: Rzgowska 46 - Artmuz Edytowane 31 Lipca 2013 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 https://www.facebook.com/AlumetalTechnik Tutaj jeszcze jedna firma z Łodzi, na profilu są zdjęcia ich prac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygus Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 LakPaint oddałem tam kółka w tamtym tygodniu, odbiorę w tym tygodniu. Zmienili siedzibę na Papierniczą 7. Za dwa koła motocyklowe w kolorze Chromu mam zapłacić 190 zł. Dam znać jak zrobili 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygus Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Odebrałem felgi i są extra polecam Papierniczą 7. Oddam jeszcze kilka dodatków :} 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Odebrałem felgi i są extra polecam Papierniczą 7. Oddam jeszcze kilka dodatków :} Zapodaj fotki jak możesz 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi